Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil7495

Seks- jeszcze inne urozmaicenie.

Polecane posty

Gość Kamil7495

Witam wszystkich. Przejdę od razu do rzeczy. Seks u mnie i żony w łóżku stał się trochę nudnawy więc zaczęliśmy go urozmaicać. To o gadźety z sexshopu to o dziwaczne miejsca stosunków. Teraz przymierzamy się do seksu na extasy [po prostu klubowe dropsy, piguły, mdma, kółeczka]. Chciałbym zapytać czy ktoś już uprawiał seks po tej używce i prosiłbym także o wrażenia. Klauni z ciętą a zarazem żenującą ripostą nie muszą się wypowiadać. Uprawaialśmy seks po marihuanie za młodu było ok ale bez rewelacji. Proszę o wasze opinie jeżeli ktoś próbował seksu po MDMA. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość beznicku564
no ja sie bzykalem tylko na fecie i powiem Ci ze do dupy bo raz stawal a raz opadal. MDMa podobno super

Gość beznicku564
tutaj Ci powiem ze na dropsach jest zajebiscie bo wszystko sprawia Ci nieziemska przyjemnosc , srutu tez probowalem i chujnia generalnie na koksie jest dobrze polecam

Gość niekonwencjonalnamloda
Ja kochalam sie po paleniu ziółka i był bardzo fajnie :) podobnie jak na alkoholu ale lepiej :) dropsiaków nie probowalam ale sie przymierzamy z chlopakiem :)

Gość zenadajakchj
cioty i cpuny nie umiecie normalnie sie kochac to cpace i sie rzniece malolaty

Gość zenadajakchj
cioty i cpuny nie umiecie normalnie sie kochac to cpace i sie rzniece malolaty

Gość fernerka
cpanie zamiast wiagry??? hahahahhahahahaahahahhahahahah

Gość Zo_sik35
Próbowalismy z męzem ,jest odlotowo ,każdy dotyk inaczej smakuje ,nieziemska rozkosz.Skończyliśy po 5 godzinach ,szczytowałam ponad10 razy ,pościel mokra, ale warto było

Gość wtf
ja kiedys sie kochalam po dropsie, bylo bardzo cieplo i blisko :)) chociaz nie bylo to jakies bardziej podniecajace niz zwykle, po prostu inne. za to po paleniu nie moglam sie zupelnie na tym skoncentrowac, sto rozpraszajacych mysli na sekunde , lepiej juz wstac z lozka i pojsc sobie cos dobrego do zarcia zrobic :p przez te wszystkie lata zdarzylo mi sie probowac po wielu rzeczach i ogolnie najbardziej lubie na fresza:P

po prostu bardziej sie nakrecasz fajniej niz po marihuanie moim zdaniem a popersow probowalas?

Gość zalezy jakie dropsy
po jednych jest ok ale po niektorych mi np nie chcialo sie w ogole ruszyc

Gość MartaSlupsk
Ja próbowała koksu i extasy i było miodzo bo po antykopach nic mi sie nie chciało i troche przytyłam usmiech.gif ale to bardzo meczy i niszczy organizm i to szybko i probowałam srodka ktory odchudza i do tego pobudza i efekt zblizony tylko nie mozna brac wiecej niz pisza bo glowa boli :| jak ktoś nie chce nic brać a chce byc pobudznym to mozna sprobowac zamowic http://nplink.net/OwwLh8Ec z piwkiem albo winkiem jest calkiem miło usmiech.gif