Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana.........

CO ZROBIL MI MOJ FACET

Polecane posty

Gość zalamana.........

poznalam faceta, wszystko pieknie, randki, kwiaty, wypady w gory i nad jeziorko, codziennie telefony, jego pytania o moja przyszlosc, wspolne plany, nadzieje i pewnego razu... wyznal mi ze jest smiertelnie chory, ze ma raka,ja powiedzilam mu, ze wszystko bdzie dobrze i ze rozumiem ze mi nie powiedzial, ale ze chetnie pomoge i nie zsotawie go po jakims czasie powiedzial ze tak naprawde ma zoltaczke typu c a to jest zakazne!!!!! nie musze chyba dodawac ze na moje nieszczescie poszlam z nim do lozka zanim sie o tym dowiedzilam\\\\\\\\\\\\\\\. HCV jest gorsze niz HIV i jest szansa ze mi tego syfa sprzedal!!!! poza tym, czesto ludzie chorujacy na zoltaczke c, choruja tez na a, b i HIV. czasami maja wszystko naraz, a czasami np dwa wirusy. oczywiscie z racji tego, ze oklamal mnie, nie moge mu wierzyc ze ma tylko HCV, strasznie sie boje, bo mozliwe ze jestem nosicielem hcv i hiv, a nawet o tym nie wiem.... powiedzial ze zlapal kiedys od kolezanki, ale ja teraz widze kiedy sciemnia i jestem pewna, ze w jakims burdelu zlapal, gzdzil sie ze wszystkimi albo przez brudne strzykawki dragow. niech mi ktos wytlumaczy dlaczego on mi o tym nie powiedzial zanim mnie zaciagnal do lozka?!?!??!!?!? mam 22 lata, jestem mlodziutka i byc moze... przegrana na starcie... jutro ide na badania krwi myslalam zeby pozwac go do sadu o umyslne narazenie zucia lub zdrowia, ktos mi to juz proponowal, ale nie chce miec z nim nic wspolnego, nei wiem jak to zalatwic, wiem ze niedlugo zakreci wokol siebie inna laske i moze zrobic jej to samo.... ps. z nim byl moj pierwszy raz....

Gość co za
:( będę trzymać za Ciebie jutro kciuku, a gnojka zabić. Pozwij go. .

Gość powiem tak...
MaSaKra... :(:(:(:( wiesz powem Ci ze nie mam slow..nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu- chyba juz dawno .... :(:(:( ale idz odwaznie na badanie kriw i nie martw sie na zapas!!! wiem ze lawto mowic...ale nic wiecej nie pozostaje- a faceta powinnas pozwac zanim skrzywdzi inna dziewczyne!!!!

glen b puknij się w czoło bardzo Ci współczuję, może rzeczywiście chociażby złożyć doniesienie do prokuratury, żeby go to otrzeźwiło - przecież będzie miał następne dziewczyny

Gość podobno za milion lat
no akurat w kwestii żółtaczki to prezerwatywa nie jest zabezpieczeniem. A jak ksiądz w kościółku mówił, że seks dopiero po ślubie to się śmiałaś z idioty, co?

Gość zalamana.........
no uzywalismy prezerwatyw, ale ja mu robilam loda, na szczescie bez polyku, jest szansa, bo to sie przenosi glownie przez kontakt krwii z krwia, a nie wszyscy faceci maja wirusa w spermie, bylam wczoraj na maszy z wrazenia, od kilku dni tylko placze w poduszke, ni eumiem spac, normalnie funkcjonowac, bije sie z myslami...

Gość Masza.
potwierdzam, była wczoraj na mnie, ujeżdżała mnie na jeźca. Dobra sucz. P.S. Też mam żółtaczkę, więc się nie bałem :)

Gość K....RW.A MAC
Masza. za grosz szacunku i wspolczucia!!!!!!!!!!!! wy...pier..dalaj stad!!! MAM JESZCZE RAZ KRZYKNAĆ?? WYPIE...RRRRRRRRRRRRRRRRRDALAJ!!!!!!!!!!!!

