Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaaana

Torbiel czy ciąża pozamaciczna?

Polecane posty

Gość zalamaaana

Kobietki pomóżcie prosze, strasznie sie dzis wystraszylam. Od wczoraj bardzo bolal mnie pecherz, lekarz stwierdzil zapalenie pęcherza a na dzis dostalam skierowanie na usg brzucha ktore pokazalo ze na lewym jajniku jest 4 cm torbiel badz.... ciaza pozamaciczna. Spoznia mi sie okres, ostatni mialam 3 lipca a cykle mam nieregularne, z reguly 30 - 32 dniowe. Wiec dzis jest 40 dzien. Robilam dwa testy ciazowe wczoraj i dzis, oba negatywne. Bardzo chcialabym byc w ciazy ale jesli jest to ciąża pozamaciczna to wiadomo ze taka ciaze trzeba bedzie usunac. A z drugiej strony testy wychodza negatywne! W maju bylam u ginekologa ktory podczas badania nie wykryl zadnej torbieli. Zatem czy to mozliwe ze torbiel mogla urosnac tak szybko? czy ktoras z was miala podobne doswiadczenie?

Gość zalamaaana
podnosze

Gość kinnnnnnnnia
Mysle, ze przy ciazy pozamacicznej test wychodzi pozytywny. Poza tym radze udac sie do innego ginekologa prywatnie...tez mialam torbiel, ktora bardzo szybko zniknela...

Idź koniecznie gdzieś prywatnie do innego lekarza, skonsultuj zanim zrobisz jakiś krok, którego będziesz żałowała, pozatym przy ciązy testy wychodzą pozytywnie.... Nie kieruj się w takiej sytuacji opinią jednego lekarza!!!!!

Gość zalamaaana
dzieki, jutro wybieram sie do innego lekarza, chociaz caly czas sie martwie, ta lekarka mowila ze przy ciazy pozamacicznej testy moga wychodzic mylnie negatywne...