Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl p

Jak moge zemscic sie na kolezance ?

Polecane posty

Gość ty bambino
a gdzie Ty zmniejszyłaś oko?? bo to co na tym zdjęciu widać , to nei ładnie obrysowane oko a jakieś mazaje na powiekach, bo to one się rzucają w oczy!

pewnie, ze robie henne, dziwne ? a mnie to pierdoli co ci sie podoba a co nie, jestes naprawde taka glupia, ze nie wiesz, ze kazdemu czlowiekowi podoba sie co innego ? :o

Gość hej bambino
spoko, mów sobie do woli, ale raczej do mnie masz szanse tylko na forum, bo na co dzień ja się nie zadaję z ludźmi takimi jak Ty. nie pisałam tego wszystkiego z punktu widzenia profesjonalisty, bo nim nie jestem, tylko inne dziewczyny dosyć ostro Cię zaatakowały, Ty się ostro broniłaś, więc ja chciałam napisać coś łagodzącego sytuację, żebyś się nie unosiła tylko zastanowiła, czy po takiej ilości komentarzy na nie jednak coś w tym nie tkwi, ale widzę, że z Ty nie jesteś osobą otwartą na dyskusje. dzięki za uświadomienie mnie co to jest henna, nie stosowałam tego nigdy bo brwi mam ciemne i gęste, tak, że zazdrości mi niejedna brunetka, ale zapamiętam radę i zastosuję na starość, jak mi zbledną.

heh ja sie nie bronilam, ja po prostu lubie drazyc temat z takimi jak wy :p a ja nie mam ciemnych brwi i robie henne, naprawde zadziwiajaca rzecz :o

Gość ty bambino
hehehe to się poddenerwowała, oczy jej pewnie już z orbit wyszły :-D żyło dziewcze w błogiej nieświadomości , myślało że spojrzenia przechodniów to objaw podziwu a tu bach! jak grom z jasnego nieba spadła na nią brutalna prawda - patrzą się ...i się śmieją , bo wyglądasz tragicznie szpetnie...i to na własną prośbę..

Gość ty bambino
zadziwiające że brunetka nie ma ciemnych brwi.. przypomniała mi się pewna dziewczyna, którą ostatnio spotkałam w sklepie - oczy dokłądnie tak samo tragicznie pomalowane i do tego czarne na 99% po hennie brwi . nikt nie przeszedł obojętnie :-D tak komicznie wyglądała... ale pewnie też nie zdawała sobie sprawy, że tylko się oszpeca. ja nie rozumiem do konca , jak ludzie moga nie widzieć, że wyglądają głupio???

Gość hahahaahahahha
beczka smiechu co za paskudny m\akijarz oka hahahah:D :D :D Bambino zmien styl bo nikt Cie nie zechce :D :D :D

Gość ty bambino
eee tam jeszcze się znajdzie paru amatorów wiejskiej tandety... niektórzy desperaci wyznają zasadę " potwór nie potwór byle miał otwór" czy też złagodzoną wersję " każda potwora znajdzie swego amatora :-D"

Gość czasem trzeba sięgnąć dna
jakoś mogą. W ubiegłym tygodniu widziałam dziewczynę w zielonych szpilkach, żółtej bluzce i spódnicy ze wzorem lamparta. Wyglądała koszmarnie a zachowywała się jakby kroczyła po wybiegu na pokazie Valentino. I sprawdzała dookoła, czy aby robi wrażenie. Grunt to dobre samopoczucie.

Gość ty bambino
dobra, idę spać... mam tylko obawy, że mi sie będą koszmary śniły, tak się napatrzyłam na to oko :-O

Gość hahahaahahahha
No ale przeciez ona chce pewnie ksincia z bajki;) Rada?zmyj oko moze Cie zechce ;)

a gdzie tu pisze, ze sie zdenerwowalam, z olewka czytam co piszecie, nawet mi sie za bardzo nie chce, wiec czytam szybko i niedokladnie, oczy mi nie wyskocza, wrecz przeciwnie, tak nudzicie, ze az sie coraz bardziej zmniejszaja, spac mi sie zachcialo przez was a i owszem ludzie na mnie patrze\a, przez moje wlosy, wszyscy mi zazdroszcza i chca takie jak ja

