Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyje jak w ciemności

JUż POPROSTU WARIUJE, WIEM WIEM WIEM, MOżE I PRZESADZAM ALE GDYBY OKAZAłO SIE ZE

Polecane posty

Tobie Postinor nie pomoże.To tabletka która nie dopuszcza do zapłodnienia,a jeśli do niego jednak dojdzie to zapobiega jego zagnieżdzeniu.Dziala max. do 72 godzin po stosunku. Ja dzisiaj robiłam test ciążowy,może Cię to pocieszy-mimo miliona "objawów" negatywny.

Gość Si for
nie znam sie na tych sprawach ale wydaje mi sie ze zeby doszło do zapłodnienia Sperma w kotrej sa plemniki musi sie dostac torche głebiej. Ale naprawde nie mam pojecia wiec mnie tu nie krytykowac. Jednego jestem pewny jesli miał na reke Twoja to napewno nie zajdziesz w ciaze.

dzieki za te wasze odpowiedzi, caly czas teraz siedze tylko przed komputerem i czytam.. nie mam ohopty nigdzie wyjsc, nie mam ochoty na nic..;/ wiem ze jesli to 'stalo sie' w okolicach reki to malo prawdopodobne zeby zajssc w ciaze, ale obawiam sie tego ze to moglo sie jakos przeniesc/... albo on albo ja, a tez nie lezalam caly czas w jednym miejscu... ;| a jesli to jakos otarło sie o brzuch, albo o posladki, uda... to? pisze wszytsko o czym tylko pomysle wiec nie krytykujcie mnie za to

nie zajdziesz. a wmawiając sobie ciąże automatycznie pojawiają Ci się objawy. psychika działa;) wmówisz sobie wszystko. Postinoru nie próbuj, bo tak jak zostało napisane działa do 72 h, a może Ci nieźle popieprzyć w organiźmie.

wiem ze juz sama powoli przeginam.. czytam o objawach ciazy i z kazdym kolejnym zdaniem pojawiaja mi sie te objawy.. tzn mam takie wrazenie.. ehhh :( ale gdyby to okazalo sie prawda to.... to ja niewiem.......

mam jeszcze takie pytanie.. czy test ciazowy mozna uzyc w kazdej chwili czy trzeba odczekac jakis czas od ''''''''zaplodnienia...''''''''''?

Gość Si for
ja jestem chłopakiem i zupełnie nie doswiadczonym w tym temacie ale czytam te wszystkie wypowiedzi i dobrze Ci radze słuchaj sie kolezanek bo sa napewno starsze i bardziej doswiadczone od Ciebie. A z ta uroiona Ciaza to prawda mozesz sobie sama ja wmowic wiec kolezanka wyzej ma całkowita racje

z tego co wiem , to najwcześniejsze chyba po tygodniu. zrób, to Cię uspokoi. i skończ czytać o objawach bo się tylko nakręcisz. a następnym razem użyj antykoncepcji. to podstawa.

Gość Si for
i znowu kolezanka ma racje. Przede wszystkim spokoj. I jesli chcesz juz naprawde uprawiac seks to porzadnie sie do tego przygotuj.

jesli wszystko bylo by ok to w tym tygodniu powinnam dostac okres.. jesli nie dostane go na poczatku nastpenego to kupie ten test.. tylko ze pewnie i tak umre ze strachu zanim go zrobie, nikomu nie moge powiedzieco tym co teraz cuje, zadnej kolezance, rodzicom tym bardziej :( nie mialabym zycia! pozwolcie ze jesli bede wiedziec cos nowego to napisze tu.. dzieki Si for i Miyuki :* tak bardzo chcialabym zeby ten czas szybciej lecial, zeby to okazalo sie tylko niepotrzebnym strachem . z tego wszytskiego trafilam juz nawet na ta strone.. http://www.womenonweb.org/index.php?lang=pl :|

Gość Si for
prosze bardzo i nie martw sie bedzie dobrze zobaczysz

oby... oby :(

Nie panikuj mała;) Nie będziesz w ciaży;) I nie schizuj się bo tylko opóźniasz jego przyjście i tym bardziej się nakręcasz;) Pozdrawiam and calm down🌼;)

dzieki za te ciepłe słowa :* uspokajają mnie one gdy cały czas mysle tylko o tym.. to juz pewnie chore ale jak zaczyna mnie bolec brzuch to juz mam wrazenie zeto przez to.. :| i przez to boli mnie caly czas..

