Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toraja

kupie ubranka dla dziewczynki0-3!!!

Polecane posty

Gość toraja

witam wszystkie mamy...jesli ktos chcialby sprzedac zimowo wiosenne ubranka dla malej damy w dobrym stanie to chetnie odkupie...pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Gość daj mu smoczka
Skad jestes??Ja mam sporo rzeczy dla dziewczynki(sama oczekuje chlopca)oddam za darmo.Jestem ze Szczecina.

Gość kasienkaaaaaaaaaaaa
ja mam super ale dla chlopca

Gość rzoumien
toraja, o jakie dokladnie ubranka ci chodzi? ja mam troche ale sa raczej uniwersalne. na zime mam do sprzedania spiworek do wozka w rozm. 62.

Gość toraja
hej daj mu smoczka ja jestem z krakowa....a fajne masz te rzeczy chetnie zaplace jesli sa ladne...szukam wszyskitego gdzy spodziewam sie malej na poczatku stycznia tazke glownie interesuja mnie rzeczy zimowe i wiosenne

Gość toraja
rzoumiem a masz fotke tego spiworka????jesli ladny to chetnie odpupie;-)pozdrawiam

Gość toraja
czekam dziewczyny na wiadomosc od was;-)

Gość daj mu smoczka
Mam sporo rzeczy welnianych,sweterki spioszki w rozwym kolorze i bialym.Moglabym Ci wyslac paczka.pokryjesz koszty paczki.Poza tym nie chce kasy.Nie mam co z tymi rzeczami zrobic a szkoda wyrzucic.

Gość toraja
daj mu smoczka bardzo chetnie pokryje koszty a masz moze jakies fotki tych ubranek???napewno zawsze sie cos przyda a masz racje szkoda wyrzucic...moze przesle ci maila zebysmy mogly omowic szczegoly a nie tak na forum ciastkareczka@interia.pl

Gość daj mu smoczka
Odezwe sie na maila za pare minut,bo musze wyjsc z domu.Zdjec niestety nie mam.

Gość pelasia-kasia
Hej dziewczyny ja też poszukuję ziomowych ubranek. Rodze w styczniu. Łaziłam po sklepach ale strasznie wszystko drogie. Jesli ktoś chcialby sprzedac chetnie się skontaktuję. Pozdrawiam. Mój mail flower44@wp.pl