Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjikji-kasia

zalegly tax- do splacenia

Polecane posty

Gość kjikji-kasia

Tak jak w temacie tax urosnál do 1000 funtow i nie mam kasy na splate tego .oddadza sprawe do sadu? jak to sie tutaj odbywa.

Gość też przerabiałam
jeżeli dobrze rozumiem chodzi o podatek od domu / mieszkania?

Gość zadzwon do nich
mozesz splacac po 20 £ miesiecznie - powolujac sie na trudna sytuacje finansowa. Jezeli przekazali juz sprawe do firmy sciagajacej dlugi, zadzwon tam jak najszybciej i tez sie dogadaj odnosnie splay w ratach. Sa chetni do wspolpracy jak jestes mily i w trudnej sytuacji. Ja juz po 1.5 roku koncze splacac zalegly tax - wlasnie po 20 £ miesiecznie. Sprawa byla oddana do sadu i nawet nie bylo wiadomo kiedy, dowiedzielismy sie po fakcie i dlatego musielismy splacic 200 £ wiecej. Wiec pospiesz sie,zeby nie naliczyli wyzszych oplat. Powodzenia

Gość też przerabiałam
mieliśmy sprawę w sądzie i to nic innego jak ustalenie warunków spłaty. koszty sądowe to 45 funtów. żadnych odsetek od zadłóżenia nie musieliśmy płacić

Gość po czy wstal
dzieki;)) nam rozlozyli na raty tax za dom ,ale splacalismy tylkio 1 rok zostal jeszcze 1 rok i na razie nie ma kasy na splate ,wiec na pewno oddadza sprawe do sadu.. A wszystko przez wlasciciela domu w ktorym mieszkalismy 3 lata bez taxu bo nie trzeba..

Gość kjikji-kasia
dzieki;))