Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach?

Polecane posty

zadziwiona --po tym co piszesz,to wynika ze jestes zawistna i szukasz wad u innych a w sobie nie. tym zdaniem--chlopom duzo nie trzeba,najgorszy paszczu jak wystawi cycki, wlosy nastroszy i sie umaluje jest juz atrakcyjny hehe" Wystawiasz ocene kobietom a nie facetom...ech jestes lepsza bo sie nie malujesz?

Gość zadziwiona
:D no moze byc i tak, chociaz ja nie uwazam sie za głupią

Gość no roznie to moze być
no nie wiem...jest jeszcze inna opcja i nic sie a nią nie kryje-BRAK SZCESCIA> mam 32 lata,niczego mi nie brakuje, przemysenia własne są, typem karierowiczki nie jestem, jestem sympatyczna, ale nie typ-kumpel, tylko pogodna, nie jestem wyniosła, wymgania owszem mam, ale wcale niewygórowane. naprawdę nie ma jednego wzoru, w życiu róznie się układa, a czasem po prostu nie układa.

Wy naprawde tak myslicie jak piszecie?:O ze wystarczy tylko cycki pokazać? za łatwe by to było,niestety trzeba prowadzić inteligentne rozmowy i być ciągle usmiechnięta i zadowoloną z zycia ech tylko cycki to mit💤

Gość wnuk smirnofa
przemysenia własne są :D:D:D:D:D:D

autorko wygrałaś... napisał do mnie maila producent programu dla ludzi nie mających żadnych poważnych problemów w życiu i stwierdzil, ze wystąpisz ou niego, jako człowiek dekady :P

Gość zadziwiona
nie no ja sie maluje i niestety nie jestem klasyczną pieknoscią tylko taką bardziej sexy,chlopaki pod blokiem zawsze sie na mnie patrzą i ja tez dziekuje Tobie za uwage 🖐️

a co do wątku, nie rozumiem tego pytania za grosz:) w związkach są rozni ludzie i ci piekni i ci mniej ładni, calkiem przeciętni, a także powszechnie uznani za brzydkich, cokolwiek to znaczy/. w związkach są ludzie mili i ciekawi i całkiem mało interesujący i z podłym charakterem:)

no moze byc i tak, chociaz ja nie uwazam sie za głupią a znasz takie co się za głupie uważają?? ps- ma może ktoś sprawdzony przepis na rekina??

wnuk, naprawde az tak bawią CIe literówki??:)sorrry lirterókwi?????

Gość wnuk smirnofa
to nie literowka mnie rozbawila tylko forma tej reklamy

Gość zabbbkkaa
mnie facet totalnie olal po tym jak sie zanosilo na cos wiecej zwiazal sie z inna nie mowie ze jest brzydka ale nie jest ladniejsza ode mnie zreszta tak mowia tez jego kumple to moje jedyne pocieszenie:D sama nie wiem czemu,,,doszukiwalam sie wad u siebie az w koncu pow stop nie jestem ani brzydka ani gorsza od tamtej i powoli do mnie dociera ze widocznie tak mialo byc :O przykro mi jest i placze caly czas chociaz minelo sporo czasu..nie umiem zapomniec:O czasami trzeba sie pogodzic z przykrymi faktami... i nie doszukiwac sie przyczyn bo to nic nie pomoze...

Gość zadziwiona
Komiczne a do mnie wlasnie przyszedł mail od producenta programu omnibus wszechczasów, zainteresowany? a tym programie co piszesz to bardzo chetnie wystąpię

aaa.rozumiem, to dobrze, dobrze, śmiech w tym szalonym świecie gdzie tyle brzydkich kobiet jest w związkach, nie wiadomo czemu, to zdrowie:D

"Komiczne a do mnie wlasnie przyszedł mail od producenta programu omnibus wszechczasów, zainteresowany?" to ja jestem producentem tego programu, wiec cos krecisz:P

Gość wnuk smirnofa
to ja jestem producentem tego programu, wiec cos krecisz :D

Gość to moze ja cos wiem
ludzi nieatrakcyjnych jest wiecej niz tych atrakcyjnych i dlatego im jest łatwiej sie dobrać, nie maja tez wiekszych wymagań

Gość to moze ja cos wiem
to prawda, w zwiazkach są rozni ludzie, brzydcy, nudni, nieciekawi, fajni, mądrzy, głupi, nie ma tu jednej recepty, albo sie trafi na swojego albo nie

Gość zabbbkkaa
zabbbkkaa--->ale fajna jesteś po mnie facet zawsze wybiera blondi...i tez uważam ze tak miało byc __________ ja jestem blond i zamienil mnie na mala czarna :P:D coz doszlam do wniosku ze nie wie co stracil i oby zalowal:P hehe

Gość hej slicznotki
nie martwcie sie, na was tez ktos w koncu spojrzy

Gość wnuk smirnofa
w ogole jakie to wyroznienie byc w zwiazku? tak piszecie jakby to byl medal albo milion dolarow

Gość hej slicznotki
z tego wychodzi ze to zadne wyroznienia jak kazda potwora....

Gość hej komiczne ty paralityku
kiedy ty masz czas na zycie?

Gość zabbbkkaa
nie martwcie sie, na was tez ktos w koncu spojrzy ______- oby ten ktorego ja sobie upatrzylam bo ja mam takie szczescie ze jak ktos chce to ja nie chce i odwrotnie:O

\"w ogole jakie to wyroznienie byc w zwiazku? tak piszecie jakby to byl medal albo milion dolarow\" Smutna prawda ale prawda, niestety to jest wyróżnienie. Dla nas kobiet nie ma tak łatwo. Jak koleś sypia co noc z inna to jest zajebistym macho. Ja kobieta ma co tydzień innego kochanka, to jest zwykłą szmatą. Dlatego tezzwiązki sa wyróżniajace \"Patrzcie mam z kim chodzić za rekę po parku a wy nie\" Smutna prawda...

A już szczególnie, jak mam kilka kilogramów za dużo a mój fryzjer postanowił zemścić sie na mnie i mam żółto-czarną miotłę na głowie. A on i tak mnie kocha I pokazuje publicznie :D