Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an miraclee

Niedobrze mi kiedy myślę, że mój facet może to robić

Polecane posty

trudno niektórym to jest potrzebne to ludzka rzecz i nie ma to nic wspólnego z Tobą

trudno niektórym to jest potrzebne to ludzka rzecz i nie ma to nic wspólnego z Tobą

an miracje - hahaha az se to dam na stopke :D nie jestem niewyzyta, po prostu lubie sex, czy to takie dziwne? :O

Gość imoen
kurde posta mi wcieło, wiec jeszcze raz, tylko krocej: "nie rozumiesz mnie. wiekszosc mezczyzn ma znacznie wieksze libido niz wiekszosc kobiet, a 90% tych mezczyzn mysli penisem, traktujac seks jak potrzebe fizjologiczna, ktora musza zaspokajac. jesli nie zaspokoja jej z partnerka, ktora niby kochaja, zaspokoja ja sami lub z kims innym. to jest juz uprzedmiotowienie seksu, czyli uprawianie go z powodu potrzeby fizjologicznej, a nie z powodu uczuc/emocji, ktore wiaze sie z drugim czlowiekiem." 1. Co jest złego w tym, ze jak z partnerem nie moge, to zrobie to samemu? W sytuacjach, kiedy nie mam mojego mezczyzny pod ręką, też mi się zdarza, i nie sadze, zeby to byl objaw braku miłości czy czegoś takiego :O Zdrada to inna para kaloszy, ale moim zdaniem zwiazek, w ktorym obie strony z powodu seksu sie męczą, w ogole nie ma racji bytu i jego przedłużanie jest jakąś gigantyczną pomyłką 2.. seks się UPRAWIA Z POWODU POTRZEBY FIZJOLOGICZNEJ a nie uczuć czy emocji. Jak masz cos spieprzonego z organizmem pod tym względem, albo szprycują cię środkami na obniżenie libido, to najgorętsze uczucia i emocje nie sprawia, ze bedzie sie mialo ochote na seks / ze bedzie sie do niego zdolnym. A swoją drogą, ja 100x bardziej wole, zeby moj facet chcial sie ze mna kochac bo jestem pociagajaca i mam piekne cialo, niz dlatego ze jestem sympatyczna, kocha mnie, i fajnie się ze mną gada. To drugie jest jakieś takie... pozbawione namietnosci, i troche jakby z litości. 3. Skad te glupie teorie, ze kobiety maja tak znacznie niższe libido? 4. (do tych ludzi, ktorzy sadza, ze nie potrzebuje milosci do seksu): POTRZEBUJE milosci do seksu, przynajmniej w chwili obecnej (i wszystkich poprzednich, na przyszłość nic nie zakładam) nie jestem zainteresowana seksem z facetem, z ktorym nie łączy mnie wiez emocjonalna. Nadal jestem z moim pierwszym partnerem i mam wrażenie, ze seks z "byle kim" ze względów psychicznych moglby byc raczej stresujacy i nie przynoszacy tyle satysfakcji. ja po prostu nie uprawiam seksu Z MIŁOŚCI, bo to byłby jakiś absurd. Siostrę też kocham, a nie pcham jej się do gaci. To co powoduje, ze miękną mi nogi gdy całuję sie z moim facetem, to jego blysk w oku, fajny tyłek i ta jakas dziwna "chemia" ktora jest miedzy nami. Co nie znaczy, ze moglabym robic to z pierwszym lepszym przystojnym facetem. (chociaż tego na dobrą sprawę nie wiem)

Gość imoen
Ah, do punktu 4: Na poparcie tezy, ze nie uprawiam seksu z miłości (tzn ze moje libido nie jest od niej zalezne) podaje fakt intensywnej kilkuletniej masturbacji za czasów dziewiczych. Z miłości raczej tego wtedy nie robiłam, wiec czemu zakładać, ze jest tak teraz? Popęd jak był, tak jest, to chyba dość zdrowe i mniej podejrzane niż wzrost libido wskutek "miłości". Wg statystyk zaleznie od zrodla masturbuje sie 60-90% kobiet, one też to wszystkie robią z miłości? :D

Gość ggggggggggh
Ja się masturbuje czasami dwa razy dziennie atez mam kobiete nie ma to nic dziwnego.