Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina84

Nie mam siły by zyc

Polecane posty

Gość Nina84
piszcie co mam robic??

Gość Nina84
Ratujcie !!:/

Gość pozdrawiam i ..
kobito, psycholog, dobry psycholog pomoze🖐️

Gość Nina84
Ale on ma racje czy ja??

Gość ani on ani ty
choć nawet w pewnym sensie rozumiem jego zachowanie bo kto by z tobą dluzej wytrzymal! do psychologa marsz!

Gość kolejny topik dla
zrób sobie baranka z przytupem o ścianę, następnie wyłącz ten swój komputer i biegiem do psychologa!!!

Gość NIna84
ale ja nie chxce isc do psychologa, chce soebie sama z tym poradzic:(

Gość Nina84
Zadnych konkretow:/

Ja też nie mam, a żyję. Rodzice nigdy mnie nie kochali. Ojciec tyran wiecznie wyśmiewał i krytykował. Nigdy nie spełniłam swoich marzeń, poszłam na gorszą uczelnie, bo nie było mi dane robić tego, czego pragnę. Całe życie wpędzali mnie w poczucie winy, że mnie żywią i ubierają, a od 3 lat na takie rzeczy łoży praktycznie obcy dla mnie człowiek. Całe życie poniżana. Już w wieku 11 lat chciałam się zabić, pisząc w pamiętniku jak bardzo siebie nienawidzę. Fobia społeczna, problemy hormonalne, może nawet hirsutyzm. Brak miłości, rodziny, wsparcia, przyszłości, perspektyw, marzeń. Brak dosłownie wszystkiego. Gdyby nie chłopak nie studiowałabym nawet w tej płatnej szkole tylko siedziałabym gdzieś na kasie w tesco. Byle nic moich rodziców nie kosztować. Wtedy i tak by mnie poniżali, bo powinnam być prawnikiem lub lekarzem, oczywiście wychowując się sama i sama utrzymując. Przeżyłam horror, przeżywam horror, ale żyję. Codziennie toczę walkę z samą sobą i na razie ją wygrywam. Nie mam dla ciebie słów pocieszenia. Nie wiem czy warto, na to odpowiem jak przeżyję swoje życie. Jeśli przeżyję. Ale póki co życie to jedyne co mam i pomimo wszystko szkoda oddać je walkowerem...