Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green_apple654

Oczyść się i schudnij! - GŁODÓWKA- start-16.08.2008 r

Polecane posty

Gość green_apple654

witam wszystkich! własnie przygotowuje sie do głodówki, i w sobote zamierzam zaczac:) jesli ma ktos ochote ze mna podjac walke z kg, zapraszam:)

Gość green_apple654
dokladnie tak. w zeszlym roku odchudzala sie moja siostra w ten sposob w ciagu 10 dni schudla 12 kg. wiec mnie to powalilo i zaskoczylo,a co najlepsze nie miala jojo bo odpowiednio z glodowki wychodzila,a do tego schudla dodatkowo 4 kg:) czyli wsumie 16:) super teraz wyglada:) kto sie przyłącza?

Gość buba778890
mow co i jak :D ja szukam jakiejs diety :) mogłabym rozpoczać od głodowki :FD

Gość buba778890
o widzę ze byłas u mnie :) to ja przechodzę tutaj :D i mów :D mo mo do mnie hehe wogole jaka waga i wzrost?

Gość green_apple654
wiec, ja waze 75 kg, mam 170 cm wiec wsumie wazymy i mierzymy tyle samo:) moja siostra wazyła 80 kg;o wiec wiecej od nas:), schudla podczas 10 dniowej glodowki 12 kg nie moglam uwierzyc, ze z pulpeta wazyla juz 68 kg, potem wychodzila z glodowki, 3 dni byla jeszcze na sokach , potem stopniowo warzywa i owoce,itd, schudla 4 czy nawet 5 kg, w kazdym razie z 80 kg wazyla 64-63 kg niezle co?? potem przeszla sobie na diete salatkowa rzucila dodatkowo 5 kg ale to juz w przeciagu miesiaca, i tak teraz juz nie jest na zadnej diecie wazy 59 kg :) wyglda swietnie.i nie miajla JOJO!!!

Gość weronika sss
dziwczyny blagam na czym to polega?

Gość green_apple654
chodzi CI o to na czym polega głodówka?

kurcze :D zafascynowałaś mnie :) hehe a trzeba przed ta głodowka coś ?? czy tak z dnia na dzien bez przygotowania ? heh fajne ze sa wakacje, bo kurcxze we wrzesniu szkoła i taka głodowka to nie za bardzo :) ale trzeba cos ze sobą w koncu zrobić ;d ile masz lat?

Gość green_apple654
ja mam 18 lat:) a Ty? ja chce ładnie we wrzesniu wygladac hehe:) głodówka moze nawet trwac 21 dni jesli bys wytrzymala, po 3 dniach podobno nie czuje sie głodu:), ja chcialabym wytrzymac te 10 dni a jak wytrzymam to i nawet moze z 15 dni hehe przygotowywac sie mozesz ale nie musisz, aczkolwiek lepiej jest tak przynajmniej przygotowac organizm na glodowanie, tzn. nie mozesz jesc mieska , tylko np pomidorka, jablko, jajko na twardo, serek topiony, kawe, herbate, itd. wszystko lekko strawne:) ja od dzis ograniczylam kcal, i od sobotki chce zaczac:)

hmm no ja też 18 ;) no w sumie jadłam dzis tylko pomidory, maliny i bialy serek ;D także jest ok. wiec zaczynamy w sobotę :D hehe co do twojej siostry. podziwiam ją. kurcze trzeba mieć samodyscypliny masę ;D;D

Gość weronika sss
tak na czym polega glodowka

Gość green_apple654
http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60911&postdays=0&postorder=asc&start=240 zobacz tu sa dziewczyny jakiejsc dziewczyny ktora schudla podobnie jak moja siostra(cioteczna bo zapomnialam powiedziec hehe), sa zdjecia przed i po odchudzaniu niezle co??:)) weronika--> głodówka polega na tym ze nic nie jesz pijesz tylko WODE, i jak Ci zimno, to pijesz herbate czerwona lub zielona, w ciagu 10 dni mozesz schudnac 12 kg, a nawet i 15 kg, bo czytalam na innym forum, po zakonczeniu glodowki nie mozna sie odrazu rzucic na jedzenie tylko odpowienio z niej wyjsc!! a ile ty masz lat?

Gość green_apple654
buba- a ile ty chcesz schudnac?:)

Gość green_apple654
moje marzenie to 55 kg hehe ale z 6o bede najszczesliwsza pod sloncem heheh:P ogladalas fotki tej dziewczyny? strasznie mnie mobilizuja;)

własnie nie moge wejsc. pokazuje mi sie ze strona nie jest aktywna ale spróbuje jeszcze:) ej a jak ze skóra?? twoja siostra łąziła do kosmetyczki czy cos? smarowaa sie czyms??

Gość green_apple654
smarowala sie zwyklym kremem , cwiczyla serie cwiczen 8 minutes:) a do kosmetyczki chodzila tylko zeby jej paznokcie robila hehe tak na odstresowanie hehe

Gość green_apple654
ja to w ogole nie nawidze cwiczyc hehe a zwolnienie z w-fu mialam na lewo zalatwianae na caly rok hehe ale te 8 minutes sa przyjemne wpisz haslo w you tubie:)

Gość green_apple654
co tu tak cicho?? dziewczyny dolaczajcie sie:)

ja zaraz uciekam na film...i na herbatke ide do kolegi ;d odezwe się jutro albo wieczorem, zalezy kiedy wrócę :D pa :)

ja bym, chyba umarała na drugim dniu:O obecnie jestem na norweskiej 3 dzień:)

Gość green_apple654
oki ja tez nie wiem czy dzis jeszcze bede ale jutro tak:) milego wypadu do kolegi hihi

Gość green_apple654
hej dziewczynki jak tam??:) jest wiecej chetnych??

Gość green_apple654
jasne ze mozzesz:) zapraszamy:)) jak CI idzie? schudlas juz cos? jak z glodem??:)

Gość green_apple654
co tu tak pusciutko??:(