Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam o tym myśleć

Skołowana

Polecane posty

Gość Co mam o tym myśleć

Chyba znów trafiłam na jakiegoś beznadziejnego faceta, ale bardzo mi się podoba :( Spotkaliśmy się jak do tej pory 3 razy. On dostał propozycję pracy jako kierowca (od pn do piątku nie będzie go w domu praktycznie), a weekendy będzie miał szkołę. No i dziś mi napisał, że to nie ma sensu, bo on nie będzie miał w ogóle czasu dla nikogo. Eeehhh smutno mi :( Byliście kiedyś w takiej sytuacji??

Gość Co mam o tym myśleć
Proszę, napiszcie coś, jakieś słowa otuchy...

Gość Co mam o tym myśleć
Czy ktoś się wypowie????? Proszę

Gość Mój Męzczyzna
Tez pracuje jako kierowca. czesto nie ma go po kilka dni z rzedu a w weekendy ma szkole. mimo to jakos czas znajduje zeby sie ze mna zobaczyc i pedzi do mnei jak na skrzydlach. mysle ze jesli czlowiekowi zalezy to zrobi wszystko...

Gość Co mam o tym myśleć
A mieszkacie w tym samym mieście?? My mieszkamy niestety 30 km od siebie.... No nie wiem, co o tym wszystkim myśleć. Może faktycznie mu nie zależy, ale pisze, co innego. Po co miałby kłamać?? Nie mógłby po prostu napisać, że nie chce ze mną być?? Napisał mi "zostańmy p[rzyjaciółmi, możźe za jakiś czas coś z tego wyjdzie". Za rok wybieram się do jego miasta na studia... Ale nie wiem czy warto się poświęcać i czekać....

Gość podnoszęeeeeeeeeee

Gość Co mam o tym myśleć
Proszę o rady ludzi doświadczonych i starszych, bo sama jestem młoda i niezdecydowana.....

Gość takie tam duperele...
Jeśli odpowiada Ci marnowanie czasu na wieczne czekanie- czekaj... Niestety, młodośc szybko mija i możesz obudzic się z ręką w nocniku. Daj sobie z nim spokój!

omg, kierowca, w weekendy szkoła...znam to niestety, też się zasłaniał tym, że nei ma czasu, bo ciągle pracuje, w weekendy szkoła... miał mnie w dupie po prostu:o daj sobie spokój kochanie

\"Po co miałby kłamać??\" jest wiele powodów - choćby po to, żeby Ci nie zrobić przykrości, dlatego, że może woli wybrac łatwiejszą wymówkę, żeby nie trzebabyło się tłumaczyć, bo to ładniej brzmi niż \"nie podobasz mi się, nie pociągasz mnie, nie chcę Cię ...\"