Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA2008

Maluch - czy to siara?

Polecane posty

Gość ZDESPEROWANA2008

Sluchajcie mam problem i to nie maly, otoz chodzi o to,ze mam chlopaka od 1.5 roku i uklada nam sie cudownie, ale jest jedno ale.... moj chlopak dostal od swojego taty malucha:O nie wiem po co mu ten zlom,ale on sie cieszy jak szalony i wciaz chce jedzic ze mna na wycieczki..ja nie za bardzo chce, bo troche mi wstyd w tym maluchu jechac, tym bardziej oboje jestesmy bardzo wysocy i wygladamy komicznie zgieci w pol w tym gruchocie... wydaje mi sie,ze wszyscy maja z nas lacha jak jedziemy, i kazdy znajomy sie z nas wysmiewa..jak mu dac do zrozumienia zeby mnie wiecej nie prosil zeby wsiadala do tego gruchota :O pomozcie prosze:/

nie no gdzie tam ,tylko troche ciasno i na tylnym siedzeniu duzo nie podzialacie:P

Gość nadia wlasciwa
daj spokoj, to obciach na maxa. ja bym sie w zyciu nie pokazala w malczanie. fason trzeba trzymac!!! jakby mnie zobaczyli u mnie w miescie, to bym skonczona byla. musialabym skoczyc...

Gość ej wiesz co
ja bym porozmawiała z chłopakiem. mój kiedyś kupił mi w prezencie różowego trabanta. myślał ze sie bede cieszyć, a ja mu powiedziałam ze jak nie zabierze tego spod bloku to z nim zerwe. nie zabrał to go olałam a trabant stoi i kazdy wie ze to moj. nienawidze tego zjeba!!!

Gość ZDESPEROWANA2008
to nie chodzi o to,ze jestem blachara... nadia.. Ty mnie rozumiesz, tutaj nie chodzi o to,ze jestesmy blacharmi.. po prostu o to,ze ten samochod jest ...hm... :/

Gość ZDESPEROWANA2008
ej wiesz co -- ja mu mowilam, dawalam DELIKATNIE do zrozumienia,ale on sie tak jara tym samochodem,ze nic do niego nie dociera, a jak jedziemy ulica i wjezdzamy na moje osiedle moja mama juz wie,ze za 10min bede w domu...ratunku :O:O:O:O

Gość milagrossssaaa
wcale sie nie dziwie ze ci wstyd, bo to lekki obciach maluchem smigac.. powiedz mu ze jest ci niewygodnie w nim jezdzic ze cie potem nogi i kregoslup boli i juz ;-)

Gość ej wiesz co
generalnie to współczuje ci. wiem co czujesz. powiedz mu ze jak chce to niech sam jezdzi a ty dbasz o kondycje i wolisz za nim biegac. ej bez kitu ja bym wolala na piechote jezdzić niż sobie taka siare zrobic

Gość ZDESPEROWANA2008
Wy tutaj zgrywacie takich dobrodusznych a mnie wyzywacie od blachar a zadna z was by do malucha nie wsiadla i sie wsiade wiecej ja, powiem mu ale ten rdzewiak, albo ja:/

mnie sie zdarza jezdzic maluchem z kumplami, jakos nie uwazam tego za wstyd blacharo :classic_cool:

nie mów, że żadna z nas by nie wsiadła, bo nieładnie jest mierzyć wszystkich swoją miarą :o jak zaczełam sie spotykać z moim lubym też jeździł maluchem - 18 letnim!!! do tego on ma 193 cm wzrostu a ja 178 cm, więc możesz sobie wyobrazić jak wyglądaliśmy:) jednak mnie to waliło delikatnie mówiąc

Gość ZDESPEROWANA2008
ale co bedzie wieksza siara, biegac za nim i tym ohydnym maluchem, czy jezdzic w tym maluchu zgieta w pol :(((((((((((((

Gość ej wiesz co
a tak w ogole to ja nie wiem jak ty z nim mozesz byc!!!! ja mojemu powiedzialam zeby kupil jakies fajne autko bo do gorszego glupio wsiadać. to pojechał do anglii zarobił i kupil a teraz mnie wozi, szyby w dol, muza na fula. mowie Ci to dopiero jest zycie

Gość głupia pipo blacharo
na BMW to by się posrała ze szczęścia kaflara jedna :o

Gość ej wiesz co
mowie ci niech kupi czarne bmw. wszystkie laski beda ci zazdroscic. ode mnie z osiedla to kazda ma kisiel w majtach jak wysiadam. ale nie dla psa kielbasa

Gość y78iikyli.l.l.l.l.k
heh tez nie jestem zadna blachara a troche byloby mi wstyd;) na szczescie moj nie ma samochodu i smigamy autobusami albo na nogach a na dalsze wycieczki pociagiem. to juz lepiej jakiegos starego golfa;) ale moze niedlugo maluch bedzie oldschoolowy i beda sie o niego zabijac i robic tuningi :D

albo przebolej jakos tego malacza, tylko zapusc dobrą muze jak jedziecie, np. " mam mam najlepszy wóz, najszybszy w miescie, zawsze chcialem miec taka bestie" :D:D:D:D :p

Gość ZDESPEROWANA2008
moj chlopak tez pracowal i odkladal na auto a jego ojciec wszystko spieprzyl, bo dal mu tego gruchota z odzysku a tej sie zajaral jakby mial co najmniej jakies najlepsze BMW z SALONU.... jesli on nie zmieni tego auta bede musiala niestety zakonczyc nasz zwiazek albo mu po prostu powiem,ze do mnie ma NIE przyjezdzac tym samochodem i ma mnie nim NIE wozic, bo sie jakiejs skoriozy nabawie:/

Gość y78iikyli.l.l.l.l.k
kto tu w ogole mowi o bmw? czy to cos straszego ze wstyd jej jezdzic maluchem? moj sasiad ma malucha to zawsze slysze kiedy podjezdza pod blok, no niestety taki urok tych fiatow a do tego niewygodne. i co innego jak jakis kumpel ma i podwiezie paczke znajomych a co innego jesli malucha ma luby i codziennie podwozi cie pod dom...;)

Gość y78iikyli.l.l.l.l.k
wiadomo-nie jest to zadna tragedia ale rozumiem autorke:)

wiesz co? to lepiej zakończ ten związek bo szkoda chłopaka )))

Gość nadia wlasciwa
do mnie uderzal kiedys taki jeden kolo co polonezem jezdzil. to ja mu od razu z grubej rury nagadalam, ze nie dla psa kielbasa. ze z tym poldkiem to on se moze, na targu u nas baby co handluja cebula rwac. ja jestem osoba z reputacja i jakbym wsiadla do takiego poldka, to bym upadla na stopniu spolecznym. o maluchu to nawet nie mysle. zgroza to i tyle!!! z dziadostwem trzeba jechac na ostro, bo inaczej sie rozpleni!!!