Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl p

Jak moge zemscic sie na kolezance ?

Polecane posty

hmm jak skonczysz kosmetologie to mozesz wtedy ze mna pogadac o makijazach, a narazie nie madrzyj sie wiesniaro i maluj sobie te male oblesne oczy, rozowymi i wiesniacko niebieskimi cieniami, i jak sie smiejesz to staraj sie zatykac buzie, skoro plujesz

Gość ty bambino
mhmmm... w stolYcy...:-O wieśniara zawsze będzie wieśniarą...mentalnie... możesz i do NY się przeprowadzić a korzeni sie nie wyprzesz!! łoczy Cię zdradzą :-D

Gość dzieci spac

widze roznice, wiec dla Ciebie wszystkie makijaze sa takie same ? robie kolezankom bo chca, nawet jezeli mowie im, ze to nie pasuje bo maja za male oczy, takie trudne do pojecia dlla Ciebie ? oprocz kredki istenieja rozne kosmetyki.. ogarnij sie.. :o

Gość padam ze smiechu boziu jakie
oko i jeszcze wylupiaste i tak pomalowane,,,,,,,,,,,,,,,,,,nieeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ty bambino
Jak zrobić makijaż dużych i okrągłych oczu? - "Eyeliner stosuj grubą kreską tylko na górnej powiece, jak najbliżej nasady rzęs." -Zwróć uwagę na swoje brwi. Przy takiej budowie oka nie powinny być zbyt okrągłe. Jeśli wymagają korekty, postaraj się zaznaczyć kredką lub cieniem do brwi miejsce załamania łuku. Jeśli jest taka potrzeba, użyj pincety i nadaj brwiom lekko kanciasty kształt. -Korzystaj z matowych i ciemnych kolorów cieni, nie modeluj jednak oka kilkoma kolorami. Stosuj grafit, granat, czerń, ciemny brąz i przygaszoną zieleń. -Twój tusz do rzęs powinien być tuszem przedłużającym. to kilka podstawowych zasad - Ty łamiesz je wszystkie!!!

Gość czasem trzeba sięgnąć dna
grunt, to dobre samopoczucie, tak trzymaj bambinoo, nic nie rób bo jesteś najmądrzejsza w całej wsi i nikt ci nie bedzie mówił jak masz sie malować. Maluj sie tak aż do usranej śmierci nie patrząc na modę, trendy. Bedziesz zajebiście wyglądać w tym makijażu za 50 lat :-D

Gość hej bambino
ale wszystkich poruszyłaś tym okiem! specyfiką tego forum jest to, że ludzie dość ostro wyrażają swoją opinię, więc formą się nie przejmuj, ale raczej posłuchaj rad, że może coś jest nie tak. kwestia tego czy masz duże oczy czy małe jest trudna do ustalenia bo trzeba by było zobaczyć całą twarz aby to ocenić. przy tym tak chciałaś się pochwalić tym, że masz duże oczy i zrobić wrażenie, że mocno je wytrzeszczyłaś, a w tym wypadku źrenica wydaje się maleńka i dlatego wszyscy Ci piszą, że masz małe oczy. na co dzień nie radzę Ci robienia takich min, bo nie wygląda to estetycznie. jeśli chodzi o makijaż, to taki jak Ty robisz, jest trudny nawet dla profesjonalistek i widać, że nie wychodzi Ci równo, co może również razić. przede wszystkim niewłaściwy jest dla Twojego typu urody, masz jasne brwi, jasne włosy, bardzo czarny makijaż przy czymś takim postarza i sprawia, że dziewczyna wygląda na starą kurewkę. moja dobra rada posłuchaj mnie i innych i zmień makijaż!

Gość bękart obcego
no dobrze bambino uzywasz wiec eye linera... ale mowiac powaznie i jako profesjonalistka jesli chcesz zrobic cos fajnego z tym okiem to pociagnij kreske dalej za linie oka i podciagaj lekko do gory to doda oku polotu i kokieterii bo gdy robisz to tak jak robisz to teraz to niestety musze sie zgodzic z innymi ze wyglada to.. jakby to okreslic... tanio;/?

ty jestes jakas niedojebana chyba, nie znasz mnie i nie wiesz jak wygladam a bedziesz mi tu pieprzyc jak mam sie malowac? :o i co najgorsze wiesz lepiej od kosmetyczki jaki ksztalt mi brwi pasuje ? :o

