Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakaja123

Orgazm pochwowy - ile z was miało?

Polecane posty

Gość odczucia są inne
trudno wyjaśnić, ale np przy pochwowym nie da się nie jęczeć, przy łechtaczkowym można jakoś zacisnąć wargi :)

Gość takajakaja123
na początku to wogóle nie było to dla mnie przyjemne jak on we mnie był. i nie przyjemne tez nie. po prostu był i już, dopiero z czasem zaczelo sie to uprzyjemniac.

Gość odczucia są inne
do kobiet powyżej, które nie miały żadnego? ile macie lat?

Gość takajakaja123
ja 21

Miewam pochwowy, chociaz czesciej lechtaczkowy. Pochwowy zreszta i tak najczesciej mam w polaczeniu z lechtaczkowym, ale nie narzekam :D

Gość bogini sexu
lubie sie ruchac mam orgazm jest zajebiście wpychał mi że coś było super niedługo zrobie to jeszcze raz albo więcej to jest super

Gość ta jedyna jest nas duzo
Ja mam dwa na raz łechtaczkowy i pochwowy... łechtaczkowy moge mieć w ciągu 20 min hm najwięcej mialam 7 razy ...

Gość jakis
hej, jestem z związku juz póltora roku a od 4 miesięcy kocham sie z moja dziewczyna, Jednak ilekroć to było ani razu nie osiągneła orgazmu. Na początku wiadomo bolało, później nie bolało, ale tez i nie było jakies przyjemne, teraz czasami jest to dla niej przyjemne i moge stwierdzić ze pamietam 4 stosunki, w których mocniej oddychała, glosniej i pokazywała np jękliwym glosem że bylo jej przyjemnie, ale nie do tego stopnia by osiągneła orgazm... Nie oczekuje jakis bezsensownych odp typu- Musisz ją dobrze rozgrzać i takie tam, bo potafie zrobić to bez problemu i dobrze o tym wiem. Chcialbym wiedziec o co w tym wszystkim chodzi bo naprawde jest super ale tak jakby martwi mnie to dlaczego ona niedochodzi... Czuje sie spełniony i kochany w tym związku, ona równiez i mówi mi o tym, tak jak i o tym ze zadowalam 100% w tych sprawach.. Ale dlaczego niema tego orgazmu ? Czy któraś kobieta Ma podobną sytuacje ?? Moja partnerka ma 17 lat. Pozdrawiam i czekam na MĄDRE komenatrze.

Gość meibi
kobieta jest z reguły spełniona jeśli kocha swojego partnera i on ją (szczerze) kocha, tyle trzeba żeby nas mniej więcej zadowolić

Gość meibi
poza tym mając lat 17 to wiele się jeszcze trzeba uczyć żeby dojść do tego co ci naprawdę odpowiada i co cię kręci i czy w ogóle osiągniesz przyjemność, ona ci po prostu przyjemność robi fr

Ja miałam setki łechtaczkowych, ani jednego pochwowego. Natomiast intensywnosc, siła i przyjemnosc łechtaczkowych zupełnie mi wystarczy :) jakoś nie zabiegam o pochwowe.

Gość iwonsiasia
do jakiegos, z doswiadczenia wiem ze robiac nam palcowke robicie to za nisko,,, my wyzej mamy ten wrazliwy puknt i jesli go delikatnie bedziesz muskal to napewno dojdzie albo jeszcze lepiej ssij jezykiem mmmmmmmm

Gość jmhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl » Forum - strona główna » forum Dyskusja ogólna Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat | [ wyloguj ] Temat: Orgazm pochwowy - ile z was miało? « poprzednia | 1 2 3 08:12 [zgłoś do usunięcia] takajakaja123 na początku to wogóle nie było to dla mnie przyjemne jak on we mnie był. i nie przyjemne tez nie. po prostu był i już, dopiero z czasem zaczelo sie to uprzyjemniac. 08:19 [zgłoś do usunięcia] odczucia są inne do kobiet powyżej, które nie miały żadnego? ile macie lat? 08:28 [zgłoś do usunięcia] takajakaja123 ja 21 08:32 [zgłoś do usunięcia] enamorada Miewam pochwowy, chociaz czesciej lechtaczkowy. Pochwowy zreszta i tak najczesciej mam w polaczeniu z lechtaczkowym, ale nie narzekam http://www.youtube.com/watch?v=MeV0ldPhG_U&f eature=related 18:19 [zgłoś do usunięcia] bogini sexu lubie sie ruchac mam orgazm jest zaj**iście wpychał mi że coś było super niedługo zrobie to jeszcze raz albo więcej to jest super 18:31 [zgłoś do usunięcia] ta jedyna jest nas duzo Ja mam dwa na raz łechtaczkowy i pochwowy... łechtaczkowy moge mieć w ciągu 20 min hm najwięcej mialam 7 razy ... 14:43 [zgłoś do usunięcia] jakis hej, jestem z związku juz póltora roku a od 4 miesięcy kocham sie z moja dziewczyna, Jednak ilekroć to było ani razu nie osiągneła orgazmu. Na początku wiadomo bolało, później nie bolało, ale tez i nie było jakies przyjemne, teraz czasami jest to dla niej przyjemne i moge stwierdzić ze pamietam 4 stosunki, w których mocniej oddychała, glosniej i pokazywała np jękliwym glosem że bylo jej przyjemnie, ale nie do tego stopnia by osiągneła orgazm... Nie oczekuje jakis bezsensownych odp typu- Musisz ją dobrze rozgrzać i takie tam, bo potafie zrobić to bez problemu i dobrze o tym wiem. Chcialbym wiedziec o co w tym wszystkim chodzi bo naprawde jest super ale tak jakby martwi mnie to dlaczego ona niedochodzi... Czuje sie spełniony i kochany w tym związku, ona równiez i mówi mi o tym, tak jak i o tym ze zadowalam 100% w tych sprawach.. Ale dlaczego niema tego orgazmu ? Czy któraś kobieta Ma podobną sytuacje ?? Moja partnerka ma 17 lat. Pozdrawiam i czekam na MĄDRE komenatrze. 14:48 [zgłoś do usunięcia] meibi kobieta jest z reguły spełniona jeśli kocha swojego partnera i on ją (szczerze) kocha, tyle trzeba żeby nas mniej więcej zadowolić 14:49 [zgłoś do usunięcia] meibi poza tym mając lat 17 to wiele się jeszcze trzeba uczyć żeby dojść do tego co ci naprawdę odpowiada i co cię kręci i czy w ogóle osiągniesz przyjemność, ona ci po prostu przyjemność robi fr 15:14 [zgłoś do usunięcia] ola_z_torunia (ola-brzezicka@wp.pl) Ja miałam setki łechtaczkowych, ani jednego pochwowego. Natomiast intensywnosc, siła i przyjemnosc łechtaczkowych zupełnie mi wystarczy jakoś nie zabiegam o pochwowe. 15:33 [zgłoś do usunięcia] iwonsiasia do jakiegos, z doswiadczenia wiem ze robiac nam palcowke robicie to za nisko,,, my wyzej mamy ten wrazliwy puknt i jesli go delikatnie bedziesz muskal to napewno dojdzie albo jeszcze lepiej ssij jezykiem mmmmmmmm « poprzednia | 1 2 3