Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooona

oni zdradzają dziewczyny w ciaży

Polecane posty

Gość oooona

dlaczego faceci zdradzają dziewczyny w ciąży? miałam ostatnio taką przygodę z fbardzo fajnym facetem. najpierw mnie podrywał i flirtował, potem kiedy juz się bardzo do siebie zbliżyliśmy powiedział mi że jego dziewczyna rodzi za miesiąc. Dlaczego oni to robią? Rozmawiałam różnymi ludźmi i podobno to się często zdarza, że faceci zdradzają dziewczyny w ciąży. Dlaczego?

Gość oooona
to prawda

Gość boooooo
bo im nie dają jak są w ciąży i facet szuka innej bo mu sie chce ;p

Gość boooooo
zalezy jeszcze od pogody :D bo jak jest gorąco to nic mojej żonie się nie chce :D

Gość TryToBe
no niestety to prawda, a jeszcze czesciej robia to jak zona lub dziewczyna pojedzie na porodowke :/ nie wiem dlaczego tak jest moze dlatego ze zona w ciazy kaprysna wiecznie jej cos dolega nie ma ochoty na seks? i przez pewnie czas kobieta w ciazy nie moze sie kochac a facet potrzebuje ujscia swoich emocji

Łooo matko....9 m-c...ciąża....seks nie wzbroniony - no chyba, że w ostatnim stadium...ale to nie znam się na tym - raczej zasłyszane...i facet nie może wyrobić??? Proooooooooooosze Was...

Gość TryToBe
ja tez sie nie znam ale chyba na samym poczatku i pod koniec. wiesz z facetami roznie bywa, moj kolega przyznal mi sie ze ma taki poped ze codziennie rano dokladnie o godzinie 10:00 musi sobie dogadzac :) hehe

Gość przyjaciółeczka
może dlatego, ze matka dziecka nie może uprawiać seksu moze mniej ich pociągają a może obiecują sobie ze jak urodzi się dziecko to przestaną się kurwić :) i chodzić na dupy, dlatego to taki ostatni strzał

Gość nieromantyczna cholera
jak?!?! co?!?! matka dziecka nie może uprawiać seksu? Przyjaciółeczka, idź już spać, bo pierdolisz

Gość karabinowy maszynista
Jakie kurwa ONI? On to robi...nie uogólniaj. To tak jak napisac ze wszystkie dziewczyny to dziwki. Gratuluje.

Gość
Kobieta w ciąży raczej nie każdego podnieca.

Gość idoko
Jakiś czas temu byłam na ognisku, gdzie koleś wyrwał sobie laskę i na seksik wgłab lasu. Nic w tym dziwnego by nie było, gdy nie nagły płacz jednej z dziewczyn. Okazało się, że ten zdradzający ma juz partnerkę, i jest ona w 7 miesiącu ciąży. Płacząca dziewczyna to jej przyjaciółka - widziała już wiele jego zdrad, ale bała się o tym powiedzieć swojej ciężarnej przyjacółce... Niektórzy faceci to jak prymitywna dzicz z jaskinii :o

Gość
Życie jest to jest to gra o sumie zero-jedynkowej. Wygrać można tylko wtedy, gdy ktoś straci.

To proste: Miałaś niższe BMI niż jego dziewczyna (żona)