Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajajacaa

JAkie najwieksze glupstwo zrobilyscie dla faceta

Polecane posty

Gość pytajajacaa

Gość greckie wesele
popieram w całej rozciągłości:D

Gość zgadzam sie z wrednym prowokat
:classic_cool:

Gość wyszlam za niego
urodzilam trojke dzieci pomagalam w prowadzieniu biznesu ...........

Gość do wyszlam za niego
taa... pewnie urodzilas je dla niego... wszyscy w to uwierza :P

Gość glupiuuutka
a ja pojechalam za jednym do ...innego kraju po tym jak mi slodzil ze bedziemy razem ja pojechaalam cala szczesliwa a tu..on z dziewczyna:O

Gość padający deszcz
kochałam do granic mozliwości,nie zważałam na zdanie innych którzy z boku dostrzegali to czego ja nie potrafiłam dostrzec,byłam z nim 5 lat a on pół roku przed ślubem...powiedział żegnaj:),dziś już nie czuję żalu, ale jedno co mi zabrał to zaufanie do facetów i nie potrafię tego zmienić:(

Dramat sie zaczyna, gdy zwiazek jest calym swiatem. Moze to smutne i cyniczne, ale trzeba zyc dla siebie i wiedziec, ze moze nadejsc czarna godzina, niestety. Skreca mnie, gdy slysze, ze cos jest na zawsze. Brzmi to negatywnie, w stylu "juz nie musze sie starac, jest moj/moja i jest na zawsze". Nie da rady tak. Starac sie trzeba zawsze od switu do nocy i ciagle zdobywac. 🖐️

Gość Załamana dziewuszka
A ja bylam z nim 5 lat, było cudownie, aż do tego roku.. juz początek przyniósł setki rozczarowan kłótnie. Rozstalismy się.. chodz tak tego nazwać nie można, on poporstu po 5 latach zamilkł, ja probowalam, pytałam, chodziłam do niego, ale w pewnym momencie przestałam:( Kocham nadal.. odebral Mi wszystko, kiedyś bylam uśmiechniętą, pelną radości, odważńą, pewną siebie dziewczyną a teraz??

Gość całkiem taka jak wy
za bardzo pokazywałam że mi zależy. przez 2 lata. jaka głupia ja, ech , głupiutka. efekt: facet stał się zbyt pewny siebie, przestał się starać, zaczął lekceważyć, gardzić i szajstać się z d u p ą, jakby był nie wiadomo kim no i wszystko się rozpadło. Wnioski? mam nadzieję, że Never again takiego błędu nie popełnię. Facet to jest tylko facet, nawet gdy mi zalezy i mam nadzieję, że będę to pamiętać do końca życia :)

Dwa razy nie poszlam na konwersacje z angielskiego, zeby pojsc z nim na randke do parku :O ale takie bledy mlodosci to i tak megalajt przy np. malzenstwie-pomylce.