Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Dobry mocny cytat z filmu

Polecane posty

Proszę o waszym zdaniem motzne cytaty :classic_cool: \"Kiedy przychodzi wasza kolej, ciotka ma wypie.r.dalać z łazienki\" :classic_cool: \"Mnie nie da się zabić. Jestem błogosławiony. Jestem pie.r.d.olonym katolikiem\" 🖐️

Gość dramat i masakra
film z Bogusiem:P -jak leci? -jak dziwce w czasie deszczu:P

Gość dramat i masakra
z Komornika, monolog na pogrzebie jakoś tak, mówi Chyra: Nie kłam pinokio,..zobacz jaki masz długi nos..w tym czasie trzyma faceta za nochal i ściska z całej siły. teksty z symetrii, cały topic by można było napisać:P

Gość a mój ulubiony to z pip szoła
ssij bo cie uduszę !

Gość dramat i masakra
z Niedwracalne, podczas sceny gwałtu: Jak się zesrasz to cie zabiję:O

Gość ja zapamiętałem nabardziej
"Zrobię ci z dupy jesień Średniowiecza" :D

Gość polski gangster nie ma luzu
rusza się jak wóz z węglem :D ale Pulp fiction i tak lepsze

Gość jap
tak ci żubra wyłotosze ze ujrzysz poprzednie wcielenie

Dobry ten z "Nieodwracalne" :classic_cool: "jak się zesrasz, to cie zabije" A moje były ze Złego Porucznika, którego se nabyłem na straganie. Tekst z Rambo: "To mistrz walki zbrojnej, wręcz i na noże". :classic_cool:

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
:D

Gość Vanessa mei
jak coś nie smakuje to się mówi: "pies pomielony razem z budą "

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
mordka była do jap :D o taka właśnie "co to znaczy te dwa palce ? to chyba dobrze Mazowiecki tak robił zanim zasłabł " :P:D

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
kotlet z psa trzeciej kategorii przemielony razem z buda:) Wisniewski wstawaj! Policja! polityczna! Janek Wisniewski padl!

Dobra, dajcie se już siana z Psami, wiadomo że to kopalnia dobrych odzywek, praktycznie każdy dialog. ...ale jeden z moich ulubionych to: "policję polityczną muszą mieć czy jak tam się ta k.u.r.w.a będzie nazywać.. NO CO?! Jezuitów zatrudnią?!" PS "Wesele skończone. Wszyscy wypi.e.r.d.alać" :classic_cool: - oczywiście "Wesele".

Gość to ja SL on orange
:D najs :P:D

Kargulowi konia ukradli...a taki był ładny...amerykanski... szkoda :-D

Gość taś taś taś
:classic_cool:

Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS–a i raka, oto modlitwa Polaka! dzień świra awkors :classic_cool:

1. Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? 2. Czy panowie muszą tak napierdalać od bladego świtu?! Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?! Już możecie inteligentowi jebać po uszach od brzasku! Żeby se czasem kałamarz nie pospał godzinkę dłużej kapkę od was, skoro zasnął dopiero nad ranem! I żeby się kompletnie spalił w blokach już na starcie! Grunt, że, kurwa, inteligent załatwiony na dzień cały! Wrócicie napierdalać jak siądę do pracy! The End

Cytat z London "myślisz że jeśli byśmy mówili kobietom 1/10 tego co myślimy i robimy zaciągnęlibyśmy którąś do łózka ?"