Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

Uuuu…..za dużo nie nadrukowałyście , a ja zahaczyłam koleżankę po drodze i tak zeszło :) Teraz idę wziąć prysznic A ja spędzę weekend z mężem jutro jadę po obiedzie po niego mam kawałek drogi bo aż 150km musze naginać ale to mi niestraszne normalnie jak się do niego wtulę to już nie odtule Marlenka mojemu M też odbija jego kolegi żonka pisała mi na gg gratulacje of kors jak się wkurzyłam …w pracy nagadał wszystkim że zostanie tatą myślał sobie że jak no wiecie to już hop siup i jest a Tu d*** Iza miłego i udanego pobytu ci życzę tam gdzie będziesz 👄 I wszystkim koleżankom oczywiście życze udanego spokojnego wypoczynku :)może po tym długim weekendzie komuś się uda ;) Ja spadam musze jeszcze coś upichcić dla M Do poniedziałku dla każdej po 👄 paaaaaaaaaaaa

No tak w Polsce jutro wolne a ja niestety musze isc do pracy ...tu tego swieta juz nie ma drugi rok. Ok ja sie z wami zednam dzisiaj,zycze wam Milego i owocnego wieczoru. Moze zajrze do was rano przed praca :)

no to widze że na weekend zostaje sama i bede sobie monolog prowadzic... ech... to i ja Wam życzę miłego weekendu i owocnego wypoczynku!!!!!!

witam :) Iza przykro mi z powodu @ :( ale nie martw sie, nastepny cykl nalezy do Ciebie :D witam Marlenke i Beatke, bo sie jeszzce nie znamy :) zapomnialam ze jutro swieto w polsce..juz tyle lat nie ochodzilam tego swieta..a ja do pracy.. Marlenka, ja tez przyjde, bo chyba nigdzie nie wyjezdzam (chociaz mozliwe, ze zrobimy jednodniowy wypadzik do Soltau do Heide Parku, jesli pogoda dopisze)

Witajcie piatkowo :) Wy napewno jeszcze spicie,a ja jestem juz gotowa do pracy zaraz wychodze.Ja moze dzisiaj poznym wieczorem bede bo maz na 20 do pracy idzie ,wiec posprzatam i moze pozniej zajrze ,ale nie obiecuje. Pozdrowienia i Milego weekendu. Juz roche smutek mi przeszedl,maz powiedzial ze nikt nie powiedzial ze tak latwo pojdzie :) ale napewno nam sie uda :) Czemu tak jest ze ci ktorzy chca dziecko,musza sie o nie starac dlugo a takie osoby 17 latki maja zaraz albo takie ktore nie chca i pozniej je wyrzucaja na smietnik !

Witajcie dziewczynki!!! Iza wiesz tak przyczytałam co napisałaś i rzeczywiście coś w tym jest... wiele się czyta o kobietach które zostawiaja dzieci.. albo o rodzicach ktorzy biją lub nawet zabijaja.... ja tez tego nie rozumiem... dlaczego los jest taki.. my chcemy dziecka i czekamy na niego bo będzie to najwieksza radość w naszym życiu a ona tak poprostu te najcudowniejsze stworzonka krzywdza... ja sobie nie wyobrazam jak mozna dzieciątkiem walnąc w ścianę czy je dusić... ja sie czesto denerwuje na moja córę ale ma taki wiek że dokucza i jest przekorna ale w zyciu bym jej krzywdy nie zrobila .. i mąż też.. Izus a Twój mąż ma rację.. nie mozecie sie poddawac.. w sumie to nie wszystko od razu wychodzi .. ja za pierwszym razem zaszlam w ciaze po roku.. tyle ze my se wtedy nie staralismy..... no i mało sie widzielismy bo studiowalam w innym miescie.... wy jestescie caly czas raze, wiec jest wieksza szansa!!!! uda sie na pewno!!!! trzymam kciuki!!!!

Gość Beatka21
Hej Dziewczyny :) Miło cię poznać istotką :) Nie mam na nic ochoty przez ten wstrętny @.... Jutro może wybierzemy sie z M... na balety. Jeśli dostałam @ 12.08 to na kiedy przypadają te dni :D:D:D:D:D ??? Ale u mnie brzydka pogoda....przez ten klimat na nic nie mam ochoty- spac mi sie chce.

🖐️ wpadłam do was zajrzeć bo jeszcze jestem w domku ,pospałam sobie bo pogoda taka sama jak u Beatki pada caly dzień nic sie niechce człowiek taki przymulony wlasnie jak to jest z tymi obliczeniami to ja tego sama niewiem teraz sobie obliczyłam i nic niewyszło a w kalendarzyku w necie wychodziły dni płodne i co !! ??

