Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

...to nie wazne co ma facet SKĄCZONE - ha ha ha

Polecane posty

[ONA] czesc [ja] szukasz faceta? [ONA] moze [ONA] ale chybanie spełniam twoich kryterii??? [ja] palisz? wyksztalcenie? [ONA] nie palę [ja] dobrze [ja] a wyksztalcenie? [ONA] nie rozumiem co ma wykształcenie [ja] moge wiedzic jakie masz? [ONA] wyższe [ja] ok [ja] dla ciebie jest to dziwne pytanie? [ONA] nie obraz sie ale [ONA] wynikłą jakby ankieta [ONA] posłuchaj to nie wazne co ma facet skączone [ONA] ale co w głowie ma [ja] jak masz na imie? [ONA] Iwona [ja] Droga Iwona, ja NIE jestem Polakiem, mimo ze mieszkam w Polsce... [ja] a mimo wszystko ze polski NIE jest moj jezyk ojczysty [ja] nawet ja wiem ze po polsku sie pisze \"skonczone\" [ja] a ty napisalasz \"skączone\" [ja] dlaczego klamiesz ze jestes po studia? [ONA] posłuchaj szybko pisze i nie raz [ONA] zjadam litereczki [ja] Iwona, nie klam.. [ONA] ale skoro mówisz ze kłamię [ONA] wiec pa [ja] zamiast \"ON\" napisalasz \"A\" [ONA] ja nie oceniam ludzi nie znając ich [ja] to nie \"zjadac literki\" [ONA] nawet nie mam takiego prawa [ja] jestes zalosna, chcialasz udawac ze jestes po studia, a zaraz prawda wylsza na jaw [ONA] za bardzo szanuje ludzi [ONA] ale to twoje gdybanie [ja] widac ze jestes osoba ktora NAJWYZEJ ma srednie [ja] bo nie umiesz pisac [ja] a nawet cudzoziemiec zauwazyl to [ONA] posłuchaj [ONA] nic nie wiesz o mnie wiec daruj swoje wywydziki [ONA] a wróżbita nie jestes [ONA] aby mówic cos czego nie wiesz [ja] Iwona, jest NIEMOZLIWE ze osoba po studia nie umie pisac

Gość tylko koni żal

Gość i co sie jONtszysz
stary dziadzie, na ulice marsz ! wyjsc do ludzi czlwowieku, twoja desperancja juz niebawem bedzie na kafeterii tematem do smiechu i zartow , o ile juz nie jest :D

Gość oj kiepsko
mam kolege, po studiach, ktory pisze "ktury" .... i pare innych bledow ort. ale to mu nie przeszkadza byc inteligentnym ... Europejczyku ... po prostu zostawie to bez komentarza ...te twoje (celowo z malej litery) wypociny

jakiej on jest narodowości, znaczy Europejczyk? bo ciagle go tu widze i mnie z lekka zaciekawiło

polaola - wiesz... Polska tez lezy w Europie, wiec wszyscy jestesmy Europejczykami ;) ale on chyba tego nie wie :D

mam koleżankę po studiach, której poprawiam urzędowe pisma (a ja mam na razie tylko maturę) także wiesz, twoja Iwona może mieć nawet 2 fakultety :classic_cool:

Angel bez przesady, Polska to juz prawie Azja, więc prawdziwy Europejczyk, który się tutaj osiedlił to dla nas sam zaszczyt :D

Gość prawdaz
Polak zapewne. Uważa, że ostatnią deską ratunku będzie chwyt z obcokrajowcem :P Choć niewykluczone, że część życia spędził w Niemczech :P

nic mu nie pomoże, chyba, że będzie udawał Europejczyka na popegeerowskich osiedlach, no ale tam nie ma internetu i powinien udac się osobiście :P tak przy okazji - Eurppejczy, nieważne pisze się łącznie you're welcome :)

Gość prawdaz
Na truskawki do Chin :P jak wraca do Polski, to stwierdza, że jest taki samotny :D

Gość Ju......
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Skączcie ten topik, bo gópi:P

Gość zdzisław wspaniały
witaj, niegdys tez bylem takim desperatem jak ty:o niedosc ze szukalem dziewczyn na czatach to w dodatku od razu je skreslalem jak im sie zdarzył jakis błąd ortograficzny:o teraz juz wiem ze to bylo dno:o jednak ja sie od niego odbilem, ty tez sie staraj, zacznij od ukrywania swojej desperacji, bo tym tekstem ktory tu zamiesciles bbardziej demaskujesz swoje frustracje niz glupote tej laski🖐️