Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach?

Polecane posty

Gość kolejny kontrowersyjny topik
Młoda Kobitko Właśnie. Ja się pytam dlaczego tyle przeciętnych kobiet jest z super przystojnymi facetami. Na ulicy widuję same takie pary. Nawet kiedyś szłam z moją mamą na zakupy i ona mi zwróciła uwagę na te wszystkie pary, w których taki super facet z taką najzwyklejszą mychą się prowadza.

kolejny kontrowersyjny topik ---> nie znam odpowiedzi na to pyt Dlaczego fajny facet super przystojny jest z taka mycha? sama kiedys sie nad tym zast bo facet ktory mi sie podobal olal mnie zwyczajnie i wybral taka myche male to 150 on 190cm wyglada przy nim jak dziecko zero kobiecosci seksapilu nie brzydka taka normalna na ulicy nikt by za nia nie ogladal sie tez sie zast nad tym co ona ma czego ja nie mam w koncu super babka ze mnie nic mi nie brakuje moze oni sa zakompleksieni moze boja sie ze znajde lepszego i odejde a taka brzydka to kogo znajdzie? w koncu ( najbardziej prawdopodobne) ...moze on jest taki super ale z wygladu a w zyciu codziennym to kawal gnoja i zadna go nie chce w koncu wiem ze nie znam odpowiedzi tego nie da sie wytlumaczyc, niestety:O

Gość bo ładne wybierają kasiastych

a moze wiedza ze o ta ladniejsza ( ktora ma pow u facetow) beda musieli sie postarac ? a taka brzydka od razu w ramiona wpadnie dziekujac Bogu za to cuda ktore raczylo na nia spojrzec?:P nie wiem powodow moze byc wiele

zadziwiona ja wiem że to troche nie trafiony przykład ale ja np kocham moich przyjaciół to jest oczywiście inna miłość ale mało mnie obchodzi czy sa piekni czy nie. poza tym rzadko jestes z kims kto Ci sie aż tak fizycznie nie podoba. I chyba rzadko zdarzają sie ludzie ktorych nie mozna zaakceptowac. Są związki ludzie zupełnie zdrowych z niepełnosprawnymi czasem nie moga oni ze względu na chorobe uprawiać seksu i są ze soba jak myślisz dlaczego??

Gość bo ładne wybierają kasiastych
znam taką parkę, on niczego sobie, ona około 120 zywej wagi, brzydka, ubrana jak ciotka, tyle ze o dom ładnie dba i co wy na to

Gość kolejny kontrowersyjny topik
No to potwierdza to co napisałam, że szukają gospodyni. :)

Gość zadziwiona
pewnie kazdego mozna predzej czy pozniej zaakceptować byle nie smierdział, ale juz wymoc na sobie pożadanie, namietnosc do kogos brzydszego nie jest tak prosto a w koncu jak faceci działają, czym sie kierują przynajmniej na poczatku znajomosci

Chciałabym znać opinie facetów na ten temat?? Bo ja swoja opieram na moich doswiadczeniach zdaniu kilku par malzenstw kolezanek i kilku facetow, aich opinie najbardziej mnie intersuja;-)

Gość imoen
Większość ludzi, o ile nie jest jakoś poważnie emocjonalnie spaczona, dobiera się w pary, a że większość ludzi jest też przeciętnego wyglądu (to w sumie truizm), to większość kobiet w związkach stanowią przeciętne kobiety :classic_cool: Par supermodel plus kaszalot naprawdę się nie widuje, raczej w drugą stronę. Na jednego przystojnego faceta przypada z dziesięć pięknych lasek, więc trudno się dziwić, że duzo ladnych dziewczyn ma niewyjściowych facetów. Boskiego gościa z brzydką laską nie widziałam nigdy, co najwyżej kilku z przeciętną (ale to już kwestia gustu).

Gość no to jest ciekawe co
piszecie, bo ja jestem przecietna, niebrzydka z twarzy, zadbana w sensie makijaz, fryzura, ale otyła i co i gucio? sama od lat, malo kto sie mną interesuje, znajomych mam sporo i twierdzą ze fajna ze mnie kobietka, ale jakos nikomu sie nie podobam i dlatego tez nie jestem w zwiazku

Gość dojrzale patzr
poza tym tez trzeba powiedziec ze nie zawsze milosc jest powodemtego ze jest sie w zwiazku... czasami chcemy o kims zapomniec czasami z wygody czasami z braku chceci do poznania i walki o kogos na kim nam zalezy..bo wymagac to od nas bedzie poswiecenia itd a czasami dobry seks.... ja mialam faceta z ktorym zapowiadal sie super zwiazek i wiem ze mu sie podobaalam..ale bariera byla zbyt duza odleglosc on mieszkal w innym kraju...z pocz wydawalo nam sie ze to przetrwa jednak podczas rozlakion nie wytrzymal i zwiazal sie z inna? czemu? z tego co wiem nie dlatego ze nie cchcial ze mna byc nie umial sie zdecydowal za wiele bylo \"przeciw\"

Gość kwintesencja glupoty
ale ty jestes prymitywna i glupia zdziwiona!!!! rece opadaja jak sie czyta twoje komenatrze :O dziewucha 26 lat a wypowiedzi 14-stalki!!!!

Gość zadziwiona
to było do mnie, prawdopodobnie jedna z ładnych inaczej sie zdenerwowała

dżizas...znam wiele "mieszanych" par w sensie brzydki-ladna, ladny-brzydka. Patrzac na nie zaczynam wierzyc w ludzi, ze nie wszystko dla nich jest na pokaz i sprzedaz, potrafia odkryc cos innego poza wygladem. W sumie z autopsji moge nieskromnie powiedziec,ze sama jestem z tym brzydszym od siebie :-P

Gość i tak trzymać
kobieto o wygladzie yeti

Gość kakafafa
a czy tylko wyglad jest wazny????? znam brzydkich np. pieknie pachnacych albo madrych , albo jedno i drugie i znam pieknych smierdzacych jak skunksy albo przyglupow zalezy co kto lubi? no co wybieracie pieknego smierdziela i debila czy brzydala inteligenta o zapachu czystosci i np. kenzo

czesto dobieramy sie pod wzgledem przynaleznosci do danej grupy np. zaniedbany hipis jest z dziewczyną w workowatych strojach, a totalny dresiarz z czymś pokroju blachary, kiedys jednak spotkałam przystojnego skate\'a z gotycką dziewczyną o wątpliwej urodzie... i bądź tu mądry człowieku

Gość Grazdanka
no bez przesady! ja mam twarz jak mops, czy to znaczy ze mam szukac partnera wsrod psow?

Heheh mając lat prawie 18-cie byłam fanką disco,jesuuu buciki z jakimiś motylkami ,no lalunia ze mnie była,a chodziła z metalem z długimi włosami :O Miał kolegów ''dziwnych''słuchali szarpidrutów,a ja co sobote(sama)latałam na disco....Dało sie Byłam z fanami Depeche mode,skinami punkami--hehehe jako królowa disco... śmiesznie to wygladało ale wybierali mnie zamiast kobiety swojego pokroju.Nie wiem dlaczego??-- ale wtedy nad tym sie nie zastanawiałam,dla mnie było to fajne i tyle.

Gość kwintesencja glupoty
no niestety nie popre twojej teorii bo do brzydkich ani przecietnych nie naleze ale nie mam problemu z mysleniem i wyslawianiem sie - czyli z tym z czym ty masz niewatpliwie problem starsza kolezanko ehh rece opadaja......................... :O