Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsieckal

PIEP...Y PREZYDENT

Polecane posty

Gość debilne wy ludzie jestescie
i koniec rozmowy w tym temacie z debilami nie rozmawiamy

Gość wilkury
taaa?? jak nam zakreca gaz to my sie do nich wyniesiemy zobaczymy jak im wszystko spadnie;] a nie maja prawa nas wywalic bo to jest kraj wolny i kazdy ma prawo mieszkac gdzie chce;] zobaczymy kto wygra chcą wojny?? spoko... skoro taak..najwyzej ,ale wyjdziemy z twarzą..

Gość co ty tam pleciesz o tym
że Gruzja to bida z nędzą. ogromne złoża manganu, ropa naftowa, gaz ziemny, ropociągi biegnące przez Gruzję z Baku to siła tego kraju i powód by Rosja chciała go mieć pod kontrolą.

do tworcy tematu wskaz jaki problem robi prezydent bez pomocy tvn?

Gość wilkury
nie rozśmieszajcie mnie;] oni nas nie ruszą..my tez nie nalezymu do małych krajów ,a poza tym oni nie beda chcieli sie moczyc w jakis wojnach ;) a to co Kaczyński powiedzial" poraz kolejny Rosja pokazala swoja twarz" mial 1000% rację i nareszcie nie bał sie tego powiedziec!! wspaniały człowiek,ktory nie boi sie prawdy i zna doskonale historie Polski

Gość a wiec tak..............
Dobre inne kraje nam pomogą,zrobią sobie pole walki na miejscu gdzie leży Polska.Nostradamus kiedyś przepowiedział ze dwa wielkie mocarstwa wejda w konflikt wiec wojna gotowa:-p

Gość prezydent chce zbić kapitał
Prezydent dzisiaj robił konferencję prasową, tępaku, trzeba było słuchać, nikt nic nie przekręcał:O Właśnie takie tępaki, które muszą czytać przedrukowane, bo same wniosków nie potrafią wyciągnąć, najczęściej popierają "prezydenta". Mi tam nie szkoda. Mogę mieszkać zagranicą- nie mam problemów. I nie zarabiam minimum krajowego, stać mnie na wiele. Ale skoro was nie załamuje wasza sytuacja, tez się nie będę nad nią rozwodzić. Nie od dzisiaj wiadomo, że Polacy lubią nadstawiać dupy, robić z siebie ofiary a potem głośno płakać, że nikt się nimi nie interesuje. Ale spójrzcie prawdzie w oczy- każdy dba o siebie. A konstytucyjnym obowiązkiem prezydenta RP jest dbanie o interesy RP i jej obywateli. Jak chce się kierować dobrem Gruzinów, niech tam startuje w następnych wyborach🖐️

Odkryte krajowe zasoby gazu wynoszą dziś 106 mld m sześc., czyli tyle, ile Polska zużywa w siedem lat. Ale prognozy wskazują na pokłady na 70 lat! moga sobie zakrecac

Gość wsieckal
WILKURY WYNIESIESZ SIE DO NICH ;/ ? BO WATPIE ABY LUDZIER TAK ROBILI BO SIE BOIMY PRZECIEZ MOGLIBY ZABIC :/ I W DUPIE MIEC KONSEKWENCJE JAK TAKI PEWNIAK JESTES TO JEDZ WALCZYC PRZECIEZ PREZYDENT SCIAGA LUDZI Z IRAKU DO WALKI ;/ TO ZGLOS SIE NA OCHOTNIKA JAK JESTES KOBIETA TO NIE MARTW SIE TEZ BIORA ;/ DEBILNE.. PREZYDENT ZAWSZE ROBI PROBLEM

Gość wilkury
do "prezydent chce zbic kapitał" kto jest niby tempakiem?

to wy robicie zawsze problem bo jestescie zaszczuci przeciwko niemu czy by siedzial cicho czy nie to byscie i tak go krytykowali bo sie nie postawil rosji co ja was nie znam ?

My, a raczej nasz \"kochany\" prezydent może i chcemy załagodzić konflikt, ale Rosja ma w dupie, co my chcemy. Dla nich po prostu się sprzeciwiliśmy i dobrze na tym nie wyjdziemy na pewno. Po prostu ten oszołom zachowuje się nierozsądnie. Udaje nie wiadomo kogo, a my za to dostaniemy po dupie. Wszyscy się wypinaję na Gruzję, a nasz prowodyr poprowadził sąsiednie \"mocarstwa\" przeciwko Rosji, tak jakby to było malutkie, nic nieznaczące państewko. Gruzja sama zaczęła konflikt nie zważając na potęgę Rosji. Nie chcę tutaj prowadzić dyskusji, czy mieli rację, czy nie, bo tego tak naprawdę chyba nikt z nas nie wie. To jest ich sprawa, ich konflikt i ich mentalność. A ten oszołom mógł przynajmniej poczekać na Unię z tym swoim wyrywaniem się.

