Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyje jak w ciemności

JUż POPROSTU WARIUJE, WIEM WIEM WIEM, MOżE I PRZESADZAM ALE GDYBY OKAZAłO SIE ZE

Polecane posty

:(

Witam, coś Ci powiem bo sama miałam takie jazdy jak Ty jak byłam w Twoim wieku. Wyobrażałam sobie niestworzone rzeczy - plemniki przenikające przez majtki, spodnie i to że w jakiś cudowny sposób przedostaly się i akurat będe w ciąży. Kochana o dziecko nie jest tak łatwo - naprawde! Rozmawiałam z ginekologiem który powiedział mi, że plemniki muszą dotrzec bardzo głęboko i musi ich być bardzo duzo żeby coś z tego wyszło (przy wytrysku to one Ci lecą prawie pod gardło, że tak powiem) sam jeden zagubiony plemnik nie ma kompasu nie pobiegnie Ci po nodze i na bank Cie nie zapłodni. Wiem, że bardzo sie boisz - ja jak miałam 17 lat przechodziłam to samo ale naprawde możesz mi wierzyć nie jesteś w ciaży! Nawet przy stosunku przerywanym nie jest wcale łatwo zajśc a co dopiero przy jakis tam zabawach gdzie tak naprawde nic sie nie stało. Wylkuzuj się bo jak bedziesz sie tak spinac to tylko opoznisz okres i dłuzej sie bedziesz stresować. trzymam kciuki i naprawde nie ma opcji zebys była w ciąży!!

dziekie Lonatka :* trzy razy czytałam Twoja wypowiedz.. boje sie jednak o to żeta..sperma mogła sie jakos tam przeniesc, albo on reka albo ja;/ albo jakos sie o to otarłam, albo zostało cos na jego.. no wiadomo czym i jakos doszlo do tego zaplodnienia.. wiem ze moze pisze jakies glupoty (oby) ale poprostu nie mam w tym zbyt duzego doswiadczenia i niewiem co mam myslec.. cały czas chodze w te i spowrotem i probuje sobie odtworzyc wsyztsko dokaldnie jak to bylo ale juz sama nic nie jestem pewna ;/

do tego boli mnie brzuch.. i wiadomo juz co mysle.. :| tak chcialabym dostac okres i odetchnac z ulga.. boze tak bym chciala,, jeszcze dodam ze bylam wtedy calkiem rozebrana ;/ to tez swoje robi chyba ? ..

słuchaj, nawet gdy Ci sie spuscił na reke i byś sie dotkneła wiedomo gdzie - to szansa by było 0,00001 naprawde. To nie jest takie proste, plemnik nie łazi po ciele kobiety nie szuka odpowiedniego otworu i pozniej nie podrózuje w głab...On musi zostac wystrzelony głeboko do środka zeby coś mu sie udało zdziałać naprawde. Jeśli się tak strasznie boisz - zapytaj ginekologa, nawet zadzwoń. Ja po wielu latach załuje, że tak sie stresowałam bo teraz kiedy juz nie boje sie ciazy robie znaczniej gorsze rzeczy niz Ty i tak nic sie nie dzieje:) Głowa do góry!!

a brzuch Cie boli ze stresu więc przestań sobie wmawiać jakies historie i sie doszukiwac momentu kiedy "cos" sie mogło stać bo nie ma ku temu racjonalnych przesłanek. Nie słuchaj tez ludzi którzy będą Cie straszyć, że plemniki przenikaja przez sciany po to tylko, żebys sie bała. Gwarantuje, że nic Ci nie bedzie.

dziekuje Ci naprawde :*** oby wszystko było dobrze............ dziekuje

boże juz nie moge.. caly czas o tym mysle ;((((((((

i ciagle nie mam tego okresu!!!!:( boze !! a obudzialam sie dzis rano i tak sie jakos czulam jak zawsze przed, a tu nie ma i nie ma ;( to juz 26 dzien :(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26 dzień nie masz okresu czy 26 dzień cyklu? Mi spóźnia się 4 dni,głowa do góry ;)

zawsze mialam tak co 20..-28 dni.. ehh co ja teraz prezywam, co chwile latam do lazienki i niccc :(

i okresu wciąż nie ma :((((((((

ja tez miałam 17 lat gdy zaszłam w ciązę.bałam się cholernie a mimo to dziś nie wyobrażam sobie ,zebym wtedy nie urodziła i teraz była bez moiego kochanego brzdaca.po latach myśle,ze dziecko to jedyny powód dla którego warto zyc.wiec głowa dop góry i powodzenia:)

ale ja tego nie chce!!!!!!!! i nie moge!!!!!!!! i nie wyobrazam sobie nawet tego jak mialabym o tym powiedziec moim bliskim????????? ich reakcji.. Boze.. :( nie! nie bedzie tak.. oby! okres!!!

dziewczyny!!!!! okresu wciaz nie mam ;(:( niewiem... najgorsze jest to ze to napewno nei ze stresu bo staram sie i ejstem spokojna.. :(

Gość SEPHORKA
Zrób dziewczyno test ciążowy i nie wku...j ludzi!

wiem ze to jest denerwująca ale... jak sie boje, nie zrobie..

No to nie rób testu skoro się boisz! To jest najbardziej dorosłe podejście jakie mogłaś wymyślić. Jeśli jesteś w ciąży to dowiesz się o tym jak już będzie widoczny brzuch, a do tego czasu nie będziesz ani razu u lekarza, ani nie będziesz brać żadnych witaminek - i dzięki temu Twoje ewentualne dziecko będzie baaaaardzo zdrowe. Ps: a na pewno jesteś w ciąży pod warunkiem, że ujście Twoich narządów rozrodczych (że tak to ujmę) jest w okolicach ręki!

Gość xsweetx
no zrób ten test...nawet jak się boisz... chyba lepiej wiedzieć na czym się stoi...a wogule to czego ty się boisz?? jak jesteś w ciąży to i tak nic już tego nie zmieni!!!!

boze sama neiwiem co mam robic.. :( wiem ze zachowuje sie kompletnie niedojrzale .. jaki ten test?? matko przeciez jak wyjdzie ze jestem w ciazy to sie zAbije!

Gość SEPHORKA
szkoda na ciebie czas marnować! jeżeli nie chcesz zrobić testu to zamknij się w łazience i nie wychodzi i co najważniejsze- NIE PISZ TYCH GŁUPOT, bo żal dupsko ściska już od twojego braku dojrzałości i odpowiedzialności

zapytalam jaki ten test...?

Gość SEPHORKA
test ciążowy! dziecko! nie wytrzymam! kup np. w drogerii "bebe test" jest ich mnóstwo, lub w aptece

Gość upupup
kup zwykly test ciazowy, w aptece kosztuja kolo 13 zl

Gość w góre
kupilas ten test?