Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaaaaa90

Pomóżcie mi dziewczyny. Moja mama nie chce mi pozwolić na pigułki.Wejdcie

Polecane posty

Gość dorotaaaaa90

Mam 16 lat i: -tragicznie bolesne okresy dosłownie umieram - włosy wypadające garściami (juz mam pół włosów) - brzydką skórę Próbowałam juz wszytsko na to. nic nie pomaga, wiec chciałabym brac pigułki. MOja mama jednak mowi ze mi nie pozwoli bo mi gdzies włosy porosną (wąsik, itp) ze bede gruba ze te tabletki na jedno pomagaja a na 100 innych rzeczy szkodzą. nie rozumie ze jest XXI wiek i te tabletki sa bardzo nowoczesne i nic mi sie nie stanie. ze sa rózne typy tabeltek o roznych zawartosciach hormonow. pomozcie bo mi na tym zalezy

Gość kukukukuuu
to idź z mamą do ginekologa; może jego posłucha?

Gość Marionnnnn
nie bierz pigulek. twoje dzieci bede miec wieksze prawdopodobienstwo na bezplodnosc. najnowsze badania potwierdzaja ta teze.

Gość dorcio90 a powiedz
ile masz cm wzrostu i jaki rozmiar buta? Te dane mogą być dość istotne w celu dobrania pigułek. Wagę też podaj.

ale twoja mam ma racje pigulki pomagaja tylko podczas brania ich a brac ich wiecznie nie bedzie potem zacznal sie same klopoty to ze mamy xxI wiek nic nie da bo hormony to hormony takie same beda za 50 lat

Gość dorotaaaaa90
mam 16 lat 153 wzrostu but 36 i 45 kg wagi

Gość w takim razie kazda
nastolatka powinno brac hormony? bo przeciez kazda skarzy sie na bole menstruacyjne, ma problemy z tradzikiem, przetluszczaniem sie i wypadaniem wlosow. Zmien diete, jedz duzo warzyw,owocow,ryb,wybierz sie do dermatologa.

Gość dorcio90 a powiedz
a powiedz mi problemy z robieniem kup też czasem miewasz? Chodzi mi czy męczysz się siedząc na WC czy nie. Bo to może wtedy mieć zupełnie inne podłoże, niekoniecznie ginekologiczne. Może to być zespół jelita bądź chora wątroba...

gowno prawda pomagaja i potem czasem pigulki to zbawienie laska, idz do lekarza, pewnie mnie tu zjada, ale jak sie uwazasz na tyle dorosla, zeby brac tabletki i decydowac sama o swoim zdrowiu i o swojej dupie, to co Cie obchodzi zdanie mamy?

Gość Michałekk
Nie tak dawno byłem tam ponownie. No i w miare dobre wrażenie z pierwszej wizyty prysło. No ale po kolei. Przyszedłem w piątek popołudniu. Wchodzę. Burdelmama każe wejśc do pokoju. No i pyta czy chcę jakąś kontretną dziewczynę czy chcę zobaczyć jakie są. Powiedziałem że chcę zobaczyć. Za drzwiami usłyszałem krzątaninię. Trwała z 5 minut (mój czas już płynął). No i wreszcie wchodzi.... jedna (!) dziewczyna. I pyta czy może być. Skoro nie było innego wyboru to się zgodziłem. To był błąd. KObieta może i ciało miała niezłe ale twarz masakra. Nie ma jej na odlotach. Była ze wschodu. Krótkie jasne włosy. Generalnie typowo automatyczne podejście. Rozbieraj się. Połóż się. Krótki lodzik w gumie (nawet nienajgorszy o dziwo). Później zdawkowe pytanie czy ja chcę na górze czy ona ma być. Wolałem ja. To był Błąd. Musiałem patrzeć na jej twarz niestety. Jak wreszcie doszedłem szybko ubrałem się i wyszedłem. Nigdy więcej. Ciało 7/10 Twarz 0/10 (szkoda że nie ma ujemnych ocen) Francuz 6/10 Seks 1/10 (jak z kłodą) Podejście do klienta 0/10

Gość gruba jestes ja mam 163 i waze
45 i tez mam 16 lat a bolace okresy to prawie kazda ma

Gość a ty głupiaaaaa
gruba jestes ja mam 163 i waze 45 i tez mam 16 lat a bolace okresy to prawie kazda ma