Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinkkkaa19lat

Chłopak jest starszy ode mnie i napiera na małżeństwo

Polecane posty

Gość Sabinkkkaa19lat

On ma 28 lat ja 19 nei chce jeszcze wychodzic za mąż nie ejstem gotowa a on sie obraża,płacze

wspólczuję:o ja niedawno poznałam 28 letniego faceta...ano myśli o ożenku:D i fajnie bo ja też nie...mam 24 lata:)

Gość Sabinkkkaa19lat
to sie ciesz bo umie sa dąsy i płacz jak daje do zrozumienia ze nei ejstem gotowa moze za 2 lata ale nie teraz

Gość Sabinkkkaa19lat
On był juz w związku 2 lata z dziewczyna w podobnym wieku do neigo ale sie znudził podobno i zerwał a ze mna jest do cholery dopiero niecały rok.LUDZIE

Zwiewaj jak najdalej ja się nabrałam , jak wychodziłam za mąż on miał 25 a ja 20 cuda niewidy mi obiecywał, a potem gówno z tego wyszło widział tylko swoje potrzeby, zaraz po ślubie parcie na dzieci i to jedno po drugim głupia byłam oj głupia, dałam się nabrać na obrazek super rodzinki a teraz rozwód i cierpią tylko dzieci :(

Gość blanka123
to jakiś chory facet! chce Cię uwiązać w małżeństwie i skończysz jako kura domowa bez wykształcenia, pracy z trójką dzieci :O

Gość jak nie chcesz wychodzic
to nie wychodz - proste!!

Gość Sabinkkkaa19lat
Dlatego sie tego boje poza tym ja nei chce jeszcze.on znowu obrażony teraz lezy na łóżku i beczy.Ciagle sa tylko kłótnie między nami

Gość czy musisz juz teraz
Sabinkkkaa19lat oczywiscie masz rację! Szybko zmień faceta! Poczekaj aż sama dorośniesz i "zaliczysz" co najmniej 3 innych facetów. Wtedy bedziesz wiedzieć co to znaczy facet jako mąż!

sama odpowiedz sobie na pytanie co jest dla ciebie wazne? ale na malzenstwo to raczej zbyt wczesnie!!!moj facet ma 30 ja 22 razem od 4,5 roku. Oczywiscie rozmawiamy na temat slubu, piekne jego plany moje rowniez, ale jak dla mnie to zbyt wczesnie. A on to rozumie, nie naciska, ale widze jak cala tematyka slubu starsznie go podnieca...

Gość hejkaja
zwiewaj od niego jak najdalej, koleś płacze bo chce cie do małżeństwa nakłonić? co to za facet w ogóle, na litość cię bierze...