Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Czemu brzydkie dziewczyny maja przystojncyh chlopakow?

Polecane posty

a nie na odwrot? widze co sie dzieje. zle ubrane, przesadnie umalowane, brzydkie tluste wlosy z pasemkami ,tluszcz sie wylewa, solarka nie ta, haluksy albo twarz krzywa. pieprzycie jedna po drugiej ze duzo do was brzydkich kolesi podbija a wy wkurzone wylewacie tu swoje zale. wiec jak to jest ze przystojni nie olewaja takiego paskudztwa ? widzac taka pare chce mi sie rzygac jak sobie wyobraze taka lampucere naga albo zobacze jej nogi. swieczka takim na droge.naturalnosc sie liczy

Gość Ulargow
jezuu:OO ostatnio z kumpela na ten sam temat rozmawialysmy! zgadzam sie z toba..ale mysle,ze tak jest bo koleś sie dowartościowuje przy takiej i one sa łatwe po prostu;]

Gość kobietaaaa
hahaha rozbawiłeś mnie przed snem swoją desperacją ;)

Gość emi .
czasem tak jest ,że ci przystojniacy dla przekory uderzaja najpierw do brzydszej, gdy jednocześnie spotkaja ładna i brzydką, tak by wprawić tę ładna w osłupienie, taki podryw, a później się okazuję, że z brzydkiego kaczatka robi się anioł o takim tez usposobieniu ;-)

taka prawda. mieszkam w duzym miescie i widze co sie dzieje. sie zastanawiam ze takie dziewczyny nie maja wstydu i nie znaja swego miejsca w szeregu. mozna mowic - nie ma brzydkich kobiet. ale lampucery sa. gdyby zmyly z siebie to wszystko, przestaly sie ubierac jak ze stadionu. troche pocwiczyly to i te niedoskonalosci na twarzy bym przemilczal .jeszcze sposob ich poruszania sie pozostawia wiele do zyczenia. o slownictwie a nawet braku nie wspominajac.

Gość madzik91
Paweł to Ty?

Gość kobietaaaa
Są gusta i guściki i nie powinno się o tym dyskutować. Ale jesli juz o tym piszecie to przecież nie jest tak , że panna wybiera sobie faceta a on się jej podporządkowuje i zgadza sie z nią być. Też musi być chęć z jego strony a jesli ta chęć jest to coś go w tej pannie zaurocza. Więc text , że takie powinny znać swoje miejsce w szeregu nie ma zupełnie sensu :/

Gość Ulargow
uuu chłopak jest autorem;) zauważyles to:O noo niemożliwe:D

Gość ale to problem
tych chlopakow, nie twój ( jesli w ogóle). O co chodzi?

jak to dziewczyna sobie nie wybiera faceta? przeciez ciagle sie slyszy ze to wy zawsze robicie ten pierwszy krok poprzez wybor potencjalnej ofiary. a reszta juz zalezy od kolesia i jego pierwszego kroku. nie macie wstydu brzydule. ja nie mowie tu o zadbanych ale w granicach rozsadku brzydulach, ja tu mowie o dziewczynach ktore zrobilky z siebie lampucery,. nie dbaja o siebie we wlasiwy sposob, a i tak maja o sobie nie wiadomo jakie mniemanie by podbijac do tzw ciacha. znam takie i zal mi ich jak i tych ktorzy sa ich ofiarami. cenmy sie ! to wtedy te brzydule inaczej zaczna o siebie inaczej dbac

Gość kobietaaaa
eeeee, jak sa z tymi dziewczynami to raczej nie można tego nazwać problemem :)

Gość Kasienkama
no tak już jest;) powiem tak...jak spotykalam sie z chlopakiem,ktory mi sie cholernie podobał to wszyscy zadawali mi pytanie " czemu ty z nim jestes przeciez ty taka ładna,a on jak paszczur" ja np. nie widze w sobie nic takiego wyjątkowego,a w nim widzialam;) ale juz jestem sama :P teraz przygladam sie innym parom i moge podac Tobie reke;) zgadzam sie a co ty masz jakis problem ze znalezieniem dla siebie dziewczyny?:)

Gość kobietaaaa
fiat126p teraz to chesz nam wmówić , że ci kolesie nie mają wolnej woli? o co Ci chodzi?

Gość jak maja taki gust jaki maja
to wylacznie ich problem, nie roztkliwiaj sie nad biednymi misiami

kolesie moze maja wolna wole ale widocznie sa glupi i sie nie cenia.nie daj boze taki wpadnie i wez wychowuj dziecka z lampucera. urodzi ci dziecko ktore juz od kolyski bedzie ubieralo sie tylko w rozowe pieluszki. moze nie tyle problem ze znalezieniem dziewczyny ale tak jak wy szukam odpowiedniego partnera, czyli u mnie partnerki zeby nie bylo:) i nie do pomyslenia byloby dla mnie dupczyc sie z byle jaka siksom. niech chociaz ma troche w sobie tego wlasnego stylu i troche oleju w glowie. niech ma swiadomosc ze jest dziewczyna /kobieta i to ja powinno sie podziwiac za jej urode,jej styl. jest lato a ma sie ochote zapasc w zimowy sen by ten festiwal wiesniactwa na polskich ulicach szybko minal