Gość ty bambino
to zapewne była nasza bambino :-D

Gość hahahaahahahha
czasem trzeba siegnac dna--------hahahahhahahahha

Gość hej bambino
do ty bambino, ja myślę, że nie do końca masz rację. bambino się na pewno podoba ludziom w środowisku w którym się obraca i takiemu typowi mężczyzn i kobiet (w końcu koleżanki ją proszą o ten makijaż!). po prostu ona się bardzo cieszy z tej okazji jaką tu ma, że może nawrzucać osobom dojrzałym i na pewnym poziomie i powyzywać je od gówienek. w życiu codziennym nie ma takich okazji. dziewczyna miała swoje 5 minut! wyładowała swoje frustracje, że osoby z pewnych środowisk patrzą na nią z góry za to co sobą prezentuje jak idzie tak wymalowana ulicą.

oczu jej zazdroszcza, włosów jej zazdroszczą buahahahaha, po prostu odjazd. Bujaj dalej słonko w obłokach. :-D :-D

o kurwa dziewczyny, jak mi was szkoda, jednym kurwa machnieciem palca zdobylabym waszych facetow(o ile ich macie:D)a wy mi tu probujecie dojebac jakimis pierdolami :p

Gość ty bambino
a od kiedy to o emocjach trzeba pisać wprost?? jesteś prosta nieskomplikowana i tragiczna jak Twój makijaż :-D Twoje emocje uzewnętrzniasz przez słownictwo, nie musisz pisać wprost " oh! jestem taka zła", żeby inteligentne osoby się tego domyśliły :-)

a zkladasz sie, ze to tacy ludzie ktorzy obracaja sie w moim towarzystiwe patrza na takich jak wy z gory ? nawet nie macie pojecia z kim gadacie, jak ktos wyglada, to po chuj jestescie takie do przodu ? w realu jeszcze by wam sie przykro zrobilo, no ale tu mozecie sobie pisac co tylko chcecie

bambinoo, my Ci tylko anonimowo dobrze zyczymy, żebyś buractwa na ulicy nie odstawiała. Wracam na ten topik, bo wierzyc mi się nie chce, że są ludzie o takim ciasnym móżdżku, którzy nie słuchają nikogo tylko trwają w swoim pomimo, że się osmieszają.

Gość hahahaahahahha
hihihihihihi jaki ubaw dziewcze poprawilS MI NASTROJ SWOIMI FARMAZONAMI:D:D Musze Ci jednak cos powiedziec:masz oczy zaby a makijaz cory koryntu;)

Gość ty bambino
hahahahaahahahahhahahahaah!!!!! mój facet to raczej kijem by cię nie dotknoł. A wiesz dlaczego?? bo ma GUST i poczucie ESTETYKI.. przez chwilę przeszłą mi przez głowę myśl, żeby go obudzić i postraszyć tym oczkiem ,ale szkoda mi go, nie jestem w końcu taka okrutna:-D

Boze ty tepa strzalo, nie rozumiesz, ze ja nie bede sluchac rad jakichs wiesniar ? ja tez nie wiem jak mozna miec tak ciasne mozdzki jak kazda z was

hehe a nawet sobie sprawy nie zdajesz jakbys jeszcze plakala przeze mnie :D w polowie przeze mnie :p ale swiat jest maly, moze jeszcze tak bedzie, kurwa ale bym sie z ciebie wtedy smiala :D

Gość hahahaahahahha
Ty bambino zmyj te warstwy tapety i zachowuj sie i do spowiedzi szpagatami zachrzaniaj:D

Gość ty bambino
weź pomyśl - co nam zależy żeby jakaś kretynka przestała się malować na klauna?? a rób z siebie maszkarę, pewnie i tak urodą nie grzeszysz.. My Ci tu piszemy prawdę, której prosto w te obleśnie usmolone gały nie usłyszysz, bo to trudno powiedzieć koleżance wprost, że wygląda jak maszkaron. Nie skorzystasz z naszych uwag?? i dobrze!! nawet mi Cię nie szkoda, jak pomyślę że jutro znów będziesz z siebie robić debila w miejscu publicznym :-P należy Ci się ! jednak jest sprawiedliwość na tym świecie :-P

no i trafiła któraś, teraz bambinoo imputuje, że się być może bedzie z naszymi facetami prostytuować :-D

jezeli juz bawisz sie we wrozke to chociaz zgaduj dobrze, bo ja nie mam na sobie zadnej tapety, a o moje obowiazki sie nie martw, i chyba powinnas wiedziec, ze w zycie inncyh sie nie powinno wtracac, wiec pilnuj swojego sumienia