Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyje jak w ciemności

JUż POPROSTU WARIUJE, WIEM WIEM WIEM, MOżE I PRZESADZAM ALE GDYBY OKAZAłO SIE ZE

Polecane posty

jestem w ciąży to... wolałabym sie zabic niz stanąc z tym twarzą w twarz.. mam 17 lat.. boje sie strasznie, działo się TO tydzien temu.. NIE UPRAWIALIśMY SEKSU, ale bylismy rozebrani i on mial wytrysk... zaraz ktoś powie ze przesadzam ale nie dziwcie mi sie.. jesli w tym tygodniu nie dostane okresu to oszaleje :(:(:(

???

:(

pomyśl o zabezpieczeniu wraz ze swoim lubym a nie wariuj bo okres i tak dostaniesz...oj dzieci...

KOCHAŁAM SIĘ Z MOIM CHLOPAKIEM 14,15,16.07 GDZIE ZALAŁ MNIE A 29.07 POWINNAM DOSTAĆ OKRES GDZIE DOSTALAM LEKKIEGO KRWAWIENIA PRAWIE 2 TYG PRZED OKRESEM 17.07 NASTEPNY TERMIN MIESIĄCZKI LICZĄC OD TEGO 17 POWINNAM DOSTAĆ 14.08 ALE DZIŚ ZROBIŁAM TEST WYSZŁA 1DNA KRESKA .. PIERW NASIKALAM DO SŁOIKA BO NIE MIALAM KUBECZKA STAŁ TAK Z 3 H A POTEM POLECIALAM DO APTEKI PO TEST .. CZY POWINNAM POTWORZYC JESZCZAE RAZ TEST JAK NIE DOSTANE 14.08 OKRESU ?

Gość bajobongo
głupie małe niedojrzałe pipy :O do książek a nie obspermiacie sobie mordy :O

gdybym mogla cofnac czas ;( boze.. powiedzcie mi co ja mam teraz zrobic?????? to mnie przerasta, caly czas o tym mysle

Gość Si for
trzebał było pomyslec o tym wczesniej. Skoro uwazasz ze jestes juz na tyle dorosła zeby uprawiac seks to stan teraz na wyskoksci zadania i zostan matka. Trzeba było sie zastanowic wczesciej

Gość blablaaaaaaa
podmyj sie cola i zjedz duzo czosnku i popij szklanka wody z lyzka soli. a przede wszystkim idz do lekarza, a nie zalic sie na forum, bo ci nic nie poradzimy, nie zbadamy, ciazy nie usuniemy ani dziecka nie zaadoptujemy

napisalam ze nie uprawialimsy seksu!!!! nie chcialam tego bo wlasnie balam sie o to :(:( a wyszlo jak wyszło, miał wytrysk i??????????????? :(:(

Gość tórlaj draża do garaża
tak to się kończy, jak się dzioeciom zachciewa dorosłosci

Gość blablaaaaaaa
no to lec kurde do ginekologaaaaaaaaaaaaaaaaa glupia (glupia bo siedzisz na forum, jakby to mialo pomoc)

Gość ale wytrysk mial gdzie
???

Gość Si for
no bez kitu dzieci bawia sie w dorosłych. Ja wiem ze sie boisz ale my wbrew temu co myslisz nie chemy Cie dołowac tylko uswiadomic Ci ze seks to nie zabawa. Dzieki tym naszym opinniom moze pomyslisz nastepnym razem. Nie rozumiem jednego "miał wytrysk" nie mozliwe zeby miał go od tak sobie hehe

dobra teraz juz wiem ze to nie zabawa wiem :( gdyby tylko to wsyztsko okazalo sie moim chorym wyobrazeniem, nigdy nie bylabym juz taka bezmyslna... BOZE ;((((((((((

Gość Si for
no widzisz jak modrze teraz piszesz. Qrwa czuje sie jak jakis starszy brat :...( ja mam dopiero 20lat wiec nie jestem stary :..( czuje sie młodo

ehh wiem ze zadam glupie pytanie i pewnie powiecie ze 'skad mamy wiedziec' ale jak duze jest prawdopodobienstwo ze przy takiej ''''zabawie''''' mozna zajsc w ciaze??????????????

Gość Si for
pytanie moze nie było by głupie jak bys napisała w kotre miejsce miał ten wytrysk bo jak na łozko to nie ma opcji zebys była w ciazy. hehehe Wiec naapisz bo narazie pytanie jest bardzo głupie

no wlasnie o to chodzi gdzie nastapil wytrysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale zamiast czytac to rozpaczasz

jak macie rozum w dupie i nie używacie zabezpieczenia, to teraz nie rozpaczajcie tylko wyciągajcie wnioski z własnej głupoty;)

martyska a ty co taka zła :p

woman on waves, pomogą. Nie histeryzowa tylko czekac na okres,a potem co myslec co z ewentualnym problemem zrobic. Jesli uwazacie,ze ze stosunek mogl skonczyc sie wpadką to leccie do gina po Postinor, a nie trujecie obcym ludziom tyłki i oczekujecie zaprzeczenia.

I nie pieprzcie o tym,ze kiedy okaze sie,ze wszystko bedzie OK to przestaniecie robic bzdury.Nigdy sie nie sprawdza, szczegolnie w seksie ;)

Gość Si for
gdzie był ten wytrysk hehe ale sie uczepiłem

tak, ale napewno bede bardziej uwazac.. to byly ''takie'' moje pierwsze doswiadczenia i od razu ;// a z tym wytryskiem to juz przez ta cale myslenie o tym juz sama niczego nie jestem pewna... ;( ale bylo to gdzies w okolicach mojej reki.. ale jesli on to jakos ''przeniosl'' czy ja..;/ co to jest ten Postinor???

postinor- antykoncepcja po. tabletka która blokuje możliwość zapłodnienia. w okolicach ręki i panikujesz? no błagam. denerwuj się dalej, to spóźnienie okresu masz jak w banku. nie jesteś w ciąży, chyba, że od razy po wytrysku zaaplikowałaś sobie spermę. w co wątpie. a jeśli masz wątpiwości to kup test.