Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebkooo

facet mnie olal a ja nie mam juz wiary w siebie

Polecane posty

Gość niebkooo

pewnosci siebie ..samoocena ponizaj 0 nie wiem czemu nigdy tak nie przezywalam jak facet sie tak zachowywal:O

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
czemu? jak odrzuci nas ktoś obcy i obojętny to zlewamy, ale gdy jest to bliska nam osoba.... odrzucenie jest jak celny cios w poczucie własnej wartości... ot co odrzucił - widocznie coś jest we mnie nie tak i szukasz, grzebiesz, rozkładasz na czynniki pierwsze gdzie ci brakuje, gdzie ci za dużo...

Gość upsssssssss
widocznie nie był wart Ciebie. też go olej skoro cięzostawił był zwykłym dupkiem :) głowa do góry bedzie lepiej

tak sobie nagle olał?:O ej kobiety czasem nie potrafią przewidziec zdarzen :O

Gość niebkooo
wlasnie tak nagle sama nie wiem co sie stalo...:O mowil jedno a zrobil calkiem co innego:O

Gość trtrtrtrtrtrtrtrt

niebkooo wlasnie tak nagle sama nie wiem co sie stalo... mowil jedno a zrobil calkiem co innego tak samo dzieje sie w druga strone:(:(:(...i to całkiem czesto....kobieta odchodzi bo takie ma widzimisie:(:(.............jak to kiedys ktos mi powiedział TWOJ FACET DAŁ CI NIEPOWTARZALNA SZANSE NA POZNANIE WARTOSCIOWEGO FACETA........

Gość listekkk
ja mam to samo uwierzylam mowil zwiarzal sie mojej przyjaciolce patrzyl sie tak jakos dziwnie widac bylo blysk w oczach i cvo? zobaczylam go z inna a jemu sie glupio zrobilo najgorsze ze on mnie ma pewnie w dupie gleboko a ja to przezywal bo liczylamna cos..... pewnie chodzilo mu o seks:o