Gość Beatka21
Hej ja już się melduję :) Wy pewnie jeszcze śpicie. A ja już spać nie mogę,bo wiem,że jadę na zakupki- będę szaleć :D. Jak spędziłyście wczorajszy dzień?? Marlenka wiesz teraz po duphastonie @ mam 30-32 dni. Istotka, masz może profil na nasza-klasa?? POZDRAWIAM WAS MOJE DROGIE KOLEŻANKI.... do usłyszenia po powrocie :*

Gość Beatka21
Aha zapomniałam napisać,że gdzieś wyczytałam,ze największa szansa na zajście jest zawsze 11-12 dzień cyklu. A jak jest prawda to nie wiem i dlatego pytam....

Gość Beatka21
Hej. Nikt sie nic nie odzywa..... szkoda Ja dzis kupilam sobie folik i zaczne go brac od jutra. A co tam u was laski?? buziaki pa

Hej.. ja wczoraj i dziś byłam w pracy... miałam zajrzeć wczoraj wieczorem ale nam sie goscie zjechali i jużnie mialam sily.. @ nadal nie mam.. jutro robie test... podejrzewam ze to opoznienia to tylko niestety zasluga tabletek ale musze byc tego pewna zanim zacznę proby wywoływania okresu... a może będę mieć jutro super prezent na urodziny??? zobaczymy... Beatka powiem Ci kochana tak że ja sie nigdy nie zagłębiałąm w te dni płodne i niepłodne ale wystarczy wpisać w google \"kalendarzyk małżeński\" i wyskoczy Ci mnówstwo stron na których możesz sprawadzić kiedy masz dni płodne itd... oki zmykam bo zaraz jedziemy po dziecko do moich rozidzców i na obiad... buziaki i do zobazenia jutro.. choć moze jeszcze zajrze wieczorem!!!!!

Witam poniedzialkowo:) Marlenka wszystkiego naj ....z okazji urodzin !!! I jak Test,zrobilas i jaka nowina?? NAD morzem bylo super ,pogoda troche zimna ...ale bylo super. Okolica rowniez fajna. Pije poranna kawe.... Ciekawe ktora nastepna wstanie ! Pozdrowienia

Oj wstac to chyba ja pierwsza wstałam... bo już o 5.25.. na mecz siatkówki.... warto był piękny mecz i wygrany.. Iza dzięki za życzenia... prezentu niestety nie będzie.. jedna kreska... szczerze mówiąc zawiedziona jestem tylko trochę a to chyba dlatego że nie nastawiałam sie na pozytywny wynik.... tym bardziej że wszystkie objawy są podobne do @ a do tego jak rok temu odstawiłam tabletki to też miałam podobnie... nie powiem bo nadzieja była no ale cóż.. chyba tylko dzięki temu nie jestemtak bardzo smutna.. teraz tylko pytanie kiedy @ raczy się łaskawie pojawić..... życzę Wam kochane udanego dnia!!! i całego tygodnia... ja dziś postanowiłąm nic nie robić... no oprócz obiadu :) piszcie co u Was...

witam !! Marlenka-----W tym szczególnym dnu, życzę Ci prezentów stu. Wiele szczęścia i radości oraz znakomitych gości 🌻 daj nam znać jak test trzymam kciuki co u reszty słychać ? ja jeszcze mam dołka dziś .............

Marlenka przykro mi :( na pocieszenie🌻 uda nam się dziewczyny kiedyś ............ Iza pozwoliłam sobie wejsc na waszą stronkie co miałaś podaną na gg super fotki ,mam nadzieje że się niegniewasz? moja szwagierka jest w 4-m ciązy pobolewał ją brzuch od początku niby było dobrze a w sobote zabrało ją pogotowie takich dostała bóli teraz dostaje leki rozkurczowe i chyba biedaczka polezy sobie robią badania co za przyczyna ............jadę dziś do niej Ja dopiero staranka zaczne we wrzesniu M dopiero teraz przyjedzie za 4 tyg. i zabiera nas do siebie na 2 tyg. takie spuznione wakacje ,może tam coś zbroimy:) miłego dnia zajrze do was wieczorkiem

Gość Beatka21
MARLENKA : Życzenia już Ci na pewno składali twarz twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń!! Nie ma co sie smucić, nie możemy sie poddawać. Główka do góry. Jesli chodzi o te dni, to nie raz wchodziłam na te kalendarzyki,ale z tymi dniami to na każdym było inaczej :( Rybnik-Iza : Czyli zadowolona z pobytu. Najważniejsze,ze bawiłaś sie dobrze. Slim: A tobie mężuś gdzie uciekł?? Współczuje, ja jak mój wyjeżdża to tęsknie już od 1 dnia. Oj to będzie kiepsko ze staraniami. Mi właśnie kończy się @. Wiec niedługo zacznę staranka :):):). Zaraz zmykam do pracy. miłego dnia pa