Gość zalamana.........
widze, ze macie niezly ubaw z mojej tragedi, ale dopiero jak was cos podobnego spotka to zrozumiecie tak mnie to meczy, ejstem taka mlodziutka,cale zycie przed soba, wielkie plany..... a teraz to sie zastanawiam jutro jak to bdzie... wie ktos jak to badanie krwi wyglada?? wbijaja igle w zyle czy cos takiego?

no na pewno pobiorą Ci krew do zbadania. na pewno miałaś kiedyś pobieraną krew, to wygląda tak samo. jak już robisz sobie te badania, to tak na wszelki wypadek zrób sobie na wszystkie choroby weneryczne, które można wykryć we krwi.

Gość kuurwa to jest prowokacja
a wy tak łykacie jak młody pelikan... :classic_cool:

Gość ja wlasnie ja
to forum zrobilo sie tak niebezpieczne ze nie wiadomo czy jesli ktos pisze o samobojstwie albo tak jak w tym wypadku - o chorobie, pisze prawde czy blefuje.... ja sie pytam jesli sa te pie..rd.ol..one prowokacje to czemu one sluzą?? ja sie pytam czemu?? zeby ktos mial ubaw? satysfakcje ze siedzac po drugiej stronie monitora moze napisac wszystko i wszystkich zrownac z ziemią?? o to w tym chodzi? :(

Gość ejbisi
Jestem pewna, że wszystko bedzie dobrze, musisz tylko przetrwać czas oczekiwania na wynik. Trzymam kciuki 🌻

Gość zalamana.........
jak ktos mi nie wierzy to niech spada, ja tutaj sie otworzylam, bo nie wim co robic, ejstem w depresji i na okraglo czytam stony www o tej chorobie mam proble, ejst mi zle, szukam zrozumienia, wspolczucia, porady... co robic...

glen b - jakie kurwienie?? żałosne jest to co piszesz... To że się zakochała, że zdecydowała się na seks to od razu kurwa?? A co? Miała czekać do 50?? Ja pierdole... podobno za milion lat - a co by jej dał seks po ślubie? No co?? Robią wtedy jakieś państwowe badania na hiv, żółtaczkę itp?? Mogła trafić na każdego, jej przyszły mąż też mógłby ją czymś zarazić. Tu nie jest istotne czy to mąż, czy nie. Boże jacy ci ludzie są prymitywni... zalamana......... a Ty się nie martw tylko czekaj na badania!

Gość ooooo nieee
Nie przeasadzaj kobeto:/ Jesli używaliście prezerwatyw to nic Ci nie grozi bez przesady... Też choruję na żółtaczkę i upewniałam się u lekarzy... Seks z gumką jest bezpieczny! Mało tego dowiedziałam się że choruję gdy byłam już nosicielem dobrych kilka lat... W domu korzystałam z tych samych naczyń, pościeli itp. co inni, nosiłam z siostrą na zmianę kolczyki bez dezynfekowania ich i jakoś nikt się nie zaraził:/ Więc opanuj się trochę

Gość cichutki..
Zachowujesz się żałośnie, nie masz pojęcia o HCV. "Czy można zarazić się poprzez kontakty seksualne? Jak dotąd nie udowodniono, że ta droga zakażenia jest w ogóle możliwa. Jest to bardzo mało prawdopodobne. Szacuje się, że w związku monogamicznym, heteroseksualnym, trwającym 25 lat, gdzie partnerzy nie używają prezerwatyw szansa na zakażenie się jednego z partnerów od drugiego wynosi około 1 - 3%. Nie zaleca się więc szczególnie zmian nawyków, czy upodobań seksualnych." Tu masz link do tego http://www.prometeusze.pl/faq.php#4

Gość ooooo nieee
Aha i jeszcze jedno... To całe trąbienie o tym, ze tak łatwo jest się zarazić też jest g**** warte... To rynek farmaceutyczny nakręca społeczną fobię, aby zwiększyc liczbę sprzedaży szczepionek, które rzekomo są tak skuteczne... Nie wierzcie bezgranicznie mediom...:/

Gość kwaśne jabłko
"ale ja mu robilam loda" .. już przy Twoim "pierwszym razie" ????

Gość abe
zołtaczka typu C mozna zarazic sie tylko podczas zabiegow szpitalnych i itp a nie przez seks, ogarnij sie najpierw pozniej siej zamet

tym typem żółtaczki można się zarazić przez krew - jego krew musiałaby się dostać do Twojego krwioobiegu. Przynajmniej ja mam takie informacje

Gość padalec***.....
\"ale ja mu robilam loda, na szczescie bez polyku\" niewierna suka z ciebie