Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkafurehifuheuwifi

Jak można takie włosy uzyskać?gładkie i blyszczace?

Polecane posty

Gość enne
mam lepsze od Anny Przybylskiej, a uzywam jedynie szamponu Radical ze skrzypu polnego i takiej samej odzywki w spreju oraz odzywki w plynie takiej dodatkowej, wlosy myje codziennie i rano i wieczorem spryskuje je ta odzywka. wyprobujcie bo warto bo wszytskie produkty te sa tanie a ja zaczynalam pielegnowac wlosy najdrozszymi kosmetykami-bez skutku ;] ponadto wiele osob ceni sobie takze jedwab do wlosow

dziubek_bastka a gdzie go mozna kupic i za ile??

Gość nie ma nic
a ja mam krecone i tez moge stosować,co? ile kosztuje i czy możemy ocenic efekty? moje sa suche strasznie mimo ze miesiac temu dobrze je ściełam a chce miec długie...

krem dostepny jest w wiekszych drogeriach:) 250 ml kosztuje ok 9 zl a 1000 mol ok 19 zl:)naprawde sie oplaca!! idealnie wygladza wlosy, nawilza, regeneruje zniszczone i nadaje cudny zapach nawet po splukaniu odzywki:)

kurcze to musez sprobowac..ale pewnei po tym bede musial myc glowe ze 3 razy dziennie:/bardzo przetluszcza wlosy??

sprawdzilam an necie ktory to i kojarze..ale jakso myslalam,ze nie ejst wiele wart..dzieki wyprobuje:*

sadze, ze raz dziennie wystarczy;) nie zauwazylam zeby moje wlosy byly przetluszczone:) aaaaa i jeszcze jedno!!nie mylic tego kremu z odzywka firmy kallos o tej samej nazwie!!pelna nazwa: perfect care-crema midollo &placenta:))