Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekamsobie...

Czekam na niego...kiedy wreszcie sie pojawi na tym skyjpie

Polecane posty

Gość czekamsobie...

Ehh te cholerne 7 godzin roznicy, dobrze ze nie jest dzis w pracy ale i tak ma spotkanie ktore ma trwac jeszcze godzine A tak bym sobie chciala z nim pogadac co z tego ze jest piatek, nie chce mi sie isc na piwo ani na impreze bo pada a poza tym chce pogadac z nim wiem ze zaraz mi ktos napisze "a co nas to obchodzi" ale moze obchodzi tych co tez czekaja na telefon, maila, smsa od kogos kto daleko

Nie martw się:) Kiedyś czekałam pół dnia, panika, że już się nie odezwie itp a tu co się okazało? awaria telefonu:) Jak zatęskni to napisze:P

Gość Maina.
Czekałam cały dzień. I dowiedziałam się że już mu nie zależy. Moge popełnic samobójstwo. I tak ma mnie w dupie. A ja takiego frajera kocham.

Gość czekamsobie...
no i czekam sobie tez az wreszcie przyjedzie w lutym i bedziemy razem a tu na wciaz wesela, imprezy firmowe...tak bym chciala zeby byl tu teraz, no ale takie zycie

Gość czekamsobie...
nie, to nie tak :) ja wiem ze on zadzwoni, o to sie nie martwie dzwoni codziennie i gadamy ponad godzine, pisze mnostwo maili czekam na niego bo on w stanach i ma spotkanie no i bedzie dopiero o 11 w domu naszego czasu ale i tak sie nie przytule

Gość Maina.
Ale w końcu go zobaczysz. Przytulisz, będzie wszystko ok. Dla mnie juz niema szansy =/

Gość jakakkaka
aja nie mam kogo :(

Gość czekamsobie...
no tak......, przytule za 7 miesiecy :( Maina a co Ty taka smutna jestes? skad wiesz ze nie ma szansy

Gość Maina.
Tak napisał... Pierw kilka dni pisał ze myśli... Dzisiaj napisał ze juz nic nie czuje do mnie. I standaardowo juz nawet na esy nie odpisuje. Jak ja nienawidze go i jednoczesnie kocham ;/

o kurcze 7 miesiecy wspolczuje:(( Ja na odleglosc max co sie nie widzialam to byly 3 miesiace i wydawalo mi sie, ze to wiecznosc szczegolnie pierwszy miesiac.

Gość czekamsobie...
mnie tez brakuje przytulania, czasem po pijaku przytulam sie do kumpa ale juz chyba ma dosc ;) tak serio to faktycznie brak takiej bliskosci, zwariowac mozna

Gość czekamsobie...
jak nie odpisuje to nie pisz do niego, badz silna...wiem latwo sie mowi, ale sama przerabialam to niedawno po zerwaniu z obecnym eks a ten tzn next daleko stad no i czekam sobie az wroci zza oceanu z dollarami ;)

Gość jakakkaka
ja od 15lat czekam,sstracilam nadzieje

Gość czekamsobie...
heh a ja poza c zekaniem na mojego A. czekam az przestanie padac zebym sobie zapalila papieroska no i czekam az sie skonczy sezon weselny i wezme sie znow za diete

Gość czekamsobie...
a ja pocieszam sie jaskami waniliowo- migdalowymi, jutro ide na wesele nie powinnam tak wpieprzac w sumie to tak jem z nudow, na piwo bym poszla ale mi sie nie chce beznadziejna jestem, o chyba sobie strzele winko

tez bym sobie strzela winko, ale jestem w okresie niewiadomej stan blogoslawiony czy nie wiec poki co wole sobie odpuscic. dowiem sie dopiero w poniedzialek.

Gość greckie wesele
rany, nie róbcie człowiekowi smaka:P ale bym zszamała frytki...:(

Gość greckie wesele
eee tam zaraz samobój grunt to wiedzieć, jak można je później spalić:P

spalilabym je jutro podczas tzw gimnastyki:)) Kurcze tyle, ze teraz w pokoju jest szwagier no i glupio robic mi te frytki o tej porze poza tym musialabym sie jeszcze z nim podzielic a ja dzis jestem troche egoistycznie nastawiona i nie za bardzo mam ochote dzielic sie moimi frytkami:))

Gość czekamsobie...
no ale zakladajac ze stan blogoslawiony jednak bedzie to frytki nie zaszkodza :) wtedy wszystko kobiecie wolno :) Ja w blogoslawionym nie jestem, jaskow sobie nie odmawiam choc to i tak za malo wyrafinowane jak na olanie diety w pt wieczorem - toz to platki sniadaniowe

winko moglo by zaszkodzic, frytki nie, ale akurat jest teraz u mnie szwagier i se mecz oglada. robic o tej porzy przy nim to glupio poza tym jestem okropna i nie bardzo chce sie nimi dzielic. bede sie za to sama w piekle smazyc.

Gość czekamsobie...
a ja sobie zapodalam winko, papierosek wypalony, chlopa nadal nie ma w domu wiec nie pozostaje mi nic innego jak isc spac...a Tobie wyborowa zycze aby stan niewiadomy okazal sie wiadomy na Twoja korzysc :)

nie dziekuje, mam nadzieje ze okaze sie byc blogoslawiony:)) no ale zobaczy sie. tobie tez zycze powodzenia no i by z chlopem wszystko sie ulozyla tez na Wasza korzysc. Internetowa buzka:))

Gość czekamsobie...
Wyborowa to pochwal sie jak sie uda :) A tak wogole to skad jest Twoj maz? na innym topicu napisalas ze znalazas go poza granicami kraju :) tak pytam z ciekawosci...