Gość ty bambino
i nie trzeba być po kosmetologii, żeby móc z całą pewnościa stwierdzić, ze taki czy inny makijaż wygląda paskudnie... oczywiście jest wiele rodzajów makijażu - grunt, to dobrać dla siebie odpowiedni, a nie malować się kredką po chamsku jak małe dziecko bez wyrobionych zdolności manualnych

Gość ty bambino
nie, ja Ci nie będę mówić jak masz się malować. Co wiecej szalenie zadowolona jestem , że robisz to tak, a nie inaczej - jest się z czego pośmiać :-D a żeby być mentalną wieśniarą nie trzeba nawet nogi na wsi postawić, jakbyś znała znaczenie pewnych słów to byś wiedziała...

pogadajcie sobie jeszcze.. idiotki :D koham to forum wlasnie za takie gowienka jak wy :p

Gość ty bambino
co do tej brwi, to to są porady kosmetyczne ze strony internetowej. I racja, bo gdyby nie ta brew, to może byś tak z tym okiem klowna nie przypominała....

Gość ty bambino
a my kochamy za takie foty, jak ta :-D że też ludzie sami siebie tak łatwo krzywdzą...

Gość czasem trzeba sięgnąć dna
No dobra, dajmy już jej spokój. Dzisiaj sie tu jeszcze popluje, bo nagle dowiedziała się, że nie jest idealna tylko tandetna. Ale jak ma trochę oleju w głowie to się z tym prześpi i jutro pójdzie na zakupy kosmetyczne a może i do kosmetyczki, żeby ktoś doświadczony pokazał jej jak NAPRAWDĘ ładnie mogą wyglądać jej oczy.

Gość hej bambino
no cóż skoro musisz być chamska... zauważ, że ja napisałam do Ciebie w miły sposób i nie uraziłam Cię, pisząc o mnie gówienko chyba tylko starasz się wylać z siebie gorycz. może i jesteś brunetką, ale przy tym zdjęciu jakie zaprezentowałaś widać tylko bardzo jasno i wąsko wypadające brwi. to spowodował Twój makijaż. takie było moje bezstronne wrażenie, że brwi masz jaśniutkie i cienkie przy tej grubej i czarnej kresce wokół oczu. takie wrażenie robi Twój makijaż na ludziach. skoro to było celowe to oki. udało Ci się!

jeszcze raz powtorze :POKAZ SWOJE LADNE OCZY :D:D:D ale zbita z was nigdy nie uwazalam sie za idealna, kosmetyczke odwiedzam regularnie i nie mam w sobie czego zmieniac

Gość ty bambino
1. nie mam zapędów ekshibicjonistycznych 2. zgubne to myslenie, że każda krytykująca Cię za cokolwiek laska , to bazyl. nie wszystkich tak życie skrzywdziło, jak Ciebie. ja dla przykładu urodziwa jestem :-P 3. jak bym z resztą nie wyglądała - nie zmieni to faktu, że ta kreska woła o pomstę do nieba.. pokazałam Ci na zdjęciu wcześniej, jak profesjonalnie obrysowane może być oko. to co Ty masz to jakaś parodia makijażu :-D

jejku, skąd w tobie tyle agresji...? i te wulgaryzmy... :(:) to jest własnie problem kobiet, zamiast trzymac sie razem jak faceci i słuchac nawzajem rad, to walcza ze soba nawet wiedzac ze nie maja racji i nie przyjma argumentów bo nie i chooj:O wogóle nie słuchsz tylko bluzgasz ja teraz na serio mowie: wg mnie ten makijaz jest niekorzystny dla kazdego, chocby z okiem na pół twarzy. zmniejsza, zamyka oko, i sciaga je w dół zamiast unosic. nie obrazam ciebie i tego jak wygladasz, ale mowie tylko ze mogłabys wygladac lepiej. makijaz to rzecz nabyta wiec co za problem go zmienic?

bo ja lubie mowic gowienka na takie jak wy wiesz, jest takie cos jak henna, ktora powoli sie zmywa :o

ja pierdole, mozna obrysowac gruba kreska a mozna cienka :o to zalezy od tego na jaka mam akurat ochote, ten makijaz mi pasuje i zadne gosciowy, ktore siedza na kafe i robia na zlosc wszytkim po kolei nie beda mi wmawialy swoich oblesnych wad, to moja sprawa czy chce zmniejszyc swoje oko

Gość ty bambino
niezwykła to brunetka, co hennę robi :-O mi się podoba kreska na oku ( nie każdym oczywiście..) ale kreska a krecha to spora różnica... gruba na całym oku , jakby tępą straszliwie kredką robiona ...brrr... błeee. a fuu!