Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownicaaa

prezent dla mamy na 50 urodziny-brak pomysłu

Polecane posty

Gość czarownicaaa

nie czesto mi sie to zdarza ale to wyjatkowa okazja wiec sprawe trzeba doglebnie przemyslec :) powiem tak mama ma 50 urodziny a ja nie zabardzo wiem co jej z tej okazji sprawic wszelkie kosmetyki, ciuchy i buzuteria odpadaja bo moja mama nie nalezy do elegantek i sie nie maluje imprezka bedzie rodzinna ale myslalam moze o jakims wspolnym wypadzie do knajpki juz po domowym swietowaniu przyszla mi do glowy komsetyczka ale przydalaby sie seria zabiegow a nie jeden wypad moze mi pomozecie bo chcialabym zeby to bylo cos z czego bedzie zadowolona kaska do wydania powiedzmy 200 zl

Gość To moze jakas
bizuteria?? Orginalne kolczyki, albo lancuszek.

Gość antonima12
dobry wibrator;p;p;p

Gość a co lubi mama
ma jakieś hobby? jak najchetniej spędza czas?

Gość a ja ci powiem tak...
to jest rocznica niestety i chyba mama w takim dniu chcialaby dostac potwierdzenie, ze nadal nie jest stara i zgrzybiala, ze piasek jej z tylka sie nie sypie i ogolnie jest jeszcze o ho ho :classic_cool: nie znam Twojej mamy, jej zainteresowan, marzen - tak tylko podpowiadam kierunek dzialania :)

Gość żigolaka jej wynajmij
:classic_cool:

Gość __________ ++++++++++++++
ale przeciez napisala, ze bizuteria odpada ;)

Gość To moze jakas
No ale kolczyki sa tylko dla elegantek? Mysle ze jakby doszala jakies wygodne to by nosila.

Gość moja mama uwielbia porcelanę
jakiś ładny serwis do kawy na pewno by ją bardzo ucieszył....

Gość a ja ci powiem tak...
"żigolaka jej wynajmij" no niekoniecznie zaraz extrim ;)

Jesli chodzi o kosmetyki to może jakieś pielenacyjne, skoro się nie maluje. A może jakiś fajny ciuch?

Gość 1111555
zrób sama cos oryginalnego. jakiś fotoalbum cał;ej rodziny z najfajniejszymi chwilami. ozdób czyms kolwiek z wakacji np. muszelkami. duzo nie wydasz a taki album może sprawić mamie wiele frajdy

Gość czarownicaaa
haha o facecie z tortu to myslalam ale dla siebie :) bo ryzyko dla takiego wynajeto dla mamy Pana by bylo za duze bo ja z siostra jestesmy straszne krejzolki :) bizuteria odpada kosmetyki tez bo mam do nich staly dostep jak mi mysl o kosmetyczce odplynela to pomyslalam ze moze na masaz ja wysle ma stojaco prace moze to bylo pozyteczne albo na lot samolotem nad miastem z tata bo nigdy nie lecieli co wy na to tylko mama ma klopoty z sercem i troche sie boje tego pomyslu przyznam a co do hobby to niestety takowego nie posiada bo jest raczej przyslowiowa "kura domowa"

Pomysł z masażem jest ok :) Fajnie jest dostać coś, co daje przyjemność, a czego nie ma się na codzień.

Gość 50siatka
kosmetyczka,wiem co mówię:),nie ma znaczenia czy pomoże jeden zabieg czy nie,ale bedzie to chwila tylko i wylacznie dla niej.pozdrawiam

Gość 50siatka
z masazem tez super pomysl.A moze kosmtyczka-zabiegi wybierzesz za ok 100zl i jeszcze masaż?wystarczy 200zl na wszystko

może jakiś zestaw kosmetyków dobrych do pielęgnacji twarzy?? dobre kremy przeciwzmarszczkowe

Gość czarownicaaa
50siatka wlasnie niech sie tatko dorzuci i starczy na wszystko tym bardziej ze tez nie ma pomyslu na prezent tylko mam obawy jak sie ona bedzie sama czula w takim miejscu nigdy nie byla u kosmetyczki mozebym sie z nia wybrala byloby jej razniej juz sama nie wiem

Gość 50siatka
do zalozycielki znajdz jakis sympatyczny gabinet,zreszta kosmetyczki to w wiekszosci mile osoby:).Jasne mozesz ja odprowadzic,nie przejmuj sie da sobie rade:)