Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo będę mamą

Facet ktory sam nie potrafi utrzymac rodziny jest nieudacznikiem

Polecane posty

ike jesli podejscie do sprawy wnuk si.ę nie zmieni to ma szanse miec fajne dzieciaczki ;)

ligea- ale łączycie wszystko w jedno- ja swoich dzieci nie szarpię i nie poniewieram chyb że ostre szarpnięcie na przejściu też się zaliczy:D

\"na zachodzie dzieci sa grzeczne i zdyscyplinowane. wiedza gdzie ich miejsce\" chyba ktos tu nigdy w UK nie był... ta ich grzeczna młodzież :D:D:D takiego bydła jak angole, nigdy nie widzialem... Derby Warszawy - Legia - Polonia to pikuś przy ich coweekendowym wyjściu do klubów

nie slyszalam zeby w europie dzieci sie zabijaly. za to roznice pomiedzy wychowaniem i zachowaniem dzieci mozna latwo dostrzec bedac na wakacjach gdzie mozna zaobserwowac wiele rodzin z roznych krajow. dzieci polskie i ruskie sa straszne rozdarte i niegrzeczne. i to jest wina BRAKU wychowania i agresji i braku czasu rodzicow. danie klapsa to nie wychowanie!!

Gość wnuk smirnofa
To że dajemy klapsa nie oznacza że maltretujemy dzieci no gratulacje! plasujecie sie wyzej niz ci ktorzy dzieci maltertuja

wnuk bedzie dzieci wychowywała wg kodeksu karnego:D takie prywatne, domowe państwo policyjne:D

ligea - a ja tego nie widzę:) ta kobiet twierdzi, że dzieciom nie powinno się nawet w nauce pomagać bo powinny być na tyle super- myslę że zderzenie z rzeczywistością bardzo poważnie wpłynie na jej rodzinę

OMG!!!!!!!!!!!!!!! Ja żyję w równoległym świecie niż Wnuk!!!! Moja córka dostała w zyciu może ze 4 klapsy. Idę sie powiesić, kleska wychowawcza. Ta klęska wychowawcza właśnie robi doktorat z psychologii, pracuje, ma narzeczonego traumy z dzieciństwa nie posiada:P

ike a do kiedy będziesz szarpnieciem ustawiac na własciwe tory? jak skonczy 18 też?:) przeciez 18latek to jeszcze dzieciak:)

komiczne co chcesz- w Anglii jest normalne że facet bije w twarz swoją kobietę na ulicy- nie jest to uważane nawet za patologię- o ie dotyczy myślenia anglików

klaps - to przemoc, to naruszenie cielesnoci. po co dajesz klapsa ? bo brak ci czsu, argumentów nie znasz wtym momencie innych sposobóbw - jesteś bezradna - to dajesz klapsa .to nie jest maltretowanie ? a co to jest ?

Gość wnuk smirnofa
Ta klęska wychowawcza właśnie robi doktorat z psychologii, pracuje, ma narzeczonego traumy z dzieciństwa nie posiada gdybys jej nie uderzyla doktoratu by nie bylo :p

Gość do wnuka
Bardzo prawdopodobne, ze tak by właśnie było!

ligea- aż będzie na tyle świadome i nauczone że samochód może zabić- chyba to dość logiczne?

mo syn też dostał cztery klapsy w życiu : dwa od mamusi i dwa od tatusia, jest uroczym człowieczkiem, dobrze wychowanym, uczy się w normie, jest wicemistrzem szkoły w uprawianym sporcie...fakt, klęska na całego, idę się powiesić razem z Nefry. Nefry, odstap kawałek miejsca na gałęzi.:D

"to niezapczeczalny fakt: agresja rodzi agresję " :D:D brak reakcji na agresje, rodzi agresje

Gość brawo komiczne
Moi rodzice też powinni się powiesić:) Zrobiłam doktorat z biologii!

kyrene i nefry- to może i ja się przysiądę:P

komiczne muszę to wziąść pod uwagę widząc dająca klapsa mamusie na ulicy ;)🖐️

Gość brawo komiczne
To dopiero klęska wychowawcza!

ze co???? heheh pojecia kobieto nie masz to bzdur nie pisz. pracuje w niemieckiej szkole. dyscyplina o jakiej w polskiej szkole mozna pomarzyc. dzieci sa grzeczne i sie ucza. nie ma zdewastowanych budek telefonicznych ani przystankow jak w pl. matki na czas wychowania dzieci siedza w domu i poswiecaja dzieciom czas. nie ma kar cielesnych. w pl rosnie dzicz z ktora za pare lat nie bedziemy sobie mogli poradzic.

"komiczne co chcesz- w Anglii jest normalne że facet bije w twarz swoją kobietę na ulicy- nie jest to uważane nawet za patologię- o ie dotyczy myślenia anglików" Miałem okazje być na kilka dłuzszych weekendow w UK.. szczerze mowiac wiedzialem zawsze, ze Brytole lubia sie napierdalać, ze to chyba najagresywniejszy naród na tym globie.. za to ich lubie - jesli mam byc szczery :P ale to co tam sie na ulicach dzieje zwlaszcza gdy siebie te grzeczne dzieci troche popiją, spowodowalo ze prawie osiwialem

"to nie jest maltretowanie ? a co to jest ?"- samoobrona (i nie mam na mysli partii politycznej:P

komiczne - to też fakt: ze brak reakcji na agresję rodzi agresję :D ale to nie oznacza że można akceptować klapsa.

komiczne mi osobiście zrobiło się niedobrze:)