Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk123

Facet tak długo jest wierny aż nie padnię propozycja lub sygnał ze strony.....

Polecane posty

Gość kk123

drugiej kobiety......tak czy nie

Zależy od urody tej, która proponuje i od tego co facet czuje do kobiety z którą jest. Mi samemu przydarzyła sie sytuacja w której zostałem dosyć obcesowo zaczepiony przez pijana dziewczyne w akademiku-i nie powiem-gdyby nie to, że kochałem swoja dziewczynę skorzystałbym z okazji.

zaloze sie ze wielu ponad 90% zaczepionych facetow pojdzie...choc gdy sa w zwiazku to sie nie przyznaja zeby byc krytymi, swinie i tyle

no jak to się mówi "okazja czyni złodzejem" ;) są faceci, którzy są nie do wyhaczenia bez względu na okazję, bo po prostu tyłek innej babki nie jest im dziwny lub nie jest wart ryzyka, które za sobą niesie, są tacy, którzy pójdą jak dym byle była nowa obca szpara, która jest chętna - taka prawda

Gość nutellaaa
Po 10 latach zwiazku zaden facet nie odmowi atrakcyjnej kobiecie...

Gość xblondix
prawie każdy facet chodzi na boki...niestety nie ma cudow..wiem cos o tym i czasem chciała bym byc glupia albo slepa zeby wierzyć w te wykręty które nam wciskają

Gość może nie każda okazja
Faceci szukają młodszej wersji swojej żony, wiem cos o tym. Chcą ten sam typ, i jeśli sie taki zdarzy to nie odmówią. Pisze oczywiście o tych ktorzy nie chodza za byle okazją.

Gość masz racjeee
oxygene marne nie wszyscy jakiś czas temu próbowalam uwieść faceta a on nic choć bardzo mu się podobalam nie zrobił tego kroku a wiem jak się na mnie patrzył jak bił sie po twarzy żeby mnie nie dotknąc jak patrzyl ale nic dopier po czasie wyjaśnił mi że ma kogoś kogo kocha ...........