Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy sucze przebrzydłe

Kobiety to materialistki

Polecane posty

obchodzi was tylko stan konta, auto, długość chooja i czy facet jest "wyjściowy". Byle facet jest bardziej uczuciowy od was.

Aleś odkrycie zrobił...:/ Chociaz nie wiedziałam, że penis przedstawia jakąś wartość materialną...:-)Ile można za niego wziąć?

Nie rozdzieraj szat. To tak jakbym zaczela winic facetow ze patrza mi na tylek czy cycki:P Patrza bo wg. praw przyrody, ktorym skadinad podlegamy, samiec zawsze szuka partnerki ktora bedzie w stanie urodzic mu potomstwo. A samica szuka faceta ktory bedzie potrafil temu potomstwu zabezpieczyc byt. Poza tym pieniadze swiadcza o jakiejs znikomej chociaz przedsiebiorczosci i pomyslunku. Wole sprytnego, zaradnego i przystojnego niz pierdołe-kanapowca bez jedynek albo frustrata. Proste?

wy jestescie jeszcze wogóle zdolne do miłosci?

Gość Panienka Vitaminka
ja jestem:) Inne może nie:P a wy jesteście:P?

Gość prawdaz
"wy jestescie jeszcze wogóle zdolne do miłosci?" Spytaj sie sam siebie czy jesteś ( jeszcze). Myslisz poza tym, ze dlatego Cie dziewczyna rzucila, bo czegos niby nie masz?

Gość Panienka Vitaminka
Miłości:P

Gość ech h
a facetów obchodzą tylko cycki i łatwa dupa:o potnijmy sie wszyscy z tego powodu:o

Gość nie ma miłości
:)to pisze kobieta... Tylko sex--- nic wiecej od Was nie chce.

Gość Panienka Vitaminka
sex jest dla kobiety bronią dzięki której ma to co chce:) kobieta nie wiąze sie dla sexu. Chyba ze sama jest bogata i samotna. wtedy tak:) Inaczej wiąze sie dla korzysci. I wie ze sex je jej umozliwiw:) stare jak swiat:P

Gość nie ma miłości
piekna kupa🌼

Gość a teraz zjedz

Gość a teraz zjedz
scigaj !

Gość ankietka ...
Mam pewne przypuszczenia, że urodą nie grzeszysz ... :O

jesteście przewidywalne w swoich postach jestem krótko przed 30, prowadze własną firme, ani na finanse, na urode, ani na długosc członka nie narzekam stwierdzam jedynie, ze panie które do tej pory miałem watpliwa przyjemnosc poznac i uwazac je za panie mojego serca to zwykle przebrzydłe materialistyczne sucze, usmiechjace sie tym szerzej, im drozsza jest kolejna darowana w prezencie błyskotka. to kim jestem, co lubie, o czym mysle ich nie obchodziło obchodzilo je ile na nie przeznacze pieniedzy zadna nie dokopala sie do mojego wnetrza, zadna nawt nie probowala

Gość raczej on
nie jest zbyt zozrzutny :). Jestem facetem i powiem że kobiety to źródło zła wszelkiego. Kobiet boi się nawet diabeł ;). To ZUO w najczystrzej postaci !

Gość nie ma miłości
wy sucze przebrzydłe-->chętnie Cie poznam ale nie licz na miłość

Gość prawdaz
"to kim jestem, co lubie, o czym mysle ich nie obchodziło obchodzilo je ile na nie przeznacze pieniedzy zadna nie dokopala sie do mojego wnetrza, zadna nawt nie probowala" jak im machales przed oczami blyskotkami,o czegos sie spodziewal? Chciales kupic ich milosc, wiec byles traktowany jak sklep jubilerski :o

To po kiego grzyba z nimi byłeś i dawałeś te błyskotki? Ja nie moge zrzumieć gdzie Wt faceci szukacie takich dziewczyn? No tez mam takiego jednego fajnego kumpla, który ma taki sam problem jak Ty... Ja po pierwszej dłuższej rozmowie umiem sie zorientować czy facetowi chodzi tylko o seks czy o ccoś więcej... To, czy ktoś leci na kase chyba raczej da sie szybko wyczuć... Może tak bardzo progniesz stałego związku, że Cię to zaślepia...

Gość raczej on
ps Kobiety mnie nie lubią więc przyjąłem to jako dogmat. Kobiety to ZUO ! Są okropne i się jeszcze cynicznie uśmiechają !

Gość ech h
żadna nie dokopala sie do mojego wnetrza może nie było do czego:o

a ciebie interesowało coś w tych laskach poza idealnie wypiętą dupą i wyeksponowanymi cyckami? jeśli szukasz kobiety, której największym atutem jest troskliwie pielęgnowana i podkreślana uroda, nie masz się czemu dziwić! taki styl kosztuje i to słono! nie rozumiem czemu jęczysz. handel wymienny. one dają ci swoje idealne ciało, a ty płacisz za to żeby to ciało zachowało się w niezmienionym stanie jak najdłużej i żeby miały zabezpieczenie, kiedy jednak wiek i grawitacja zrobią swoje. o co ci chodzi? chcesz KOBIETY zamiast plastiku? to jej kurwa szukaj!

Gość Panienka Vitaminka
wy sucze przebrzydłe--] jesli mówi o inncyh ok. Bo sama znam babki i wiem jak się ustawiają:) ale nie o mnie:) jakby o mnie tak rzekł:P wykop na olimpiade by miał:P

po takiego grzyba, ze jak z kims jestem to lubie go obdarowywac i sprawiac mu przyjemnosc.

wy sucze przebrzydłe - widocznie miałeś peszka, że trafiałeś na takie okazy kobiece. Cóż, może lepiej zostań kawalerem? Lub złóż śluby kościelne? Dymanie zakonnic chyba nie jest takie złe? ;) Ale zaraz, zaraz... przecież zakonnice to też kobiety! W związku z tym są materialistkami i \'suczami przebrzydłymi\'. To może zmiana orientacji? :D