Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach?

Polecane posty

Gość zadziwiona

a wy tu piszecie na kazdym prawie topiku ze musi byc super piekna zgrabna, a okazuje sie ze rzeczywistosc jest inna Tylko tu na kafe sa tacy wymagajacy panowie, czy moze popieprzyło im sie w główkach?

zaczyna sie :D dlatego tyle brzydkich jest w związkach bo: 1. zawistne oczka singielek przetwarzaja wyglad zajetych kobiet w taki sposob by widziec je jako brzydule 2. bo brzydkie nie maja takich wymagan jak te ładniejsze 3. bo (na te odpowiedz wszystkie czekacie) faceci boją sie pieknych kobiet :P:P

Gość zadziwiona
pewnei i są fajne tylko dlaczego jak tu ktoras napisze ze jest sama tood razu ze na pewno brzydka, a te brzydkie mają zwykle kogos na kafe same chlopczyki ktore naogladaly sie gazetek dla dorosłych

wiesz dlaczego tyle brzydkich jest w związkach?:) bo te głupie potrzebne są tylko na jeden seks ;) ale Ty zapewne najlepiej o tym wiesz :classic_cool:

Gość zadziwiona
1. zawistne oczka singielek przetwarzaja wyglad zajetych kobiet w taki sposob by widziec je jako brzydule Ja nie singielka i nie przetwarzam wygladu znajomych, widze i te ładne i te brzydkie i jedne i drugie mają kogos albo i nie 2. bo brzydkie nie maja takich wymagan jak te ładniejsze No moze w to uwierzę, jakby przyjac ze wyglad to jedyne kryterium powstawania zwiazków 3. bo (na te odpowiedz wszystkie czekacie) faceci boją sie pieknych kobiet Byc moze sa i tacy faceci niedorobieni ktorzy sie boją kobiet a juz ładnych szczegolnie

Gość zadziwiona
to zeby prowadzic wspolne zycie,mieszkac razem potrzebny jest tylko jeden seks ? buhahaha

ej zdziwiona a na czyje Ty pytania odpowiadasz?:D:D:D jestes ładna?:o

Gość zadziwiona
konkretnie to mi nie chodzi o to dlaczego ona są w zwiazkach bo są, widze to na codzien, moje pytanie jest takie dlaczego te chłoptasie tutaj wymoczki jedne kazdy pisze ze musi byc bardzo atrakcyjna zeby sie taki w ogole zainteresował a sami pewnie wygladają jak 100 nieszczesc :O

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
komiczne zamknął dyskusję :-P

a wiesz ze o gustach sie nie dyskutuje?:O dla jednego bedziesz uoosobieniem piekna a inny nawet nie spojrzy na ciebie :O czy to az tak cięzko zaakceptowac?:O

Gość zadziwiona
gadam sama ze sobą ciezko zrozumiec moje łatwe pytanie? podobają sie brzydkie i mi nic do tego, tylko dlaczego te meskie paszkwile i na kafe i w zyciu twierdzą ze chcą miec tylko ładną a potem i tak sie prowadzaja z paszkwilami buhha

no ja czytając Ciebie juz to wiem dlaczego :O dziwnie bym sie czuła spotykając się z kimś kto gada sam ze sobą:O

Gość znam odpowiedz..23
1. boja sie ze ladna im moze odejsc do innego a taka brzydka do konca bedzie wdzieczna 2. nie zapominaj ze te brzydkie maja zajebisty charakter a te ladne sa puste w srodku taki stereotyp ale wiekszosc tak mysli, niestety:O

a moze zacznijmy od zadania pytania kogo uważacie pomarancze za ładną kobietę :O bo to też róznie z opiniami bywa jak popatrzymy na ulicy :O

Gość zadziwiona
aha to chcą i marzą o ladnej a biorą brzydką bo tak wygodniej i bezpieczniej?

odpowiedz mi na pytanie jaką kobietę oceniasz jako tą ładną? bo mi cięzko z tym dyskutować :P

Gość wnuk smirnofa
poniewaz tak wielu facetow nie ma dobrego gustu :p masz kolejne dylematy-=chetnie pomoge :)

" aha to chcą i marzą o ladnej a biorą brzydką bo tak wygodniej i bezpieczniej" przepełnia Cie pycha, jestes zadufana w sobie i nienawidzisz mężczyzn... my to wyczuwamy... takich kobiet nikt nie chce na powaznie

Gość znam odpowiedz........
dokladnie bo wygodniej im i bezpiecznie a taka brzydka przynajmniej kumple sie na nia nie gapia bo nie ma na co...tylko jak oni z taka moga ...ahh szkoda gadac:p

Gość wnuk smirnofa
jakie wygodniej, ludzie widzielisci jak ludize sie ubieraja, jakie maja domy itp? zawsze wszytsko jest zgodne z waszym gustem? z moim 1%

ty to wogóle nie znasz psychologii faceta :O Facet nie lubi mieć pieknej larwy u boku?:D:D:D oni własnie tego w zyciu pragną :D:D:D:D

Gość zadziwiona
komiczne Ty naczelny przesmiewco kafe, jak zwykle nie mozesz udzielic konkretnej dla mnie ładna to taka, która: -przede wszystkim ma ładną twarz, dobre rysy, dobrą cere, włosy sa bardzo wazne, zeby były gęste, gładkie kolor obojetny, nie zadne pasma czarno-białe -zgrabna figura nie za chuda nie za gruba, o wadze odpowiedniej, ale same proporcje są wazne, zgrabne nogi, wciecie, wiekszy biust, odpowiedni wzorst a wiec nie 150 czy 180, no i skora ciała, bez celulitubez zyłek, zylaków i tym podobnych, ma byc jedrna skóra -no i opakowanie, ładne ubrania, makijaz, bizuteria, najlepiej zeby było z klasą, gustownie i seksownie Takie kobiety tja widze jedną na tydzien jak dobrze pojdzie :O

...podoba mi się wasza dyskusja...trochę jak dziad...i obraz...:D ...pozdrawiam ...:)

Się udziele w temacie dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach? skoro kobiety twierdzą ze wybierają partnerów ze względu na charakter,a nie ze względu na wygląd,to nasuwa mi sie myśl---może faceci mają tak samo....wolą te brzydkie ale fajniejsze? No chyba ze tylko kobiety tak mogą a u facetów to dziwne zjawisko?:O