Gość Kasienkama
hm,a ty myslisz,ze one sie maluja bez powodu? po prostu wiedza,ze np. maja brzydka cere i ją maskuja;) albo wlosy farbuja bo kolor mialy nietaki.. ja np. jestem cimną blondynką i mi sie nie podoba moj kolor wlosow,ale zostawiam bo jednak z nimi bezpiecznie sie czuje:P moja cera jest śniada opalam sie tylko na słońcu( ale nie maskuje jej) ubieram sie na pewno nie jak z miejskiego ryneczku hehe:D bo too mnie obrzydza;P poza tym mam 172cm i szczuplą figure ,wiec musze miec dopasowane rzeczy,a na rynku ich nie znajde:P stawiam na nature;)

to nie tylko problem tych kolesi ale takze potencjalnych ofiar w tym takze i moj. te lampucery sa pewniejsze, nie zmieniaja sie myslac ze i tak wyrwa jakies ciacho. to obrzydliwe a cierpia na tym naprawde wartosciowe choc moze i niesmiale dziewczyny bez tej sily przebicia

Gość a ty jestes idealny
czy tylko ci sie wydaje? mysle ze te lampucery wlasnie uwazaja, ze sa ładne. A skoro ich faceci mysla tak samo to o co chodzi.

Gość hihi1232134
fiat co Ci tak naprawde doope sciska? Masz z tym jakis problem , bo sadze ,ze to nie jest Twoja sprawa , kazdy swoj rozum ma i za siebie odpowiada :)

wiele razy tez sie rozwodzilam z kolezanka na ten temat hehe nawet popytalysmy kilku facetow o to. odpowiedzieli, ze \"z ladnej miski sie nie najesz\" . z mniej urodziwymi dziewczynami nie ma takiego problemu. nie musza byc przesadnie zazdrosni idac ulica np. faceci tak sie nie ogladaja :P:P:P sama tez bym nie chciala miec jakiegos niewiadomo jak przystojnego faceta. po co mi klopot? po co mam sie martwic czy zaraz mi jakas go nie odbije? ;) hehe :o

Gość Kasienkama
autorze jestes dziewczyną?:)) bo jakos tak nas rozumiesz,ze aż dziwne..;] ja np. jestem baardzo nieśmiala i chlopak ktoremu na mnie zalezy(bez wzajemnosci:( niestety ) powiedzial mi,ze zazwyczaj ładne dziewczyny są nieśmiałe i ze powinnam sie bardziej otworzyc..moze tu jest ten problem,ze te brzydkie mają siłę przebicie ,a takie dziewczyny chłopcy lubią bo są śmiałe;) a spokojne to wiesz...do opery hehe;d

no i ty mi sie Kasienku podobasz.poza tym wysokie i szczuple dziewczyny rzadza;p oby tylko ich glowka nie wyladowala z tego powodu w chmurach:) ja nie jestem idealny wiec z tego pwodu nie podbijam do tych ladnych bo wiem na czym stoje. nie jestem na tyle bezczelny jak one. denerwuje mnie to po prostu.bardziej juz nawet ich sposob bycia, styl od tego ze maja tych przystojniakow.

to nie ejst moja sparwa ale mam oczy i sluch i msuze wsrod takich pzrebywac w tarmawaju, na drodze czy w sklepie i chce mi sie zygac. ok? w tym moj problem nie jestem dziewczyna ale dziewczyny rozumiem bo bylem wychowywany przez kobiety. przez kobiety eleganckie i silne wiec gdy widze ich przeciwienstwa na ulicy mam ochote podejsc i wrzucic do wody by zmyc z nich ten brud jeszcze raz powtarzam - dziewczyna moze byc mniej urodziwa ale niech pokaze innym swym stylem, spsobem bycia ze zaslguje na miano wartosciowej dziewczyny

Gość Kasienkama
hehe:) no ja sama widze co sie dzieje..i wcale nie czekam na księcia z bajki...dziewczyna tak samo jak i chłopak musi miec cos w glowie wkurza mnie automatycznie jak taka lebioda mowi " ahh bo ci chłopacy" jak mozna mowic "chłopacy""wyszłem""chcem" wtedy to normalnie we mnie wszystko sie gotuje;) a wyglad to juz swoja drogą tapety chodzące po ulicy to jakas choroba,syfy na mordzie,tłuste włosy,tlenione,solara aż do przesady..fuu

Gość a moze dziewczyny cierpia
ze musza przebywac wsrod takich jak ty w tramwaju - wiec co , moze skocz?

Gość a moze dziewczyny cierpia
forma chłopacy jest dozwolona jak najbardziej ( sprawdz w slowniku jez. polskiego- np te chłopaki zrobiły, ci chłopacy zrobili )

z tego co pamietam to nasz fiacik goscil tez na innym forum;-) mysle ze z nim jest tak: jest sam i nie moze namowic zadnej laski na umowienie sie z nim! obserwujac pary stwierdzil ze ladnych lasek brak bo wszystko zajete,ciacha,jak to okreslil,juz sie z braku laku i za te lampucery biorą,to co biedaczkowi jemu zostanie?!?!?!;-) ta resztka co została po przystojniakach! a teraz zaczyna sie kurs naszego fiacika:\"nawroce jak najwiecej lampucer na naturalnosc,to bede mial jeszcze w czym wybierac!\" maluszku-niestety jak juz sam dostrzegles naturalnosc nie jest na topie,to era solara,tipsa,rozmiaru S i spalonego baleyage\'u! nic niestety z tym nie zrobisz bo wiekszosc chlopow taka \"elegancja\" kreci! pozdrawiam i zycze szczescia w szukaniu swojej polowki :-)