Gość Wspólczuje Tobie
bo wiem jakie katusze przechodzisz ale powiem też że dziewczyny które zdecydowały sie urodzic mimo wszystko są baaaaardzo szczęsliwe mają mała śliczną istotkę która mówi do nich mamo.Wiem ciepłe fracesy , ale tak rzeczywiscie jest Te które urodziły życie za to daje im samo SZCZĘSLIWE DNI Pozatym obejrzyj film dokumentalny pt Sekret pokazuje on schemat naszego myslenia film wart obejrzenia znajdz czas i obejrzyj go owocnego seansu

dziekuje.. ale obawiam sie (chociaz nie wiem o czym ten film) ze po obejrzeniu jego jeszcze bardziej bym sie podłamała.. ja nie potrafie sobie wyobrazic jakby bylo gdybym miala miec dziecko, nie potrafie.. jak powiedziala bym rodzicom? co bylo by w szkole? w rodzinie? mniedzy znajomymi?? modle sie o to by nie byc w tej ciazy ;((((((((((((((( błagam

Jedne są szczęśliwe,że urodziły,inne nie.Nie ma co uogólniać,decyzja należy tylko i wyłącznie do kobiety. Ale kiedy jedynym argumentem jest \"a wiesz,że to dziecko mogłoby odkryć lekarstwo na raka?\" to aż chcę się usunąć.

Gość wnuk smirnofa
twoj strach wynika wylacznie z tego, ze nie jestes psychicznie przygotowana do wspolzycia porabalo was zeby tak mlodej kobiecie proponowac postinor??? nie jestes w ciazy. uspokoj sie i rozwijaj zycie erotyczne w takim tempie, zeby cie ono nie przeroslo

Dziewczyno,nie gdybaj ;) Jeśli jesteś w ciąży,a dziecka nie chcesz to też nie jest to sytuacja bez wyjścia.Ale w Twoim przypadku o ciąży nie może być mowy ;) Ile masz lat?

wnuk smirnofa-co znaczy tak młodej?Może ciąża jest bardziej wskazana? :| Ja wziełam Postinor w wieku 16 lat,podwójną dawke na dodatek(chyba na złość,żebym zbankrutowała).

Gość wnuk smirnofa
twoja reakcja jest nerwicowa mialas nie uswiadomiony lek przed wspolzyciem i skumulowal sie w irracjonalnym momencie nie przejumj sie i nie blokuj przed seksem ale o ile podejmiesz wspolzycie musisz miec wkalkulowane ze konsekwencja moze byc ciaza W KTOREJ TERAZ NIE JESTES

Gość wnuk smirnofa
Ja wziełam Postinor w wieku 16 lat,podwójną dawke na dodatek no nie ma sie cyzm chwalic bo to bardzo inwazyjna rzecz organizm 16-17 latki jeszcze dojrzewa

To nie chwalenie się tylko stwierdzenie faktu.O potężnych zawirowaniach w organizmie po tym powinno się mówić,ale jakby nie było-niewielka to cena.

mam 17 lat.. w moim przypadku to ten Postinor i tak juz sie na nic nie przyda.. dzieki ze piszecie ''nie jestes w ciazy'' podbudowuje mnie to, heh.. zawsze jednak jest ale- ale jesli jednak... a dziecka miec nie chce, to tez sie was poradze..

Jak dla mnie nie ma w tym wypadku żadnego "ale" ;) Z tym,że wiem jak to jest.Boisz się irracjonalnych rzeczy bo widzisz u siebie objawy i obojętnie co ktoś Ci powie to Ty i tak wiesz swoje ;)

no tak to wlasnie jest.. :** to juz mnie troche przerasta..

mam taka prosbe, moze do Nens..moglabys tu czasem zajrzec?poprostu potrzebuje pogadac z kims kogo wogole nie znam i komu moge powiedziec to czego sie teraz tak boje.. nikomu innemu nie moge :|

Pewnie :) Trzymaj się,mała. Strach ma wielkie oczy,zazwyczaj zupełnie niepotrzebnie. Mówi to ta która sama jest histeryczką :P

no oby to byl tylko strach,, dzieki.. :)

i okresu wciąz nie ma .... :(