Dzięuję Beatka i Tobie kochana!!! co do testu to cóż.... tak naprawdę to by było zajśćie raczej szczęśliwe niż zamierzone bo w sumie jeszcze się nie staraliśmy a raczej uważaliśmy bo lekarz mi kzał czekać do sierpniowej @... ale jej nie ma .... i myślałam że może jakiś szczęśliwym zbiegiem okoliczności się udało... ale niestety nie wyszło więc ja się nie załamuję.... wiem że będzie dobrze i że jak Bozia da to będziemy mieć następną dzidzie... co do tych kalendarzyków to wiem że każdy pokazuje trochę inaczej ale te główne środkowe dni są najważnejsze... poza tym jęli nie zależy Ci n płci dzidzi to podobno najskuteczniejszą metodą jest seks conajmniej co drugi dzień... wtedy jest duża szansa na ciążę...

Witam:) Ja juz po pracy wlasnie odpoczywam. Marlenka przykro mi @ -nastepnym razem bedzie lepiej trzeba wierzyc:) Slim-Nic sie nie stalo ze zajrzalas na nasza stronke,ale skoro to zrobilas to moglas sie wpisac do \"ksiegi gosci \"hahah zartuje:) Dzieki za opinie.I jak tam twoja szwagierka 3mam kciuki za nia i malenstwo! Beatka pewnie ze jestesmy zadowoleni i weekendowego pobytu nad morzem ,mialam napisac ze woda byla zimna a nie pogoda bo tróche nas opalilo.A na ten weekend w sobote chcemy jechac na Zoo. A my jutro mamy Miesiac jak odbyl sie nasz slub koscielny:) Gdzie sie podziewacie? milego popoludnia

no ja sobie tak zaglądam od czasu do czasu ale jak widze że nikogo nie ma to znów znikam... Izuś jak już pisałam w sumie bardzo sie nie martwie.. to byłby jedynie szczęśliwy zbieg okoliczności... teraz czekam na @ i w sumie dopiero zacznę się martwić za kilka miesięcy jak się nie uda....

Gość Beatka21
Ooo właśnie wróciłam z pracy i padammmm. Mi @ sie definitywnie skończył,ale z sexem poczekam tak jeszcze 5 dni i po 5 dniach sexik :D co 2 dni. Jak mi sie nie uda to sie załamię. Bo w lipcu też sie starałam,lecz nie przywiązywałam do tego takiej uwagi i nic :(:(:(Biorę duphaston i folik mam nadzieję,ze mnie 1 raz w życiu spotka te szczęście i zobaczę 2 kreski na teście. Ide pop prysznic lulu... dobranoc papa

Witajcie :) Mam nadzieje ze nowy miesiac przyniesie nam niespodzianki...Ja staram sie teraz nie myslec o dziecku ...co ma byc to bedzie moze jednak jak dlugo sie mysli jest jakas blokada .Mi wlasnie sie tez @ konczy!wiec za kilka dni wielka praca haha. Dzisiaj mija miesiac od naszego koscielnego -ale ten czas szybko leci przed praca chce ogarnac mieszkanie i ugotowac pyszny obiadek wiec sie z wami pozegnam. Pozdrowienia.

Czesc Dziewczynki! Wczoraj mialam urwanie glowy w robocie i ani chwili zeby do Was zajrzec. Ominely mnie urodzinki Marleny (sto lat sto lat niech zyje zyje nam!! :) oraz gratulacje dla Izy z okazji miesiecznicy sl. koscielnego :) Przydałyby sie jakies gratulacje z okazji zafasolkowania - a wiec Kobitki - do boju!!! Ja w tym tyg. ruszam...i staram sie nie myslec...ale wiecie jak jest. Weekend jak chyba wszedzie byl paskudny (a ja wraz zmezem wodowalismy łódkę hehe) a poniedziałkowy poranek powitalam z nieklamana wsciekloscia, kiedy piekne slonce zajrzalo przez okno sypialni... Dzis kolejny piekny dzien a ja w 4 scianach w robocie wrrr. 3-majmy sie dzielnie. Sciskam Was serdecznie.

lejdi dziękuję... :) no ja właśnie też tak myślę że czas kobitki na Was i musicie się postarac... ja nadal czekam na @.... jajniki mnie napierdz... krzyż też... mdli mnie z rańca.... i żeby tro chociaż ciąża był to bym się cieszyła.. a tak to już ponad tydzień się z tym męczę a tu nic!!!! Dziewczynki moje kochane nie narzekajcie na pogodę... u mnie przez ostatnie dwa tygodnie nie było dnia bez deszczu więc nie marudźcie!!!!!! :P

Witam dziewczynki! Jestem nowa starajaca sie! Milo ze mozna pogadac i podzielic sie swoimi obawami i strachami! Z wami bedzie latwiej! I zycze wszystkim powodzenia, trzymam kciuki za was i za siebie :)