Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliiiii

wakacje w październiku-jakie miejsce za granicą polecacie?

Polecane posty

Gość oliiiii

urlop moge zaplanowac dopiero w pazdzierniku i chcialabym pojechac gdzies za granice moze to i plus bo nie ma juz takich upalow :) mozecie mi polecic jakies fajne miejsca gdzie mozna jechac we dwoje fajnie sie bawic i troche pozwiedzac obowiazkowo piekna plaza :)

Gość olaloganiewytrzymam
plaza bez upalow? :o to juz lepiej jedz na narty na antarktyde :o

A to ma być koniec czy początek października? Ja początek to załapiesz się na Turcję. W Side sa fajne plaże, albo an wyb. egejskim w Incekum. Jak druga połowa to Egipt. I oczywiście Wyspy Kanaryjskie.

Gość ja zawsze wakachje zaczynam
najwczesniejw pazdzierniku, lepiej listopad, kiedy w Polsce nieciekawie, a Egipt, Tunezja maja temperatury na plazy, a co wazniejsze do zwiedzania akurat . W pazdzerniku poza tym np Wlochy, Grecja, Turcja , no wszystko na poludnie

Gość oliiii
mysle za wakacje dopiero w drugiej polowie pazdziernika wiem ze to bedzie reklama ale mozecie polecic jakies dobre biuro podrozy ale nie z tych super drogich

No do Tunezji to bym nie chciała w listopadzie jechać, tam juz są niskie temperatury i pada często deszcz. 23 C i deszcz +wiatr to mało przyjemne. Biura: Alfa Star, Exim Tours, Sun&Fun, Selectours, Triada Turcja: Wezyr, GTI, Jet Touristic - to specjaliści, oprócz tego te powyżej też.

Gość Kalina424
Mogę polecić Seszele - naprawdę piękne miejsce W biurze http://newpoland.pl akurat jest promocja na na ten kierunek. Pogoda dopisuje o tej porze roku.

Gość irek6
Opłaca się wyjechać do Grecji z firmą pana Tomka i pana Maćka, czyli Szavel Travel ( www.szaveltravel.com ). Pierwszy raz jechałem tak daleko autokarem, ale było okej, pan Marek, który kierował okazał się być wyrozumiałym człowiekiem i jak ktoś miał pilną potrzebę się zatrzymać, to nie było problemu. Dużym plusem takich wakacji jest na pewno pogoda, przez całe 10 dni nie spadł ani milimetr deszczu, podczas gdy w PL w tym samym czasie było plus 15 stopni i lało...

Gość OctoberSong
Przed zagranicznym wyjazdem polecam zapoznać się z ofertą apartamentów Sun&Snow w Polsce. Bogaty wybór sprawdzonych i atrakcyjnych lokalizacji. Polecam https://www.sunandsnow.pl/