Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzikkk17

czy sa jeszcze faceci ktory marza o wielkiej milosci a nie ciagle tylko seks???

Polecane posty

Gość andzikkk17

hej...osttatnio tak sie zastanawialm....czy sa jeszce facecii ktorym naprawde zalerzy na kobiecie...ale na byciu z nia sznowaniu i kochaniu....ja amm 17lat ale co trafilam na jakiegos faceta przedzej czy poznniej okazuje sie ze chodzi mu o seks...prawda jest taka zeeee jestem dziewica ale juz an sama mysl toooo zygam i sram seksem;/bardzo mi odpychaja mezczyzni;/i jakos neiw ierze w to ze spotkam keidys faceta....z ktorym bede chcuiala byc...ktorego bede chciala kochac...iii ktory bedzie mi wierny do konca zycia..mnie sie wydaje ze......jak dwoje ludzi sie poznaje i chce byc ze soba....tooo chca byc sobie wierni...chyba ol to chodzi wwkoncu w zwiazku:(bardzo czesto zdarza mi sie poznawac chlopakow ktorzy poczatkowo wydaja sie napradwe fajni....dojrzali powazni.....a pozniej np powie mi "ze marzy o seksie z dwoma kobietami" dla mnie nie ma takiej opcji...jest to niemozliwe i nigdy ale to nigdy niezgodziallam sie na cos takiego...bo wkoncu seks to chyba sprawa intymna mojego faceta ii moja....:(ja jzu napardwe nie wiem co o tym myslec.....zawsze wydawalo mi sie ze jak bede starsza...top zakocham sie i wogole bede happy....aaa im jestem strasza...to wydaje mi sie ze zwiazek jest bez sensu...skoro ja zalorzmy nie bede wystarczac mojemu chlopakowi;/choreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(wszedzie tykko szerzey sie zboczenswtooo;/jak laska dba oo siebie i jest sliczna to kazdy facet mysli zeby tylko ja wyrypac...;/aaa nie byc z nia i kochac...:(dlaczego tak jest....?moze dlatego tak wiele dziewczyn lubi straszych facetow....i ja rowniez...bo przy nich czujemy sie bardziej wyjatkowe ..doceniane.....i bezpieczne....natomiast wy mlodzi niewyrzyci napaleni panowie nie ejstescie w stanie nic nam zapewnic:(niewrzyteee kutasyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość andzikkk17
widzicie panowie wy tego nierozumiecie....jak to jest kiedy do laski zarywaja faceci ale tylko po to zeby sie z nia przespac a nie po to zeby z nia byc....:(

Gość starsi są fajniejsi
Np mają niezłą brykę żonę i czasem dziecko. To na seks mogą poczekać nawet i miesiąc już samo spotykanie się z 18nastką dla 40 latka to coś :].

Gość ejyturjiuykl
własnie tez sie zastanawiam czy znajde porzadnego chłopaka bo nie wyobrażam sobie chodzenia z takim bez uczuc czy tylko dla seksu albo zeby sie pochwalić czy co

Odpowiadam. Są tacy faceci na świecie. Tylko że kobiety takich mają daleko w nosie, i ich nie dostrzegają i nie doceniają. Wolą nadętych pozerów i bajerantów, którzy potem je krzywdzą. Widziałem i widzę takie sytuacje setki razy. Dlatego drogie panie przestancie biadolić, bo jak leci się na furę i komórę a nie dba o to co facet ma w głowie i jaki ma charakter no to jakie mogą być efekty takiej znajomości. Mimo to andzikkk 17 szukaj miłości dalej , tylko zacznij używać do tego mózgu a nie tylko wzroku.

Gość ejyturjiuykl
ten drugi wpis to podszyw

Gość a po co jej
Chłopak w cienkim czarnym sweterku z przetłuszczonymi włosami i niedopasowanymi okularkami ?

Gość andzikkk17
ale ja wlasnie nie ejstem taka ze liczy sie dla mnie tylko kasa.....owszem chcialabym zeby moj chlopak byl przystojny...ale to tylko tyle...nie oczekuje zbyt wiele...zeee bedzie spal na forsie i bedzie mial super bryyke.....aleeee chcilabym dojrzalego i takiego powaznego chlopaka..myslacegoo...odpowiedzialnego ktory wiazal by ze mna przyszlosc.....owszem ja nie mowie ze zero seksu...seks jest piekny...ale nie zeby moj caly zwiazek tylko na nim sie opieral:(a dla kolezanki wyzej to JESTEM Z KRAKOWA....wiec niemusze sie przeprowadzac...i jak narzie ciagle trafiam na niewyrzytych zbokow;/

ja nigdy nikogo nie szukałem i nawet teraz nie szukam to chyba nie dobrze :( (oczywiście nie mówie o miłści )

Gość a po co jej
ideały ideałami ale okularnik z miłością i bez kasy (np 18 latek uczeń liceum ) odpadł by na starcie :O bo by był niewyjściowy 3 głupie uwagi koleżanek i po chłopcu.