Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogutka

kłoce sie z chlopakiem,ze glowa mnie boli i chce mi sie wymiotowac,kto tak ma???

Polecane posty

Ja tak mam jak ojciec za długo nie wraca do domu i jasne jest że przyjdzie nachlany

Gość ja akurat sie nie kloce
ale czesto w stresie boli mnie brzuch, glowa, serce i na wymioty mi sie zbiera tez :O

Gość sałata
anula, witaj w klubie :o

to gratuluję jeszcze trochę posiedź w tym związku, a nerwica gotowa potem to już tylko psychiatra i prochy, bo na sam jego widok będziesz dostawać ataków

Gość sfdvsfv
Ja też. Ostatnio gdy mój zrobił mi awanturę, głowa bolała mnie strasznie (no to akurat zrozumiałe bo się w końcu poryczałam) i rzygałam jak kot (właśnie to mnie dziwiło).

Gość bogutka
ja tak mialam wczoraj,strasznie ryczlam ,za jakis czas tak mnie strasznie glowa rozbolala,na wymioty mi sie zbieralo,ale nie zwymiotowalam,ale widze ze wymiotujecie

A jak już wiem że ojciec toczy się po schodach nachlany to jeszcze bardziej wymiotuje i nie moge przestac. Potem mam mdłości. Nerwica murowana:(

Gość jwwwwww
ja tez tak ma,powinnymy zostawic naszych facetow,nie zasluguja na nas,twoj cie szanuje??

Gość bogutka
nie nie szanuje,chce go zostawic ale nie potrafie,nie moge bo go kocham,strasznie za nim tesknie,jak go nie ma,tyle razy sie juz rozstawialismy,ale zawsze wracalismy do siebie

Gość anula17 mozesz
sie nie smiac z tego:( dziewczyna potrzebuje wsparcia

Gość migrena z nerwów ot co
ja tak ostatnio miłam jak mnie jeden klient w firmie zmieszał z błotem, w dodatku zupełnie niewinnie....

Przepraszam. Nie śmieje się. Tylko jak ona zaczęla pisać ze zbiera ja na wymioty i głowa boli... To przypomnialam sobie ze weekend sie zbliza i znów to bede przezywała. przepraszam.

Gość Akurat Anula ma gorsze
Akurat Anula ma gorsze problemy niz autorka topiku... To juz sie smiac nie mozna? Moze lepeij plakac? A wiecie, ze z nerwow tez czlowiek sie smieje? :O

Gość rozne sa problemy
ze chce sie rzygac z nerwow,ale ty masz inny problem,masz ploblem z facetem swoim,czy w ogole powinnas z nim byc,mocno sie nad tym zastanow,bo wykonczysz sie dziewczyno,pewnie jestes mloda jeszcze

Gość bogutka
mnie nie urazilas, ty tez masz problem,ja mam problemy z facetem,a brata tez mam alkoholika,wlasnie wyszedl dzis z odwyku,moze juz nie bedzie pil

Chciałam powiedzieć ze to są początki nerwicy żołądka. Wiem coś o tym

Gość wykonczysz sie to prawda
pozniej bedziesz zalowa,ale moze byc tez tak,ze wszystko sie ulozy,jak sie kochacie bedziecie razem:):):):):):):):):):):):):)

Chciałabym zeby ojciec tez poszedł na odwyk. Ale wiem ze tego nie zrobi. Ale został mi rok szkoły, pójde do pracy i moze sie uda mi wyprowadzic.

Gość bogutka
Anula17 masz nerwice zalodka?? mozesz mi powiedziec co to jest takiego??jakie sa objawy? dziekuje

Anula mam podobnie z tym ze mieszkam z dziadkami ale zaraz obok rodzicow i czasem jest juz super nowe zycie... ale czesto "tatuś" o sobie przypomina... :-/ nie wiem kiedy to sie skonczy, ma wyrok w zawieszeniu za znecanie sie nad rodzina... chodzi kurator do nas ale wszyscy sa bezradni. wiem ze duzo takich osob i nie ma co sie zalic ale czesto wytrzymac nie idzie.

Nerwicę często określa się jako nadmierną nerwowość, charakteryzuje się ona obecnością uczucia przejmującego lęku. Jest on reakcją normalną i naturalną na wiele sytuacji życiowych, którym musimy sprostać na co dzień, ale u chorych z nerwicą uczucie lęku występuje właściwie we wszystkich sytuacjach związanych z pewną dozą niepewności, a bywa, że i bez jakiejkolwiek przyczyny. W ciężkich przypadkach nerwicy chory może dojść do stanu całkowitego wyczerpania emocjonalnego, bezsenności, w końcu wyczerpania fizycznego. objawy to drzenie rąk, bóle głowy, wymioty, bóle brzucha. ja mam nerwice i nerwice żołądka. idz do lekarza. to nie jest przyjemne:(

"Ale został mi rok szkoły, pójde do pracy i moze sie uda mi wyprowadzic." Kończysz licemu czy juz studia?

Gość bogutka
ja sie tylko denerwuje tak strasznie jak sie kloce z facetem,wtedy strasznie placze,brzuch mnie boli,wczoraj tak strasznie mnie bolala glowa ze myslalam ze peknie