Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach?

Polecane posty

Gość daj se siana z komiczne
On se wybral dziwencje za zonke a teraz wszystkich poucza. Ciekawe gdzie był wtedy jego rozum

Gość hoooooooooop

"ma byc tak jak powiada komicznie i bez dyskusji,jak komiczne mowi ze ma byc seks na pierwszej randce to nie moze byc inaczej" a ta dalej ze swoim wnioskowaniem a la Zbigniew Ziobro :D:D

"raz chce wyksztalcona menadzerke innym razem miłą kobietkę bo menadzerka za długo czekala i teraz zrobiła sie psychiczna " bo 2 w jednym oczywiscie nie ma na tym swiecie :D co za babska ograniczone :D

Gość zbyszek ziobro
mam na ciebie chrapke od dawna komiczne

Gość wnuk smirnofa
komiczne - kalasz wlasne gniazdo (nomen omen) ;)

Gość bitsy
zdziwiona, Twoje zdziwienie wynika zapewne wylacznie z tego ze rozciagasz swoj gust na reszte populacji;) bardzo niewielka ilosc desperatow i desperatek jest gotowa na spotykanie sie z osoba która uwaza za brzydką:o jestem pewna ze dla zdecydowanej wiekszosci facetów bedacych w zwiazkach z tymi "brzydkimi kobietami" sa one atrakcyjne🖐️

"Zadziwiona, o co Ci właściwie chodzi? " polcia - to TE dni cyklu... zrozum ją jak kobieta kobiete... facetowi w domu nie podskoczy, wiec musi gdzie te buzujące wodospady estradiolu uspokoić :P

Gość zadziwiona
alez ludzie są zazdrosni jak wiedzą ze ktos inny jest atrakcyjniejszy, zaraz sie zaczyna wyzywanie od suk, karierowiczek, pustych, oj ludzie czy to wam podnosi wlasną wartosc?

nie chce mi sie po raz kolejny rozpoczynac dyskusji na temat tego, ze faceci uwazaja za ładne, zupelnie inne kobiety, niz to sie im wydaje

a ja sądze ze ja jakis kolo zostawił dla według jej kryteriów mniej atrakcyjnej tyle ze zamiast wody ma odrobine szarych komórek w czaszce ;)🖐️ stąd ta desperacja :O

Heheh i znowu to samo Wiesz Pola tak czytam te topiki i teraz to chyba dobrze być singlem,bo w/g rozumowania i kierowaniem sie kryteriami''brzydka to w związku ,wolna to ładna'' Wstyd chyba być teraz w związku bo powiedzą ześ brzydka to na siłe znalazła,a ładnej sie boją. No ale to moje pokrętne myslenie💤

"alez ludzie są zazdrosni jak wiedzą ze ktos inny jest atrakcyjniejszy, zaraz sie zaczyna wyzywanie od suk, karierowiczek, pustych, oj ludzie czy to wam podnosi wlasną wartosc?" ooo dzizasss :D:D:D Ty to tak serio piszesz? :D Pamietaj podstawowa zasade, o ktorej kobiety zawsze zapominaja... nie chcesz słyszec prawdy, nie pytaj :D

Gość zadziwiona
"bardzo niewielka ilosc desperatow i desperatek jest gotowa na spotykanie sie z osoba która uwaza za brzydką" jak to niewielka? to co to za jedni ci ktorych ja widuje na ulicy? :D

Gość komiczne jak to jest możliwe
że taki przystojny facet jak Ty jest czasem taki szyderczy i tak złosliwy?

Gość juuuuż
Nie ma brzydkich kobiet,tylko czasem wina brak.....:P

Gość bitsy
ci co ich widujesz na ulicy zapewne uwazaja swoje dziewczyny za atrakcyjne, mimo ze ty masz je za brzydkie🖐️

Gość zadziwiona
wszyscy tacy madrzy a nikt nie potrafi mi odpowiedziec na moje pytanie, tyllo odpowiadają na swoje pytania buhaha i w kolko macieju to samo co mnie obchodzi ze komus sie podoba brzydka, a on uwaza ją za ladną :O:O , chlopom duzo nie trzeba,najgorszy paszczu jak wystawi cycki, wlosy nastroszy i sie umaluje jest juz atrakcyjny hehe

\"\"Nie jesteś klasyczna pieknościa, wiesz o tym, to chociaż badź mądra\" \" wnioskując a contrario, to zadziwiona musi być naprawde klasycznie bardzo piekna :D:D \" komiczne jak to jest możliwe że taki przystojny facet jak Ty jest czasem taki szyderczy i tak złosliwy?\" jak mawiają, podczas tworzenia ideału, Bóg zaprasza diabła do współpracy :P

"chlopom duzo nie trzeba,najgorszy paszczu jak wystawi cycki, wlosy nastroszy i sie umaluje jest juz atrakcyjny hehe" opowiadasz nam jak wyrwałas swojego mena... spoko, moze ktos jeszcze skorzysta z Twych spsobow

"co mnie obchodzi ze komus sie podoba brzydka, a on uwaza ją za ladną , chlopom duzo nie trzeba,najgorszy paszczu jak wystawi cycki, wlosy nastroszy i sie umaluje jest juz atrakcyjny hehe" w takim razie po co założyłas ten topik skoro nic Cię to nie obchodzi? w zasadzie miałam własnie zapytać, czy nie masz większych problemów :D

jak to niewielka? to co to za jedni ci ktorych ja widuje na ulicy? ciebie musiał ktoś porzadnie w d..... kopnąć :D:D:D i mu się nie dziwie :D:D:D:D

Gość racja........
chlopom duzo nie trzeba,najgorszy paszczu jak wystawi cycki, wlosy nastroszy i sie umaluje jest juz --->nie zapominaj najwazniejszego ..musi szybko nogi rozlozyc:P

Gość juuuuż
A tak naprawdę,nie musi być piękna,byleby nie była głupia.Tego bym nie strawił!;)

Gość bitsy
no to sama sobie odpowiedzialas:D "facetom wiele nie trzeba", "najgorszy pszczur jak sie odpowiednio wyszykuje bedzie atrakcyjny" dziekuje za uwage:D🖐️