Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 :O żenujące jest to iż zamiast spać zaciekle nadsłuchuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trembling Napisano Sierpień 11, 2008 ja też, a rano mam wory pod oczami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TellMeWhy 0 Napisano Sierpień 11, 2008 mój też tak ma heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 ale na co ja kurwa liczę...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cccc4 Napisano Sierpień 11, 2008 A co wam gadaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 wsadź mu skarpetę w usta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 hmmm...cieszcie sie ze nie spiewamy :P :D........ a ladnie to tak podsluchiwać ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ladacznica !!!! przegielaś z tą skarpetą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TellMeWhy 0 Napisano Sierpień 11, 2008 mój ostatnio gadał o jakiejś Kasi, nie pamietam dokładnie ale to było cos związane z jego pracą.Oczywiscie dostał za swoje rano(za ta Kasię pożal sie Boże):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 a on biedaczysko o margarynie gadal... :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 coś niezrozumiale mlaszcze pod nosem żeby chociaż wyraźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TellMeWhy 0 Napisano Sierpień 11, 2008 najpierw zapytałam się czy u niego w pracy jest jakaś Kasia , nie skłamał i powiedział że tak:)A dopiero poźniej powiedziałam mu że znowu mówił przez sen.Szkoda że o mnie tak nie śni heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 { coś niezrozumiale mlaszcze pod nosem } :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 kebel :D dawno żem cię nie widziała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Sierpień 11, 2008 kabel, zaplułam się :D :D Lusesita, ciesz się, że Ci samochodu nie udaje, mój ostatnio biegi zmieniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 ja mu szepczę na uszko: mów kuźwa wyraźniej...kotku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ja mojemu często biegi zmieniam przez sen :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiak30*** Napisano Sierpień 11, 2008 mozecie nie wierzyc,ale moj niedoszly maz mial nerwice.Bardzo czesto mowil przez sen.Tak dowiedzialam sie o zdradzie,dokladnie powiedzial"zeby Kaska sie nie dowiedziala",innym razem mowil imie innej kobiety.Wypieral sie,az w koncu sie okazalo,ze mial podwojne zycie.Nigdy bym w to nie uwierzyla,ale u mnie facet sie wygadal.Czesto nie spalam i sluchalam go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienna deprecha Napisano Sierpień 11, 2008 Ha, mojemu zdarza się lunatykować... A może i nie lunatykować, ale robić w półśnie różne rzeczy, chodzić w różne miejsca. I nie pamięta tego rano. Ale jestem dzielna i go nie śledzę :D Może śpijcie przy muzyce albo Ty śpij ze stoperami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ladacznica >>> 5 tygodni wakacji szybko zlecialo :) heheh Lusi !...moze mu biegi zmieniaj w czasie szeptania :D...na mnie by podzialalo :D ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ywana Napisano Sierpień 11, 2008 Lusesita-:-D (i glosniej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ja mojemu często biegi zmieniam przez sen } ...mmm... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Oj na mnie też wszystko bym powiedział .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 mój się szczelnie roluje w swoją kołdrę :( brak dostępu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Sierpień 11, 2008 a mój nic nie gada..:) tylko się przytula , za to ja od czasu da czasu coś tam przez sen gaworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 wal z koldry czyni lezac kolo Ciebie ? .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 mój się szczelnie roluje w swoją kołdrę } Doświadczony gość być musi.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ywana Napisano Sierpień 11, 2008 A moj twierdzi,ze to ja czasami cos mowie i w dodatku jak mi zada pytanie to odpowiadam.No nie!!Musze porzadnego klapsa w "morde" se dac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach