Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

POLA - ale się czasowo zgrałyśmy hihi:D tak , tak kochana widzę to :D ale drewno takie bardziej w wenge chcesz czy jaśniejsze ?

a no:):D wolałabym jaśniejsze,że wszędzie gdzie nie pojdę to wenge widzę,juz oklepane,pozatym mala kuchnia wiec by za ciemno nie bylo..

A tu o tej mojej nieszczęsnej lutce 4.8. Działania niepożądane Progesteron jako endogenny hormon na ogół nie powoduje działań niepożądanych, za wyjątkiem objawów występujących w przypadku jego przedawkowania. Sporadycznie pacjentki zgłaszają senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, uczucie depresji, nudności, bóle i zawroty głowy. Rzadko mogą wystąpić nieprawidłowe krwawienia z narządu rodnego, brak miesiączki, zaczerwienienia skóry, trądzik, reakcje alergiczne. Progesteron może powodować wzrost lub spadek ciężaru ciała. 4.9. Przedawkowanie Najczęstsze objawy przedawkowania progesteronu to: senność, zawroty głowy, nudności, depresja.

POLA- ale ja pamiętam że sporą kuchnię masz :Dwięc ok będzie :)

co do kuchni to tez myslę ze będzie ok;) tyle tego oglądam ze jakis tam obraz mi sie klaruje.. rzeczywiście masz objawy jak z ulotki,te zawroty i w ogóle, dobrze ze odstawiasz. Zrobisz za jakis czas badania i zobaczysz co i jak.

POLA- właśnie mam taki zamiar :) Ja tez uciekam na chwilkę zupkę nastawić :) dzisiaj barszcz ukraiński :) a na drugie grilowane cycki kurczaka ziemniaczki i sałata :)

Pola cudnie się ta kuchnia zapowiada.... To i z odwiedzin kawkowych się ucieszę ;) Co do jasełek; Jak było? - nie fajnie -a dlaczego nie fajnie? -bo tak... -ale dlaczego? -nudno..... Teraz tak powoli wyciągam od niego ale ogólnie zachwytu brak.....

Co do budowlańców obscynogów he he To przegoniła ich pogoda , bo pada u nas jak z cebra ;) I żarówki mi nie migają. ;)

NUSKA- jak jutro będziecie razem to zobaczysz i będziesz wiedzieć jak jest :)

NUSKA- ja jestem chętna na herbatkę :D zupka już w garku się pitrasi :D ❤️ ...dziecko jest cudem,jak pierwsza miłość... ❤️Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie❤️ ❤️Bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać.❤️

kurcze mam taki problem z małą: Już dawno dawaliśmy jej druga miseczkę z jedzeniem , tzn my mieliśmy główną a ona próbowała sama jeść ze swojej. Teraz to wygląda tak; Panienka chce jeść wyłącznie sama, przy pokarmach w miarę stałych ok ale przy zupach to już problem. Zupa na ziemi , na niej i wszędzie.... Charakterna jest to jak jej chcemy dawać sami to się złości. Pozostaje tylko przeczekać aż opanuje sztukę jedzenia a na razie tylko sprzątam i przebieram

NUSKA-dzięki za herbatkę ❤️ I gratuluje stronki :D A Donia to charakterna po mamusi hihih;)

Maam pyszny obiadek masz , ja niestety nie mogę jeść ani ogórków , ani pomidorów , ani sałaty one maja w sobie teraz coś co mnie uczula dostaje pokrzywki na ciele.

Maam mój charakterek czarny kryje się przy charakterku córuni... Ona złości się nawet na siebie jak np wózkiem nie może przejechać. ;)

NUSKA- hihi:D ale takie małe bable jak same jedza to cudnie wyglądają z zupa na głowie hihihi:D no wiadomo mamy maja więcej sprzątania i prania :)

NUSKA-ja to jestem raczej warzywana nie przepadam za miechem :O wole ryby :) i to najlepiej z grila :Dmniam uwielbiam pstrąga w środku z rozmarynem,natką cytrynką i czosnkiem :)

Wy o żarełku ... jak czytam to mi flakami przewraca, bom głodna :D Ja nie mam jeszcze obiadu nawet pomysłu , raczej poźną kolacjęwalnę, moze łososia jakiego dzwonka , albo płata. Musze jakis pzrepis poszukac ... Nuska u mnie Martka tez sama chce jesć , stałe jej pozwalam , ale zupa ... masz racje maskra wszędzie jest .. hehehhehe Ale damy rade nie? ;) Maam my takie rybiary jestesmy widze...:D

To jak w temacie ryb jesteśmy to ja do ryb jestem kompletne beztalencie jestem. Nigdy jeszcze filet mi nie wyszedł tzn zwykły filet mrożony panierowany. Rybe po grecku to zamiast kawałków ryby miałam mielonkę rybna z marchewką. Nie potrafię usmażyć zawsze mi się rozwala.

Kisa to wiesz o czym mówię ;) Ale damy radę !!! Oglądałyście kiedyś dynastię ? Fotki jak teraz aktorzy wyglądają. http://zyciegwiazd.onet.pl/244581,0,aktorzy-dynastii-po-latach-zobacz-jak-sie-zmienili,fotonews_detail.html Szok.Jednak facetom czas tak nie szkodzi jak nie którym kobietom.

NUśka Tak !! widziałam właśnie tych aktorów :) Niektórzy radykalna zmiana , nie poznałbym :) Kurcze ja na Dynastię namiętnie patrzyłam szok...:P

Witajcie kochane! Wyczułam rybkę nosem, więc jestem :) A skoro mowa o rybie to ja was wszystkie pobiję :) Jak ostatnio z cztery lata temu :) smażyłam filety rybne to spaliłam całą kuchnie:( Postanowiłam smażyć rybę na dwóch patelniach jednocześnie aby było szybciej. Ryba miała w sobie sporo wody i zapaliła się kuchnia :( Zaczał się palić okap, szafką, ja wpadłam w panikę, dosłownie buchało ogniem, na szczęście mąż zachował zdrowy rozsądek, zakręcił butlę z gazem a ogień ugasił :) Jak wyglądała kuchnia - chyba nie musze opisywać, calutka do remontu, okap spalony, kuchenka też, ściany czarne, szafki poprzypalane :( sufit przyjarany, na szczęście dookoła glazura i terakota to się podłoga nie zapaliła :( Nie o żebym była przy garach jakąś niezdarą..... ale do smażenia ryby od tamtej pory się nie biorę, mama straszny psychiczny uraz :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować