Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja..

czy miseczka 75 A moze podniecic mezczyzne ?

Polecane posty

Gość tak to ja..

?:)

Gość a czy tobie
podoba się facet z 16cm penisem ?

Gość tak to ja..
moze byc , nie jest mały

Gość a czy tobie
No widzisz to też i ŧwoje piersi są OK.

Gość ogolony tu i uwdzie
mnie raczej nie wolę coś w okolicy 75D albo jeszcze lepiej 70E :)

Gość zxcvb17
75 a może wywołać erekcje wsteczną

Gość _zosia_samosia
heh wszystko zalezy od proporcji... ja jestem szupla i moje A qygladaja fajnie i podniecajaco (ale jedynie nago, w ciuchach kiepsko:P

Gość 766
miseczka 75A? nie bardzo, jakakolwiek inna zresztą też jak już, to to co ona ma osłaniać ;) Vienna 🖐️ :P

Gość yyyy...
co za glupie pytanie. ilu mezczyzn tyle opinii... moj np. woli malutkie piersi, a ja mam rozmiar B.. co prawda ostatnio kupilam 75A wiec to chyba naprawde duze A jest, wiec jesli masz takie jak ja, czyli duuze A a mniejsze B to chyba nie masz powodu do rozpaczy, bo wielu facetow lubi piersi \'do reki\'...

Gość Cyprysek_18
jestem dziewczyną,ale uważam że tak! tym bardziej, jeżeli jesteś szczupła i zadbana... mam kumpelę, która ma miseczkę A i wygląda cudownie w bluzkach z dużym dekoltem... no i podnieca swojego chłopaka! ja mam małe B, a i do kształtu da się doczepić-(są lekko spiczaste), a mojego chłopaka podnieca zabawa nimi-lizanie,całowanie, ssanie sutków... także głowa do góry!

pewnie lepsze \"A\" niż moje \"D\" dyndające w okolicach pępka:O

Gość Cyprysek_18
nie! dla kochającego faceta piersi swojej dziewczyny SĄ piękne i podniecające!!! nie ma znaczenia czy a,b,c,d czy f! serio!

Gość 123takitam
hm.... tak serio moje drogie panie, to naprawdę nie ma znaczenia jeśli odpowiednimi uczuciami darzy się kobietę, a jeśli nie, to do wszystkiego można się przyczepić, także głowo do góry, bo tak samo piękne są duże, jak i małe piersi :)

pytanie w temacie brzmi\" czy może podniecić\" a nie \"czy ukochanemu się podoba. Jasna, jak się kogoś kocha to się akceptuje jego fizyczność, ale ta akceptacja nie musi iść w parze z podnieceniem.

Gość 123takitam
marzenna zatem odpowiadam Ci, może podniecić i to jak najbardziej! ja już nie wiem.... Wy kobiety uważacie, że składacie się z samych piersi i to jest najważniejsze???

Gość 123takitam
marzenna zgadza się, tak jak i buziole, nogi, stopy, plecy, uszy i inne części ciała, one wszystkie są podniecające!!!

taaaa. mój mąż chyba akceptuje moje ciało. Chyba, bo możliwe przecież,że myśli o zupełnie innym ciele;) Nie jestem w stanie uwierzyć,że ktokolwiek mógłby podniecić się moją fizycznością.

Gość i to jak
ja mam 75A i moj facet nawet proboje robic hiszpana. Wiadomo jak to moze wygladac :) Ale i tak jest super. Facetom chyba nie robi roznicy rozmiar biustu. Jesli jestes pomyslowa i wykazujesz inicjatywe, duuuzo inicjatywy to nawet nie bedzie mial czasu skupiac sie na twoich piersiach. Ja mojemu tak sie staram robic zeby tylko wywracal oczami i mam po problemie. Jeszcze nie bylo reklamacji.

kuźwa oberka zatańczyć. :O To chyba nie w tym rzecz. Jeśli nie akceptuje się siebie, albo ma błędne wyobrażenie, to chyba nic nie pomoże.Ani oberek, ani koronki, ani pacierz na kolanach przed łóżkiem.

Gość i to jak
i wlasnie jak juz nic nie pomaga to trzeba zaakceptowac siebie. Bez tego nie ma mowy o satysfakcji partnera. Jak facet poszedl z toba do lozka po raz kolejny to znaczy ze mu sie podobalo i moze liczy ze mu sie jeszcze bardziej bedzie podobac. to fakt ze sa wzrokowcami ale ostatecznie licza sie doznania dotykowe. Rozejrzyj sie dookola. Czy kazda para ktora widzisz na ulicy wyglada jak z Playboya? Nie. A jednak ludzie daja sobie satysfakcje latami chodziaz nie maja biustu, maja krzywe, male penisy czy nadwage. Dla feceta jestes sexi jesli jestes sexi=czujesz sie sexi.

\"jesli jestes sexi=czujesz sie sexi.\" jeśli nie jesteś sexi--? zawsze miałam do tego jakis dystans. A tu proszę, jak mnie dopadło:O

Gość 123takitam
marzenna czy Twojego męża podnieca Twoje ciało to już zależy od tego co do Ciebie czuje... a czy uważasz., ze kazda "miska" jest podniecajaca dla przecietnego fasceta? ja nie. kobieta musi mieć to cos, koniec i kropka. Odnosząc sie do tematu jeśli to jest to każda miseczka jest najwspanialszą :)

a jeśli nie ma \"tego czegoś\" to żaden cudny cyc nie jest cudny:O

Gość i to jak
to zamkij oczy, pomysl sobie: jestem czlowiekiem, jestem kobieta, jestem sexi. I bedziesz sexi. Masz meza. Ozenil sie z toba bo jestes wyjatkowo aseksualna istota? Bo lubi paskudne, nieatrakcyjne babska? Mial wybor, wybral ciebie. Jestes sexi!!!

Gość 123takitam
marzenna dokladnie!!! nie mam innego zdania. chceswz sie podaobac dla wszystkich - rob sobie operacje zbliżające do perfekcji, za jaką uważa większość chcesz być kochana prze osobę na której najbardziej Ci zależy - pozostań sobą :)