Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elebele

Moje uzależnienie, sex telefon

Polecane posty

Od kilku dni mam wielką chcice... Wchdze codziennie na czat, patrze jak faceci walą w kamerkach i każe im do siebie dzwonić i jęczeć mi do słuchawki... Ja sie przy tym pieszcze swoją i osiągam niesamowity orgazm... Pierwszy raz taki miałam własnie przy sex telefonie... Dodam ze mam 20 lat i jestem dziewicą - z wyboru. Ale hormony juz robią swoje. Nagorsze jest to że chyba sie zaczynam od tego uzależniać... Przed chwilą jeden jęczał mi do słuchawki ale sie rozłączyłam po 2 min... Chce z tym walczyc ale nie wiem czy potrafie...

Elebele, przestań wchodzić na czaty. Jak już raz znowu wejdziesz i podniecisz się to napewno nie wytrzymasz i wdasz się w dyskusję z jednym z tych facetów. Kiedy włączasz komputer, od razu rób to z postanowienien że nie będziesz wchodzisz na czat i siedź przy komputerze tylko tak długo ile faktycznie potrzebujesz. Jeżeli zaczniesz się nudzić przy włączonym komputerze to napewno cię skusi. Ewentualnie możesz odinstalować wirtualną maszynę Java - wtedy czaty nie będą działały.