Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

Ile powinnam wazyć majac 170cm?Ciągle słysze docinki

Polecane posty

Gość klaudek
ja mam 170 lat 14 warze 49 kilo warze mamló ale po mnie tego nie widac ze tak mało warze i może dobrze mam chude rece i brzuch nieco grubsze nogi nie chciała bym przytyć ani schudnąć jest mi tak dobrze

Gość Klaia
Ja mam wzrost 172 cm warze jakies bodajze 63 kg nie jstem gruba ani idealna moze ta waga mi nie pasuje ale nie sadze ze laski typu anja rubik sa fajne i podobaja sie facertom mysle ze osoby w naturalna sylwetka czyli takie idealne troche kragle sa ladzniejsdze i oczywiscie kobiece :P

Gość są tylko niezauważane
Przedział 55-60 byłby idealny, ale i 62, 63 też. Wszystko zalezy od figury, bo jedna z wagą 63 będzie źle wyglądała druga super, wszystko w zależności od tego gdzie i jak rozłożą się jej te kilogramy.

Gość ja mam 171cm wzrostu
waze 65kg. nikt nie mowi, ze jestem gruba, za gruba. raczej, ze w sam raz. natomiast ja uwazam, ze waze za duzo o 5kg i juz z tym walcze. Bo wazylam pewien czas temu 59-60kg i moim zdaniem idealnie (bo to tez zalezy ogolnie od figury itd). pozdr.

Gość BMI kalkulator
http://zdrowie.onet.pl/1208822,2413,,,,oblicz_swoja_idealna_wage,kalkulator.html Dziewczątka, nie patrzcie jednak tylko na wagę. Ważna jest harmonijna budowa ciała. A modelki mają bardzo małą masę mięsniową. Paradoksalnie ich ciało to w większości tłuszcz i woda, no i większość gnatów.

Gość aneciaanetaanetka
ja mam 171cm i waze 56 kg jestem szczuplitka,talia osy,dla mnie idealnie ,kazda figura jest inna,zalezy jak Ty sie z tym czujesz i to jest najwazniejsze;)

Gość a ja mam 168 wzrostu
55 kilo i czuje się grubo a to dlatego że cały czas miałam 50 kg ale ostatnio obzeram się jak świnia:( a wymiary 90biust 64talia 88pupa

mirabel245 - Autorka już ci nie odpowie, to topik z 2008 roku, pewnie dawno już jej tu nie ma.

Gość kkoijehpiuzfvg
ale w ogole bez sensu sa te " ile powinnam wazyc" po perwsze kazdy ma inna budowe, inaczej rozmieszcza mu sie tluszcz - np duze cycki, czy zaokroglone biodra dodadza ci pare kg a mozesz wygladac bardzo szczuplo po drugie - miesnie waza wiecej niz tluszcz! masz dwie dziewczyny 170 - jedna wazy 60 kg i druga 60 kg z tym, ze jedna nosi rozmiar 36 a druga 40... czemu? jedna jest np wysportowana i tluszcz rozklada sie rownomiernie, druga nie uprawia sportu i ma wiecej tluszczu, ktory np zgromadzil jej sie na udach

Gość kkoijehpiuzfvg
BMI nie okresla dokladnie wagi co do kg tylko pokazuje rozpietosc wagi w normie do danego wzrostu, poza tym oszacowano, ze BMI wlasnie nie rozroznia tluszczu od miesni, ta sama waga moze miec zupelnie inne konsekwencje zdrowotne ...

Gość midnight69
e tam, ja mam 171 i 53 kg ;d i jest zajebsicie!

Gość Lilka ;d
Hmm.. ja mam 170 i ważę 48 . Może to troche za mało bo moje koleżanki ważą po 55 lub 60 ale dobrze się z tym czuje ^ ;d

Prawidłowa waga: od 53.47 kg do 71.96 kg ten górny przedział to jakaś gruba przesada, mam 172, ważę teraz 59 kg i to jest zdecydowanie za dużo, przy 55-56 jest najlepiej, wiec autorka tak proporcjonalnie 53-54

Gość 8ioop8p
Powinnaś ważyc 70 kg, aby było w sam raz. Możesz też poniżej i powyżej, ale w sam raz to tyle ile ma się wzrostu. Tyle w temacie,

Gość hhhdh
53

Gość do Natalie
Co robisz zeby utrzymac ta wage?

Gość BlondynkaDziewcznkaaa
jamam 170cm i ważyłam jakiś czas temu 58 kg i kolezanki wkrecały mi,że powinnam przybrac na wadze bo miałam zapadnięte policzki

Gość 48 kg 48 48
lub mniej

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość BlondynkaDziewcznkaaa
myśle,że to wszystko zależy od budowy ciała, teraz waże 63kg i sie dobrze z tym czuje, spodnie nosze dalej rozmiar S/M

Gość Do do natalie
Ja żeby tyle ważyć prawie nic nie jem :D 1 jabłko , banan i pomidor na cały dzień , poważnie

Gość BlondynkaDziewcznkaaa nie
pieprz glupot ze masz rozmiar S