Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

facet mi gada przez sen...

Polecane posty

Gość trembling
ja też, a rano mam wory pod oczami :o

Gość cccc4
A co wam gadaja?

mój ostatnio gadał o jakiejś Kasi, nie pamietam dokładnie ale to było cos związane z jego pracą.Oczywiscie dostał za swoje rano(za ta Kasię pożal sie Boże):)

najpierw zapytałam się czy u niego w pracy jest jakaś Kasia , nie skłamał i powiedział że tak:)A dopiero poźniej powiedziałam mu że znowu mówił przez sen.Szkoda że o mnie tak nie śni heh.

kabel, zaplułam się :D :D Lusesita, ciesz się, że Ci samochodu nie udaje, mój ostatnio biegi zmieniał.

Gość Kasiak30***
mozecie nie wierzyc,ale moj niedoszly maz mial nerwice.Bardzo czesto mowil przez sen.Tak dowiedzialam sie o zdradzie,dokladnie powiedzial"zeby Kaska sie nie dowiedziala",innym razem mowil imie innej kobiety.Wypieral sie,az w koncu sie okazalo,ze mial podwojne zycie.Nigdy bym w to nie uwierzyla,ale u mnie facet sie wygadal.Czesto nie spalam i sluchalam go.

Gość jesienna deprecha
Ha, mojemu zdarza się lunatykować... A może i nie lunatykować, ale robić w półśnie różne rzeczy, chodzić w różne miejsca. I nie pamięta tego rano. Ale jestem dzielna i go nie śledzę :D Może śpijcie przy muzyce albo Ty śpij ze stoperami ;-)

ladacznica >>> 5 tygodni wakacji szybko zlecialo :) heheh Lusi !...moze mu biegi zmieniaj w czasie szeptania :D...na mnie by podzialalo :D ...

Gość ywana
Lusesita-:-D (i glosniej)

Gość ywana
A moj twierdzi,ze to ja czasami cos mowie i w dodatku jak mi zada pytanie to odpowiadam.No nie!!Musze porzadnego klapsa w "morde" se dac.