Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarka1986

ZESPół POLICYSTYCZNYCH JAJNIKóW A ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość czarka1986

witam. Wczoraj siędowiedziałam , że mam zespół policystycznych jajników. Odchudzam się od miesiąca i waga stoi caly czas. Czy to jest możliwe ,że przez to cholerstwo co mam ? Naczytałam się w necie różnych rzeczy no i poskładalam do kupy.... i wyszło mi , że przez te zaburzenia hormonalne mam problemy zeby schudnąć. Jest na to jakiś sposób? Teraz jeszcze mam zacząć brać diane 35 no to pewnie jeszcze bardziej zgrubne ;/ doradzcie mi jakos prosze

czesc ja tez mam pco,ale nie mam nadwagi...za to cierpie z powodu nadmiernego meskeigo owlosienia:( nie boj sie diane....ja od nich wcale nie przytylam..wszytsko zalezy od organizmu...a jesli nie bedziesz tolerowac tego leku to lekarz musi ci zmienic....trzymaj sie i glowa do gory...co cie skolonilo by pojsc na te badania? powiem ci,ze ja mialam anoreksje i podejrzewam ze od tramtego czasu zachorowalam,wiec lepiej daj sobie spokoj z odchudzaniem...chyba ze chcesz by doszly ci dodatkowe charakterystyczne cechy zespolu policystycznych jajnikow np owlosienie czy tradzic czy lysienie

Gość czarka1986
sklonilo mnie to ,ze nie mialam okresu przez 2 miesiace no i poszlam do ginekologa. Diane zaczynam brac od dzisiaj . Mam nadzieje, ze nie zgrubne. os mi sie metabolizm pochrzanil ostatnio . Moze przez te hormony ?!