Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana katarzyna

Ratujcie mnie, napsal mi takiego smsa... Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość laleritkaaaaaaaaaaaaaaa
Witam Wszystkichhhhh - ojjj :( to mu powiedz - ze jest rownouprawnienie i co jemu wolno to i Tobie tez ;D zalamana katarzyna - jak bedziecie pisac czy rozmawiac przez fona to go spytaj co robil .. a teraz niepotrzebnie sie nie przejmuj ;)

Jezeli jestes z nim, kochacie sie to musisz mu zaufac. Jezeli czujesz, ze on zawodzi twoje zaufanie to zastanow sie czy warto tak sie meczyc.

hahaha :D to wpadnij do mnie do miasta na piwo, zabiore Cie do baru, gdzie on zwykle bywa :P :D

Gość Witam Wszystkichhhhh
Nie przejdzie to nawet kochana ,niestety. Wpadłam pod pantofel kuzwa hehe...:) Trudno nogi chcą parkietu..ale co zrobic... Pije piwko i próbuje nie myslec o dancingu!:)

Aaaaaa masakra z tymi facetami. :p Zobaczę, co będzie jutro. :D Ale Twój pomysł nie jest głupi. :p Oj zdziwiłby się chłopak, zdziwił... ^^

Gość do autorrrki
do witam wszystkioch dziwny ten twoj zwiazek - on robi co chce a ty jestes jego poddana - wierz mi ze takie dziewczyny szybko nudza facetów - sorry

hehehe ide do clubu co mi tam;) Mam ochote na mocnego drinka! o!;) Kumpele juz czekają:P

Witam Wszystkichhhhh-kochana ja tez pije piwko ;D i to jest ta moja niby ,,imprezka'' ihhi ;D wypije drugie i pewnie zasne i nie bede myslala cala noc co on robi ;]

za 2 tygodnie, ale nastepnego dnia jade na wakacje; na tydzien albo dwa

Witam Wszystkichhhhh - idzi i baw sie super ;D i wypij za mnie zdrowko hehe ;D udanej imprezki ;D

hhehehee:D i dobrze pij! Na zdrówko!!! Ja musze wygrzebać jakies fajne ciuszki !;P i tak jeszcze sie zastanawiam czy isc....:P achhhh:)

Witam Wszystkichhhhh - dziekuje ;D idz idz kochana ;D potancujesz sobie ;D i drinasa wypijesz ;D tez cos Ci sie nalezy od zycia ;)

najwyzej opierdzielców dostane. Kit z tym! Tez mi sie cos nalezy wlasnie!:*:*:* Twoje zdrówko wypije napewnooo:*:* Muaaachhhh:*

Hmm... w takim razie 3maj kciuki to może mi się uda go ściągnąć do siebie. :p Jeśli mnie lubi jeszcze troszkę to pewnie nie będzie miał oporów. :p

Witam Wszystkichhhhh - on tez imprezuje i wyjechal sobie wiec nie ma co Cie opieprzac ;D dziekuje kochana :**** wypij koniecznie ;D i baw sie suuuper ;D udanej imprezki zycze muaa :***

Dzięki. :* Zmykam spać powoli. :) I jakbyśmy się już w razie nie spotkały to życzę udanych wakacji. :D 😘 Dobranoc. ;)

Gość zalamana katarzyna
Wiecie co?? napisal mi smsa

Gość zalamana katarzyna
ze pil wodke z policjantami, a ci maja pierdolca na punkcie podsluchow... ale ja oczywiscie wiem lepiek... Odpisalam mu, czy w tej bajce byl smok :o