Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OłJeOłJeOłJe

Dlaczego faceci są tak durni? D

Polecane posty

Gość OłJeOłJeOłJe

I pierw robią potem myślą? :| Np. z mój chłopak już od jakiegoś czasu planował zaręczyny i ja o tym wiedziałam czekałam tylko na jeden moment... kiedy pójdzie po pierścionek i okaże się,że nie zna rozmiaru! I nadeszła wiekopomna chwila,kiedy mój ukochany przyszedł do mnie i powiedział,że chciał kupić pierścionek,a miła pani w sklepie złamała go pytaniem o rozmiar... wtedy głupawo się uśmiechną i zapytał "rozmiar?" Nie mogłam się powstrzymać i wybuchłam śmiechem! Przecież każdy wie,że nie ma uniwersalnego pierścionka pasującego na rękę każdej kobiety! A Wasi Panowie też mieli podobne wpadki?

Gość moj
nie ma zielonego pojecia ktore to brwi a ktore rzesy :D serio:D zawsze jak go pytam to chwile to trwa zanim odgadnie

Gość hyhy
gratuluje facetow hihi

Gość OłJeOłJeOłJe
Tak samo jak nie odróżniają sukienki od spódnicy ! ;) Ostatnio chciałam sprawdzić swojego faceta! z uwagi na to,że musiał wyjechać nie widzieliśmy sie miesiąc... komunikacja telefony,smsy,internet.. powiedziałam mu,że schudłam 4 kg. Oczywiście ważyłam ok 8-9 kg więcej od wagi jaką mu podałam,tak naprawde przytyłam te 4 kg a nie schudłam... nawet 5. Kiedy przyjechał... przytulanie i te sprawy... i mówi do mnie "Wiesz,wcześniej to jakaś grubsza byłaś... widać,że schudłaś i talia nawet Ci się poprawiła!" Myślałam,że zabije mnie tym tekstem na miejscu... :)

Gość OłJeOłJeOłJe
Oj kontrola biurowa oj,ja nie mam autoregulacji palców. :P

Gość moj
o motoryzacji wiem wiecej niz on:D

Gość OłJeOłJeOłJe
a ja bez bicia sie przyznaje,że motoryzacja to dla mnie czarna magia :P

Gość uppupupuppupuppu

Gość asiek79
hah, moj tez ma problem na lini brwi-rzęsy!:D

Gość kas ik
masz debila za chłopaka, ja bym się z takim cymbałem nie zadawała, ale wiadomo znajdzie swój swego, gratulacje!

co za durnna baba z autorki.koles chcial ci zrobic niespodzianke, podac wszytko na tacy a te pokolenie feministek mu to uniemozliwilo. chamstwo chamstwo jeszcze raz chamstwo

Gość OłJeOłJeOłJe
Jakie chamstwo? Mógł pomyśleć zanim wybrał się po pierścionek! Z Was bez najmniejszego problemu mozna zrobić durnia. :D

miał ci niespodziewanie zmierzyc suwmiarką? czy w czasie snu? przeciez jak zapyta, to ch strzeli niespodzianke :o na szczęscie w życiu nie przyszło mi uczestniczyć w zakładaniu czegokolwiek... komukolwiek i raczej nie przyjdzie. :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Autorka pewnie chciała, żeby ją zapytał o rozmiar, albo poszedł z nia do jubilera, żeby sama sobie wybrała.Kurde, smieszą mnie takie zareczyny, a coraz wiecej o takich sie słyszy. to ma byc niespodzianka! Nawet jak sie pierscionek okaze zły w rozmiarze, to sie potem pojdzie go zwiekszyc, albo zmniejszyć. Też mi problem:o

mnie tez to osłabia, kiedys się rozmawiało z dziewczyną, to wychodziło że ma chłopaka - teraz że narzeczonego :o rany, jak pompatycznie czasy przedwojenne wróciły czy jak? :D

Gość gość
Kobiety są po prostu coraz bardziej zdesperowane, żeby wyjsc za mąż, bo faceci coraz mniej chętnie chcą sie oswiadczać. Kiedyś było naczej;)

Gość OłJeOłJeOłJe
Dokładnie,chciałam żebyśmy go wybrali razem :) Przecież to żadna niespodzianka dla mnie,że chcemy reszte życia spędzić razem :)

Gość Podnoooooooosze

Gość obecny
Wiecie dziewczyny..? Inteligencja to nie jest wiedza czym się różni jedna kiecka od drugiej. Ale wy to wiecie bo ta nasza inteligencja to największy afrodyzjak jaki na was działa ;) Możemy mieć koślawe dłonie i niezbyt piękne gęby ale rozum ponad wszystko. Nie nakręcajcie się więc tak ochoczo bo w jednych sprawach potraficie wmówić nam wszystko a w innych to prawdziwa wirtuozeria o czym z resztą dobrze wiecie ;) A przyczyną takiego stanu rzeczy jest to że nie jesteśmy drobiazgowi. Kłaniam się :)

Gość uppupupuppupuppu