Gość wilkury
dokładnie;) wy zawsze go krytykowaliscie ,ale jest prezydentem! i jestem z tego dumny..

Gość wsieckal
WILKURY NA CO CZEKASZ ZGLOS SIE I JEDZ DO GRUZJI WALCZYC :/.

dokladnie haha napewno to rosja wkroczyla do gruzji bronic osetii oni zawzse przeciez lecieli pomoc uciemiezonym narodom przeciez z rosji tryska samo dobro i tyle milosci. najechali jak USA irak zeby sobie złoza podrepeorwac a pieprza glupoty o jakims tam bronieniu 100 tys ludzi. kto to łyka?

Możecie mówić, że jestem tchórzem i egoistką, ale mnie moja własna dupa obchodzi. I nie chcę płacić za głupotę, oszołomstwo i nierozwagę prezydenta. A może mi ktoś sensownie wyjaśnić, co ja mam z tej przyjaźni z Gruzją?? A Rosja nie musi wcale nas atakować, żeby inne kraje zobaczyły, jaka jest naprawdę, bo wszyscy i tak to wiedzą.

Gość tak to charakterystyczne
GRuzja juz sie poddała, lezy brzuchem do góry i waruje, ale Polska musi nadstawić dupę, bo dawno jej nikt nie ruchał:O Pozazdrościć prezydentowi dobrego samopoczucia. W końcu jego zawsze przyjmą na emigracji w Izraelu:O

a niby czemu ma nas rosja atakowac za to ze krytykujemy ich akcje militarna przeciwko gruzji?? do czego sluzy ta unia wkoncu mieli byc wszyscy jedna wielka rodzina wspierac sie i pomagac przeciez mozna teraz mieszkac pracowac gdize sie chce a wychodzi na to ze gowno to warte wszystko jest bo kazdy sie boji o wlasna dupe tchorze zasrane zlodzieje

Gość no a nasz prezydent leeeci
do Azerbejdżanu, potem konwojem samochodowym do Tbilisi pilot odmówil bezpośredniego lotu do stolicy Gruzji :)

Jeśli doszłoby do czegoś takiego, że Rosja nas zaatakuje, to Unia będzie nas miała w dupie. Jestem tego pewna, że się na nas wypną. Amerykanie tak samo. Zawsze się znajdzie jakiś pretekst. Amerykańce powiedzą, że nie chcą się Ruskim sprzeciwiać, tak jak w przypadku Gruzji, a Unia, że sami tego chcieliśmy i trzeba było nie nadstawiać dupy.

to po cholere nam byla ta unia i nato w takim razie to nie sa zadne sukcesy byc wsrod tych oszustow czyz niemam racji? a taka podnieta panowala jak tam wchodzilismy wrecz swieta narodowe

Gość wsieckal
NIE CZYTASZ GAZET NIE OGLADASZ TELEWIZJI ?? '' ZAPLACICIE ZA KRYTYKE KREMLA" DYPLOMACI PUTINA NIE MOGA ZNISC MYSLI ZE POLSKA SPRZECIWIUA SIE ROZYJSKIEJ AGRESJI POSUWAJA SIE NAWET DO SKANDALICZNYCH POGROZEK A PO GRUZJI MA BYC TURCJA,UKRAINA,POLSKA

Gość wilkury
prezydent Kaczyński jest super :) pozdrawiam ...a rosja pokazala swoja twarz i to trzeba zapamietac sobie..Ps. nie mow mi co mam robić jak bede chciał to wyjade na wojne,a ty i tak zginiesz prędzej,czy pozniej wszyscy umrzey tyleze ty z nieczystym sumieniem;]

to nie wiedzialem ze rosja zamierza sobie safari po europie urzadzic:)

Gość skoro jesteśmy w unii i nato
to nie powinniśmy wyrywac się przed szereg, tylko poczekać na wypracowane zdanie państw unii, to po pierwsze po drugie, prezydent ma obowiązek dbać o nasze bezpieczeństwo a zachowuje się jak mały rycerzyk (nie mylić z panem Wołodyjowskim) :P

Jeszcze raz napiszę, że Rosja nie musi pokazywać swojej twarzy, bo wszyscy tą twarz znają.

na ROSJE:)

Gość wsieckal
WILKURY NIE PODNIECAJ SIE TAK TYM JEDNYM ZDANIEM CO PREZYDENT POWIEDZIAL BO NIE MA CZYM. TY SIE CIESZYSZ ZE BEDZIE WOJNA ;/ ? CHCESZ PATRZEC JAK UMIERAJA TWOI BLISCY ? MOZE BEDZIESZ UMIERAL Z GLODU ALBO CIE ZABIJĄ.

Gość wilkury
odwal sie ode mnie nie musza wszyscy miec takiego zdania jak ty dobra? wiec stonuj troszke//

Gość wilkury
to bylo do ciebie wsieckal..:/ geniuszu