Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl p

Jak moge zemscic sie na kolezance ?

Polecane posty

Gość ty bambino
oj tak! płakałabym przez Ciebie.... ze śmiechu :-D mój facet bardzo bezpośredni jest, wiec ubaw by był, jakby się rozpisał na temat Twojej urody i sposobów jej "podkreślania" :-D

Gość hahahaahahahha
Ty bambino----madrz prawisz:) Widac ze niejedna szkole skonczylas(w tym kosmetyczna):)

Gość hej bambino
dlaczego jesteśmy do przodu? a jak mamy oceniać kogoś kto nazywa nas gówienka i mówi, że naszych facetów by zdobyła jednym machnięciem palca. no to udowodnij jak byś to zrobiła z moim, który jest doktorem i pracuje w instytucie badawczym? dodam, że mrugnięcie Twoim okiem nie za wiele by dało.

kurwa jak mi sie nie chce juz wam odpisywac, normlanie zasypiam na siedzaco takie madre jestesice za tym monitorem ze hahaha

Gość ty bambino
oj pewnie by coś dało - chociażby odruch wymiotny :-P

no bo jestescie gowienkami i waszych facetow bym miala na pstrykniecie, jestem szczera kurwa, cieszcie sie z tego, ze nie klamie was

Gość ty bambino
jak Ci si nie chce, to kto Cię zmusza?? :-P idź może lepiej spać, tylko wcześniej zmyj ten chooojowy makijaż.... i nie maluj się tak więcej, a życie może i do Ciebie się uśmiechnie :-)

Gość czasem trzeba sięgnąć dna
bambinoo, mojego możesz brać, jeszcze dopłacę :-D A za numerek z takim oczkiem to może mi sąd przyzna jakieś odszkodowanie za straty moralne :-D

Boze dziewczyno o takim zyciu jakie ja mam mozesz sobie tylko pomarzyc , a o moj makijaz sie nie martw, napewno wygladam lepiej od ciebie to ide spac bazyle 🖐️ pilnujcie facetow bo kazdy marzy o takiej jak ja

Gość ty bambino
"jestem szczera kurwa" ??? że kurwa, to widzimy, ale z tą szczerością to chyba przesadzasz :-) mylisz facetów z desperatami, widocznie z tymi pierwszymi nigdy nie miałas do czynienia. nie wróżę Ci bliższej znajomości z żadnym facetem, a już nie pewno z takim fajnym jak mój :-P

Gość hej bambino
masz racje "nie kłamiesz nas". spoko miłych snów Ci życzę. jak widać jesteśmy z różnych światów, więc nasze rady na nic Ci się nie przydadzą. rób dalej tak jak do tej pory, bo po tak dużej dawce Twojego dobrego samopoczucia i próbce wysokiej samooceny widać, że wychodzi Ci to na dobre.

Gość ty bambino
próba asymilacji prymitywnej bezgustnej wieśniary do społeczności ludzi z klasą spełzła na niczym...Może i dobrze, tacy jak ona też są potrzebni...ot chociażby dla śmiechu :-D

no z roznych swiatow, ja na szczescie jestem bogata pannica z wawy a takie baby z okolicznych wiosek moga mnie tylka cmoknac i gdzies wsadzic sobie swoje posne rady 🖐️

Gość ty bambino
"bogata pannica z warszawy" - łahahahahaha!! co do jednego mnie nie oszukasz - wieś wieś wieś!!!

Gość ty bambino
a jednak to prawda że wszystkie wieśki marza o życiu "bogatej pannicy z warszawy" . myślałam , ze to wyostrzony stereotyp... dobranoc, pozdrawiam wszystkie z poczuciem estetyki :-)

Gość hear it first
faktycznie jakies takie ni w kij ni w oko te oko, bezplciowe, wydaje mi sie ze bardziej je uwypuklilas ze wyglada jak wytrzeszcz w tym makijazu :D

Gość hear it first
moe jakby kreska w wewnetrznym kaciku byla nieco ciensza ..hmmm i mocniej wytuszowac rzesy..o ile na focie sa wogole wytuszowane..pozdrawiam

Gość Nać2
:D skonczylas kosmetologie bambino?:)

tez fajny chociaz ja takich cieni nie uzywam...nie bardzo dobrze sie czuje w takich kolorach :D jak Mozesz albo masz w swojej kolekcjii zdjecie z cieniami bezowymi takie bardziej delikatniejsze ale wycieniowane oko to poprosze na maila :D

w sumie to niekoniecznie na email wklej tutaj to moze ktos skorzysta tez :D pozdrawiam Ja ogolnie mam problem z cieniowaniem oczu :D Mam nadzieje ze kiedys mi sie ta sztuka uda :D

Gość kkaakkaa
Pomóżcie mi! jedna wredna dzieucha zrobił mi mega siare przy chłopaku na którym mi zalezyi musze sie zemscic! proszę pomóżcie mi! nie chce zrobic jej nic złego tylko upokorzyc ją tak jak ona upokorzyła mnie...

Gość derty
A GDZIE WY WIDZICIE TE OKO

Gość derty
ja na twoim miejscu przygotowala miksture z robakami , oblej ją tym i powiedz że odkupisz jej bluzkę