Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu.....

problemy przedślubno-poślubne mieszkaniowe

Polecane posty

Gość dejzi69
ja nie jestem b.rozrzutna,ale probowalam dla testu i experymentu zyc z notesikiem i wytrzymalam..2 dni;)hehe.jak na mnie to rekord,wpsolczuje ci pesteczka.

Gość dejzi69
sorr to bylo do nie mam pomysłu.,a nie do pesteczki.tak czy siak takie zycie z notsikiem tylko doluje.

Gość mi mala
hehe, czekanie na spadek- dobre:D mnie te babcia 86 letnia zapisala 100 tys z mieszkania, ale jakos na to nie licze;) u nas jest tak: moi rodzice maja dom, rodzice meza maja dom, ale za nic w swiecie nie chcielismy budowac gniazda w gniezdzcie. poniewaz maz pracuje na dobrym kontrakcie za granica, ja po studiach wyjechalam do niego, pomalu zbieram sie do pracy tutaj i tak sobie bedziemy dalej odkladac na wlasny dom:) mieszkamy w wynajetej, bardzo ladnej i nowiutkiej kawalerce z ogrodem, a lokata rosnie:) nie ma co liczyc na innych, nie ma co kisic sie w 2 czy 3 rodziny w blokowisku. odradzam.

Gość mi mala
w gniezdzie*

Gość dejzi69
akurat ani ja ani narzecz.w typowym blokowisku nie mieszkamy,sa to niskie bloki i nie ma duzo rodzin.

Gość dejzi69
a poza tym znowu wypowiada sie osoba co ma starszego meza i nie pracuje w polscve,wiec bez takich porownan ok?